orck Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν θα έλεγα για απάτη, αλλά για μπουρδέλο λογιστήριο. Γνωστή παλιά ιστορία... Εγκληματικα μπουρδελο λογιστηριο. Δεν μπορεις να λαβεις σοβαρα υποψην σου μια εταιρια εαν σου κανει τετοια πραγματα. Για την ιστορια μου εχει συμβει και εμενα κατι με την Cosmote, καμια σχεση ομως. Εκανα μια συνδεση στην Cosmote και μου ειπαν οτι χρωσταω κατι ψιλα. Δεν με ενοχλησαν ποτε ουτε βαλαν εισπρακτικη και δικηγορους, απλα μου το ειπαν οταν ξαναζητησα τις υπηρεσιες τους. Φυσικα ειχαν δικιο, πληρωσα το ποσο. Δεν ειναι ομως το ιδιο να σου σκαει τηλεφωνο στα καλα καθουμενα να σε απειλουν για δικαστηρια για μικροποσα, σε πελατες που εχουν ηδη υπηρεσιες και πληρωνουν τους τρεχοντες λογαριασμους.
Silok Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν με πείθει η φράση "μπουρδέλο λογιστήριο".Αξέχαστες εποχές με την TELLAS.Είχα το λογαριασμό στα χέρια μου και επέμεναν να πάω σε κατάστημα του γερμανού να τους στείλω fax,αμ δε.Πηγαίντε με δικαστικά τους έλεγα και ως δια μαγείας εγώ στο δικαστήριο θα προσκομίσω την απόδειξη έτσι μόνο και μόνο για να πληρώνετε δικαστικά έξοδα.Τότε είχανε ρημάξει τον κόσμο οπότε κάτι δεν πάει καλά αν γίνεται συχνά και όπως διαβάζω το συνηθίζει η 4νετ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα