Προς το περιεχόμενο

Iris Instant payment

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να γίνει και σε μη εργάσιμες αλλά θα πρέπει και οι 2 χρήστες (αποστολέας χρημάτων και παραλήπτης) να είναι γραμμένοι στην υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτη το ημερήσιο όριο είναι 500 ευρω νομίζω

Σε περιπτωση που γινει σε εργάσιμες ώρες τότε δεν απαιτείται το παραπάνω

Aυτα ίσχυαν μέχρι πριν λίγο καιρό. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ισχύουν ακόμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξερει καποιος εκτος απο Eurobank και Πειραιως εχουν δωρεαν IRIS 24/7 μεταξυ τους ?

Για παραδειγμα απο Εθνικη σε Eurobank υπαρχει χρεωση ?

Ξερει καποιος εκτος απο Eurobank και Πειραιως εχουν δωρεαν IRIS 24/7 μεταξυ τους ?

Για παραδειγμα απο Εθνικη σε Eurobank υπαρχει χρεωση ?

Νομίζω οι 4 μεγάλες έχουν. Οριο 500 ευρω/μέρα

Νομίζω οι 4 μεγάλες έχουν. Οριο 500 ευρω/μέρα

Οτι εχουν εχουν αλλα δεν ξερω αν ειναι σε ολλες δωρεαν μεχρι τα 500 ευρω.

• 4 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...

Εχω μπερδευτει με την υπηρεσια πραγματικά. Εχω μιλησει κ με τηλεφωνικο κεντρο κ ακρη δεν βγαινει.. 

ισως εσεις μπορειτε να βοηθησετε. 

Λοιπόν, εχω εναν αριθμό κινητου και λογαριασμούς / IRIS ενεργοποιημένο σε 3 τραπεζες. 

Ηθελα σημερα να μεταφέρω λεφτά από Πειραιώς σε Alpha. 

Εντέλει κατέληξαν στην Εθνική. 

Τι πρεπει να απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω και με ποια σειρα, και γενικά θέλω απο τουδε κ στο εξης να στέλνω μονο απο Πειραιως σε Αλφα. Πουθενά αλλου!

Εχω καψει κυτταρα, εχω δοκιμασει απο app/web, αλλα πολυ καψιμο.. 

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

52 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε

Εχω μπερδευτει με την υπηρεσια πραγματικά. Εχω μιλησει κ με τηλεφωνικο κεντρο κ ακρη δεν βγαινει.. 

Λοιπόν, εχω εναν αριθμό κινητου και λογαριασμούς / IRIS ενεργοποιημένο σε 3 τραπεζες. 

Τι πρεπει να απενεργοποιήσω/ενεργοποιήσω και με ποια σειρα, και γενικά θέλω απο τουδε κ στο εξης να στέλνω μονο απο Πειραιως σε Αλφα. Πουθενά αλλου!

Εχω την εντυπωση οτι σε καθε κινητο μπορεις να εχεις ενεργοποιημενο μονο ενα IRIS 

Ναι μόνο έναν λογαριασμό IRIS ανά αριθμό τηλεφώνου. Αυτός που μένει δηλωμένος είναι συνήθως ο τελευταίους που ενεργοποίησες. 

• Like 1

3 ώρες πριν, vaga1um3 είπε

Η κάθε τράπεζα θα πρέπει να έχει διαφορετικό αριθμό κινητού. Δεν ειναι κατα βαση για μεταφορες σε λογαριασμους του ίδιου προσωπου αλλά μεταφορες σε άλλα πρόσωπα η υπηρεσία αυτη

• Like 1

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Πολυ βολικη υπηρεσια παντως και απορω που την εχουν δωρεαν.

Στους τιμοκαταλόγους αναφέρουν χρεώσεις για την υπηρεσία αλλά στην πράξη (άγνωστο για πόσο ακόμα) δεν χρεώνουν τίποτα. 

Παιδια ευχαριστω!! Κανεις δεν ηξερε απο καμια τραπεζα να το πει αυτο, οταν τους ρωτησα.. λεγανε οτι θα επρεπε να γινει κανονικα!

κ το γεγονος οτι η συναλλαγη εγινε μεταξυ πειραιως κ εθνικης κατι λεει!

τελικα τα μετεφερα στον αδερφο μ στην πειραιως κ εκεινος με δικο του iris μου τε εστειλε αλφα. 

Οσο για τη χρεωση.. μεταξυ μας, σε καμια αλλη τραπεζα του εξωτερικου δε χρεωνεσαι για μεταφορα χρηματων σε λογαριασμους αλλων τραπεζων.. αυτο που συμβαινει με μας κ τα χαρατσια παντου.. ειναι μοναδικό!

• 5 εβδομάδες αργότερα...

πριν λιγο εκανα εγγραφη απο εναν λογαριασμο μου της πειραιως και εναν της εθνικης για να στειλω ενα ποσο,το εστειλα,αφαιρεθηκε απο πειραιως αλλα εθνικη δεν εμφανιστηκε ακομα τι φαση?δεν εμφανιζεται στιγμιαια??δεν εκανα καποιο λαθος γιατι με το που εβαλα τον αριθμο μου εβγαλε το ονοματεπωνυμο μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

πριν λιγο εκανα εγγραφη απο εναν λογαριασμο μου της πειραιως και εναν της εθνικης για να στειλω ενα ποσο,το εστειλα,αφαιρεθηκε απο πειραιως αλλα εθνικη δεν εμφανιστηκε ακομα τι φαση?δεν εμφανιζεται στιγμιαια??δεν εκανα καποιο λαθος γιατι με το που εβαλα τον αριθμο μου εβγαλε το ονοματεπωνυμο μου

Απο το ιδιο κινητο δεν γινεται .Οποιας τραπεζας εχεις ενεργοποιησει το τελευταιο iris ισχυει .Στο δικο μου κινητο εχω της Eurobank και στης γυναικας μου της Εθνικης.Δεν ξερω αν γινεται απο υπολογιστη γιατι η Eurobank που ξερω δεν εχει την υπηρεσια σε υπολογιστη .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο το ιδιο κινητο δεν γινεται .Οποιας τραπεζας εχεις ενεργοποιησει το τελευταιο iris ισχυει .Στο δικο μου κινητο εχω της Eurobank και στης γυναικας μου της Εθνικης.Δεν ξερω αν γινεται απο υπολογιστη γιατι η Eurobank που ξερω δεν εχει την υπηρεσια σε υπολογιστη .

Ξεχασα να ενημερωσω απο διαφορετικους αριθμους-κινητα,οχι τα ιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...