fastnq2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μονο 4 ωρες πηρε αυτη τη φορα :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, fastnq2 είπε Μονο 4 ωρες πηρε αυτη τη φορα Να αποφευγεις Σαββατοκυριακα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 10:39 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Να αποφευγεις Σαββατοκυριακα.... Mπα,τα ιδια χαλια ειναι και τις καθημερινες.Εκανα πριν λιγο και δεν φαινεται τιποτα.Και αν ειναι να κανω και νορμαλ ωρες και καθημερινες,δεν κανω και ενα εμβασμα να τελειωνω?Ας βγαλουν το instant τουλαχιστον απο το ονομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, fastnq2 είπε Mπα,τα ιδια χαλια ειναι και τις καθημερινες.Εκανα πριν λιγο και δεν φαινεται τιποτα.Και αν ειναι να κανω και νορμαλ ωρες και καθημερινες,δεν κανω και ενα εμβασμα να τελειωνω?Ας βγαλουν το instant τουλαχιστον απο το ονομα. Το εμβασμα εχει εξοδα και θελει 1-2 εργασιμες να φανει . Παντως μεταξυ Eurobank και Πειραιως και αντιστροφα που χρησιμοποιώ κυριως την υπηρεσια τακτικα λιγες φορες ειχα πρόβλημα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Παιδια καλησπέρα, δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα θέλω να μου στέλνουν χρήματα στην Eurobank μέσω του ΑΦΜ αφου τον αριθμ κινητού θέλω να είναι δεμένος με την Αλφα. Το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να δω στο τέλος της χρονιας τίποτα εφορίες εαν βάλω το paf(iris) με αφμ το οποίο διαφημίζεται για επαγγελματίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, gdimitris είπε Παιδια καλησπέρα, δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα θέλω να μου στέλνουν χρήματα στην Eurobank μέσω του ΑΦΜ αφου τον αριθμ κινητού θέλω να είναι δεμένος με την Αλφα. Το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να δω στο τέλος της χρονιας τίποτα εφορίες εαν βάλω το paf(iris) με αφμ το οποίο διαφημίζεται για επαγγελματίες? Δεν χρειαζετα να βαλεις ΑΦΜ .Μονο με τον αριθμο του κινητου σου μπορεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν χρειαζετα να βαλεις ΑΦΜ .Μονο με τον αριθμο του κινητου σου μπορεις . Το αριθμο κινητου τον θελω για την alphabank δεν το αλλαζω αυτο. Και επειδη γινεται μεσω αφμ να μου στείλουν στην eurobank φοβαμαι μη τυχον ερθει καμια βρωμοεφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Διάβασα όλες τις σελίδες και έχω κάποιες απορίες. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή ibank Pay. 1.Για να επιλέξω πληρωμή iris πρέπει και ο άλλος να έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία σωστά; 2.αν την έχει ενεργοποιήσει, και είναι σε άλλη τράπεζα προφανώς, μπορώ να του στείλω χρήματα (μέχρι 500 ευρώ) χωρίς προμήθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, spy_vlsi είπε Διάβασα όλες τις σελίδες και έχω κάποιες απορίες. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή ibank Pay. 1.Για να επιλέξω πληρωμή iris πρέπει και ο άλλος να έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία σωστά; 2.αν την έχει ενεργοποιήσει, και είναι σε άλλη τράπεζα προφανώς, μπορώ να του στείλω χρήματα (μέχρι 500 ευρώ) χωρίς προμήθεια; Ετσι ακριβως και στα δυο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Αν εχω ενεργοποιησει το IRIS σε δυο τραπεζες τι γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Jason13 είπε Αν εχω ενεργοποιησει το IRIS σε δυο τραπεζες τι γινεται; Σε καθε αριθμο κινητου ενα μονο λογαριασμο iris μπορεις να εχεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Σε καθε αριθμο κινητου ενα μονο λογαριασμο iris μπορεις να εχεις . Α οκει, θενκ γιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 πάντως εγω κάνω συχνές μεταφορές μεταξύ πειραιώς, alpha και eurobank και τις περισσοτερες φορές που η μεταφορά θα γίνει εντός εργάσιμων ωρών/ ημερών φαίνονται άμεσα. Αν είναι πχ απόγευμα/ βράδυ ή ΣΚ καθυστερούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Jason13 είπε Αν εχω ενεργοποιησει το IRIS σε δυο τραπεζες τι γινεται; Νομίζω μέλος εδώ στο φόρουμ είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό πως η πιο πρόσφατη ενεργοποίηση είναι αυτή που μετράει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, parsifal είπε Νομίζω μέλος εδώ στο φόρουμ είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό πως η πιο πρόσφατη ενεργοποίηση είναι αυτή που μετράει. το χα απορια πως ελεγχουν μεταξυ τους τραπεζες και πως να ξερω σ εποια τραπεζα θα μπουν αν δηλωσω 2-3 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα