Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Sebu said: Εχει τυχει σε καποιον να θελει να κανει μεταφορα Iris απο Alpha Bank και να τον αφηνει μονο 50 ευρω? Στο app της Alpha εχει ενα drag and drop αριστερα δεξια που παει απο το 0 μεχρι το 50. Δεν δεχεται παραπανω ποσο. Δεν υποτιθεται οτι το ανω οριο του Iris ειναι 500? Ο λογαριασμός έχει υπόλοιπο πάνω από 50 ευρω. Μου κανει εντυπωση αυτο και δεν βρηκα και καποια ρυθμιση ασφαλειας στο app της Alpha που οριζεις οριο ημερησιας μεταφορας iris. Ακυρο το βρηκα... Εχει δικλειδα ασφαλειας αν δεν μπεις με κωδικους web banking και μπεις με quick login το οριο ειναι μεχρι 50 ευρω μονο. Ακυρο τελικα ουτε αυτο ειναι.... Λεει οτι μεχρι 50 ευρω ειναι χωρις της χρηση του Alpha Code. Τι εννοει ομως ως Alpha Code? https://www.alpha.gr/en/business/support-center/e-banking/upiresia-pka/ti-einai-o-prosthetos-kodikos-asfaleias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, Tsino said: https://www.alpha.gr/en/business/support-center/e-banking/upiresia-pka/ti-einai-o-prosthetos-kodikos-asfaleias Μα εχω εξτρα πιν ενεργοποιημενο.....τι μ@λακιες κανει παλι η ΑΒ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καιεγώ μέχρι 300€ έχω καταφέρει. Οτιδήποτε παραπάνω δεν με αφήενι για τον ίδιο λόγο. Δεν έχω βγάλει άκρη. Δεν ασχολούμαι παραπάνω όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 On 19/10/2023 at 11:08, anttsit said: Θα ήταν πολύ ωραία, αλλά κινητό με ΑΦΜ δεν διαχωρίζονται, τουλάχιστον στο περιβάλλον της Άλφα Μπανκ Τεραστια βλακεια να κανεις μεταφορες με τη χρηση κινητου ή email. Κινητο και email αλλαζεις. Το προσωπικο ΑΦΜ το "παντρευεσαι" μεχρι να χαιρετησεις και ειναι δεμενο μονο με εσενα. Θα επρεπε για πληρωμες/μεταφορες ανω των 50-100 ευρω να σου δινει δυνατοτητα χρησης ΑΦΜ. Για παρεες μεχρι 50 ευρω ειναι καλα. Για μεγαλυτερα ποσά όμως που δεν θα αφορα παρεα η μεταφορα πιστευω οτι το ΑΦΜ ειναι καλυτερη δικλειδα ασφαλειας ως πληροφορια ταυτοποιησης σε ποιον στελνεις τα χρηματα. 1 minute ago, Tsino said: Καιεγώ μέχρι 300€ έχω καταφέρει. Οτιδήποτε παραπάνω δεν με αφήενι για τον ίδιο λόγο. Δεν έχω βγάλει άκρη. Δεν ασχολούμαι παραπάνω όμως.. Μονοκομματα 300 σε αφηνει? Εμενα μονο 50αρι μονοκομματο και μεχρι 15 μεταφορες IRIS την μερα που θα αθροιζουν μεχρι 300 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, Sebu said: Τεραστια βλακεια να κανεις μεταφορες με τη χρηση κινητου ή email. Κινητο και email αλλαζεις. Το προσωπικο ΑΦΜ το "παντρευεσαι" μεχρι να χαιρετησεις και ειναι δεμενο μονο με εσενα. Θα επρεπε για πληρωμες/μεταφορες ανω των 50-100 ευρω να σου δινει δυνατοτητα χρησης ΑΦΜ. Για παρεες μεχρι 50 ευρω ειναι καλα. Για μεγαλυτερα ποσά όμως που δεν θα αφορα παρεα η μεταφορα πιστευω οτι το ΑΦΜ ειναι καλυτερη δικλειδα ασφαλειας ως πληροφορια ταυτοποιησης σε ποιον στελνεις τα χρηματα. Μονοκομματα 300 σε αφηνει? Εμενα μονο 50αρι μονοκομματο και μεχρι 15 μεταφορες IRIS την μερα που θα αθροιζουν μεχρι 300 ευρω. ναι 300 μονομιας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Tsino said: ναι 300 μονομιας Εμενα δεν με αφηνει μονομιας 300. Παραξενο. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 παιδια ο υπουργος ειπε σημερα οτι οι επαγγελματιες θα πρεπει να ενεργοποιησουν υποχρεωτικα το επαγγελματικο τους iris για να δεχονται πληρωμες απο πελατες αρα εγω πχ ιδιωτης μπορω να κανω πληρωμη μεσω iris σε ενα επαγγελματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Το είχα ξαναγράψει κάποια στιγμή, χρειάζεται ένα iris application για κινητά τηλέφωνα ώστε να γίνει απλή κι εύκολη η χρήση του στον οποιοδήποτε. Τώρα με ακροβασίες του στυλ ενεργοποίηση εδώ, απενεργοποίηση εκεί, τη μια λειτουργεί την άλλη όχι, δουλειά δεν γίνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Στις 23/10/2023 στις 6:05 ΜΜ, Sebu είπε Εμενα δεν με αφηνει μονομιας 300. Παραξενο. Ευχαριστω Πρέπει να αλλάξεις το όριο ανα μεταφορά, είναι στις ρυθμίσεις του IRIS στην εφαρμογή της εκάστοτε τράπεζας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Kag1ante said: Πρέπει να αλλάξεις το όριο ανα μεταφορά, είναι στις ρυθμίσεις του IRIS στην εφαρμογή της εκάστοτε τράπεζας Το γνωριζω, ειναι ρυθμισμενο σε 300 ευρω συνολικα ανα ημερα επιτρεπομενο εξερχομενο εμβασμα IRIS (χρεωσεις) (το μεγιστο που επιτρεπει outgoing το app της Αλφα) και 50 ευρω ανα συναλλαγη χωρις χρηση Alpha Code και μεχρι 14 συναλλαγες συνολικα ανα ημερα για IRIS παντα με μεγιστο ταβανι τα 300 ευρω. Και μετα 500 ευρω συνολικα η μεγιστη ανα ημερα εισερχομενη πιστωση (αν δεχεσαι IRIS). Δεν εχει αλλες επιλογες το app της Αλφα. Και το προβλημα ειναι οτι οταν μπαινεις στο app αφου μπαινεις με τα credential σου, οταν πας στο IRIS να στειλεις εμβασμα απλα σου ζηταει κινητο/email και μετα το ποσο (με μεγιστο τα 50 ευρω ανα συναλλαγη). Δεν ζηταει extra pin/Alpha Code συνεπως δεν σου δινει επιλογη να μεγαλωσεις το 50. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gcf Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Έχει κανείς καταφέρει να δέχεται ποσά μέσω IRIS στο viva wallet; Στο chat μου λένε ότι γίνεται αρκεί να μην έχω δηλώσει το κινητό σε άλλη τράπεζα. Με τις συστημικές, σε όποια το ενεργοποιήσεις τελευταία, εκεί πάνε τα λεφτά, στο viva μου λένε πάνε σε όποια είναι πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Βλέπω αναφορές για χρεώσεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 για τους επαγγελματίες λέει εδώ , όχι για τους ιδιώτες https://www.sofokleousin.gr/telos-oi-dorean-pliromes-me-iris-erxontai-tsouxteres-promitheies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία να έχουμε. Μπορείτε να ξαναπειτε γιατί χάθηκα και είναι παλαιά τι ισχύει σε ιδιώτες;; Ενεργοποίηση με αρ τηλ. Έξοδα κτλ;; Πρέπει να κάνω σε όλες τις τράπεζες;;; Όταν ο άλλος σου στέλνει σε ποια τράπεζα μπαίνουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Έχει πεθανει το iris από alpha bank? Προσπαθώ να στείλω σε Πειραιώς και βγάζει ένα μήνυμα λάθους "challenge" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα