Προς το περιεχόμενο

Iris Instant payment

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CptBill είπε

Οποτε με λιγα λογια. Στο iris να δηλωνετε μια  τραπεζα ανα ενα νουμερο κινητου για να μην εχετε προβληματα.

Εγω επειδη κυριως εθνικη δουλευω μονο εκει εχω ενεργοποιησει το iris μεσω της εφαρμογης android

• Like 1
  • Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από eurobank μου έχει τύχει συναλλαγή που έγινε μέσα στο σκ να ολοκληρώνεται Δευτέρα. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, CptBill είπε

Από eurobank μου έχει τύχει συναλλαγή που έγινε μέσα στο σκ να ολοκληρώνεται Δευτέρα. 

Κι εμενα για αυτο ειπα οτι αρκει να μην πεσει καποιος στην...περιπτωση .

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια γρηγορη ερωτηση για κατοχους κυριως πειραιως!! :)
προσφατα εκανα μεταφορα μεσω ιρις και εχω τις εξης ερωτησεις που αφορανε το ιρις και γενικα τις μεταφορες χρηματων !!

1) η καθε συναλλαγη χρεωνεται με 2,5 ευρω? γιατι νομιζω οτι σε καποιες τραπεζες ειναι δωρεαν !
2) η αλλη μεθοδος ειναι με τον αριθμο λογαριασμου η με το iban!
   απλα βλεπω οτι στην περιπτωση του iban αν εγω ο ιδιος δεν ξερω ακριβως το ονομα του δικαιουχου δεν μπορει να προχωρησει η διαδικασια ενω με τον αριθμο λογαριασμου και μονο μπορω να μεταφερω λεφτα !

τα λεω σωστα?

σας παρακαλω θελω μια μικρη βοηθεια ωστε να τα ξεδιαλυνω αυτα!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

προσφατα εκανα μεταφορα μεσω ιρις και εχω τις εξης ερωτησεις που αφορανε το ιρις και γενικα τις μεταφορες χρηματων !!

1) η καθε συναλλαγη χρεωνεται με 2,5 ευρω? γιατι νομιζω οτι σε καποιες τραπεζες ειναι δωρεαν !
   απλα βλεπω οτι στην περιπτωση του iban αν εγω ο ιδιος δεν ξερω ακριβως το ονομα του δικαιουχου δεν μπορει να προχωρησει η διαδικασια ενω με τον αριθμο λογαριασμου και μονο μπορω να μεταφερω λεφτα !

τα λεω σωστα?

Θα σου πω πραγματικό παράδειγμα,

πήγα απο Πειραιώς να στείλω σε Πειριαώς (και οι 2 εγγεγραμμένοι στο IRIS) και μου έβγαλε 2.50 χρέωση. Δεν το έκανα

Την επομένη μου έστειλε κάποιος μέσω IRIS από Εθνική (PaF - Pay a Friend) τζάμπα!

τι παίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Eurobank στελνω τζαμπα παντου αλλα και για Πειραιως ξερω οτι η προμηθεια ειναι κατι λιγα λεπτα του ευρω και οχι και 2,5 ευρω μεσω IRIS 

2,5 ευρω ειναι μεσω winbank για αλλη τραεζα και θεωρειται εμβασμα . Ολες π τραπεζες εχουν τετοιες χρεωσεις για εμβασμα.

Μαλλον εχεις μπεδεψει το IRIS με το winbank

Το iris ουτε IBAN ζηταει ουτε τιποτα.Μονο αριθμο κινητου .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

τα λεω σωστα?

1) η χρεωση δεν πραγματοποιειται (στη περιπτωση της Πειραιως υπαρχει μια πολυ μικρη χρεωηση) εφοσον η συναλλαγη γινεται μεσω mobile εφαρμογης. Απο web τα iris εμβασματα ειναι ακριβα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CptBill είπε

1) η χρεωση δεν πραγματοποιειται (στη περιπτωση της Πειραιως υπαρχει μια πολυ μικρη χρεωηση) εφοσον η συναλλαγη γινεται μεσω mobile εφαρμογης. Απο web τα iris εμβασματα ειναι ακριβα.

Η eurobank απο ebaking δεν εχει το αναλογο IRIS καθολου .Μονο απο κινητα  και ακομα ειναι δωρεαν  εντελως.

Απο ebanking ξεκιναει απο 2,5 ευρω η χρεωση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν στείλεις μέσω της Web Winbank με  IRIS 24/7 Payments οπου στέλνεις μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου η χρέωση ειναι 2.5 Eυρω.Η ιδια υπηρεσία απο το Mobile app της winbank ειναι μερικα λεπτά του Ευρώ.
Υπάρχει και η υπηρεσία που λέγετε IRIS Online Payments οπου τα στέλνεις μεσω IBAN (Έμβασμα δηλαδή) και πιστώνονται στον παραλήπτη μεσα σε λιγα λεπτά μονο της εργάσιμες μέρες και μεταξύ 8:00 με 16:00 και κοστίζει 2.5 Ευρώ. Δεν εχει σημασία απο πιο κανάλι θα τα στείλεις (Mobile-Web) ειναι ιδια η χρεωση.

Επεξ/σία από asdfnikos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Αν στείλεις μέσω της Web Winbank με  IRIS 24/7 Payments οπου στέλνεις μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου η χρέωση ειναι 2.5 Eυρω.Η ιδια υπηρεσία απο το Mobile app της winbank ειναι μερικα λεπτά του Ευρώ.
Υπάρχει και η υπηρεσία που λέγετε IRIS Online Payments οπου τα στέλνεις μεσω IBAN (Έμβασμα δηλαδή) και πιστώνονται στον παραλήπτη μεσα σε λιγα λεπτά μονο της εργάσιμες μέρες και μεταξύ 8:00 με 16:00 και κοστίζει 2.5 Ευρώ. Δεν εχει σημασία απο πιο κανάλι θα τα στείλεις (Mobile-Web) ειναι ιδια η χρεωση.

Αυτή τη διαφορά χρεωσης web-mobile τη λες και ανωμαλία.. ή μόνο ανωμαλία 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vagstef είπε

Αυτή τη διαφορά χρεωσης web-mobile τη λες και ανωμαλία.. ή μόνο ανωμαλία 

Η υπηρεσία ξεκίνησε δωρεάν σε όλες της τράπεζες και βόλευε απίστευτα.μετά κλασική Πειραιώς άρχισε της χρεώσεις...περιμένω σύντομα να βάλουν χρέωση και οι υπόλοιπες τράπεζες και να καταστρέψουν μια ακόμα υπηρεσία που εξυπηρετούσε τον πελάτη στον βωμό του κέρδους.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...