Προς το περιεχόμενο

Iris Instant payment

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 24/4/2023 στις 11:03 ΜΜ, atrias είπε

ξαναέκανε η Εθνική δωρεάν τις IRIS μεταφορές για οποιοδήποτε ποσό;

spacer.png

τιμολόγιο με ημερομηνία 21/4/2023 , σελ 94

https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf

Λέει μικροποσών αν δεις. Επομένως λογικά θα έχει περιορισμό στο ποσό. Λογικά τα €500.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2023 στις 9:49 ΠΜ, panostza είπε

Λέει μικροποσών αν δεις. Επομένως λογικά θα έχει περιορισμό στο ποσό. Λογικά τα €500.

ναι έτσι κι αλλιώς το iris μέχρι 500 ευρώ είναι οι μεταφορές που επιτρέπει

απλά για ποσά μεγαλύτερα από 50 ευρώ η Εθνική μέχρι πρόσφατα χρέωνε ένα fee

Κι όπως βλέπω τώρα από τα περασμένα Χριστούγεννα την σταμάτησε τη χρέωση για όλο το 500άρικο

https://www.moneyonline.gr/news/ete-telos-i-chreosi-gia-metafores-meso-iris-miosi-promithias-emvasmaton/

Αναφορά σε κείμενο

Μέχρι και τις 23/12 η τράπεζα χρέωνε τις μεταφορές άνω των 50 και έως 500 ευρώ με 0,50 ευρώ ανά συναλλαγή.

Επεξ/σία από atrias

υπαρχει πιθανότητα στην πειραιως να ειναι δωρεαν η αποστολη χρηματων (iris) μεσω του app του κινητου και αμα την κανω απο υπολογιστη να χρεωθω?

μου βγαζει για μια μεταφορα 50€ χρεωση 2,50€ αλλα μεσω απο το app της πειραιως δεν εχει μου βγαζει καμια χρεωση.

το εχει παρατηρήσει κανενας αυτο?

1 ώρα πριν, johnfree είπε

υπαρχει πιθανότητα στην πειραιως να ειναι δωρεαν η αποστολη χρηματων (iris) μεσω του app του κινητου και αμα την κανω απο υπολογιστη να χρεωθω?

μου βγαζει για μια μεταφορα 50€ χρεωση 2,50€ αλλα μεσω απο το app της πειραιως δεν εχει μου βγαζει καμια χρεωση.

Ναι στην Πειραιως ισχυει αυτο . Το ξερω απο δικα μου ατομα .

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 8/5/2023 στις 7:35 ΠΜ, johnfree είπε

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Πειραιώς (τελευταία τροποποίηση 08/05/2023) (https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes), στην σελίδα 38, αναφέρει τα εξής στο κελί 24.17 (Υπηρεσία IRIS online payments):

Αναφορά σε κείμενο

α)24.17.1 - "Προσωπική" χρήση - Winbank (έως € 500,00): ΠΑΓΙΟ 2,50€

Β)24.17.2 - "Προσωπική" χρήση - Mobile (έως € 500,00) ΔΩΡΕΑΝ

Πράγματι λοιπόν η χρήση της υπηρεσία από μέσω της Winbank (με τα έως τώρα δεδομένα) έχει χρέωση, ενώ μέσω της εφαρμογής στο κινητό παραμένει (έως τώρα) δωρεάν.

• Like 1
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, PharmChem είπε

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Πειραιώς (τελευταία τροποποίηση 08/05/2023) (https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes), στην σελίδα 38, αναφέρει τα εξής στο κελί 24.17 (Υπηρεσία IRIS online payments):

Πράγματι λοιπόν η χρήση της υπηρεσία από μέσω της Winbank (με τα έως τώρα δεδομένα) έχει χρέωση, ενώ μέσω της εφαρμογής στο κινητό παραμένει (έως τώρα) δωρεάν.

ποσο κλεφτες...

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μου βγάζει όριο 300 ευρώ κ όχι 500 στην Εθνική; Πάω να κάνω μεταφορά 500 ευρώ κ δεν με αφήνει κατεβάζω το ποσό προς τα κάτω κ με αφήνει μέχρι 300 ευρώ τόσο στην Εθνική της γυναίκας μου όσο και στην Εθνική την δική μου αλλά κ στην EuroBank την δική μου

Ισχύει τα ίδια

Στις 15/5/2023 στις 12:14 ΜΜ, Titos301 είπε

ποσο κλεφτες...

και γι' αυτό το καταργούν

Αναφορά σε κείμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από τις 24/07/2023, δε θα είναι πλέον διαθέσιμη η δυνατότητα αποστολής χρημάτων IRIS online payments μέσω winbank web banking. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μόνο μέσω winbank mobile app με τη χρήση του κινητού σας τηλεφώνου.

Η ενεργοποίηση /απενεργοποίησή σας στην υπηρεσία IRIS online payments συνεχίζει να παρέχεται μέσω winbank mobile app και web banking.

• Like 1

7 λεπτά πριν, atrias είπε

και γι' αυτό το καταργούν

Δεν ξερω για Εθνικη και Αλφα αλλα η Eurobank ποτε δεν ειχε iris μεσω υπολογιστη απο το ebanking .Μονο απο το κινητο μεσω εφαρμογης

16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ξερω για Εθνικη και Αλφα αλλα η Eurobank ποτε δεν ειχε iris μεσω υπολογιστη απο το ebanking .Μονο απο το κινητο μεσω εφαρμογης

ναι σε όλες τις άλλες ήταν μόνο από κινητό

μόνο η Πειραιώς το είχε αλλά με τέτοια χρέωση μάλλον πήγε άκλαυτο και γι' αυτό το κλείνουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Εγινε φραπες το μυαλο μου με τοσες πληροφοριες. Επειδη εγω πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω IRIS, θα ηθελα να μαθω αν τελικα μπορω να αλλαξω τον αριθμο κινητου που εχω δηλωσει στην καθε τραπεζα γιατι εχω εταιρικο και προσωπικο, η μεταφορα χρηματων απο φιλους σε ποια τραπεζα θα καταληξει και μεχρι ποιο ποσο ειναι δωρεαν η μεταφορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, XRISTINA1700 είπε

αν τελικα μπορω να αλλαξω τον αριθμο κινητου που εχω δηλωσει στην καθε τραπεζα γιατι εχω εταιρικο και προσωπικο

Μπορείς, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το IRIS, αλλά με την καρτέλα σου στην τράπεζα

η μεταφορα χρηματων απο φιλους σε ποια τραπεζα θα καταληξει

Σε αυτήν που ενεργοποίησες λογαριασμό λήψης IRIS πιό πρόσφατα

μεχρι ποιο ποσο ειναι δωρεαν η μεταφορα

Αυτή τη στιγμή μέχρι το ανώτατο όριο, που είναι €500

Επεξ/σία από l3ft3r1s
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχοντας μηδενική σχέση από τράπεζες εφορίες κλπ. εχω εναν προβληματισμό. Έχω ενα φιλαράκι το οποίο παίζει τυχερά παιχνίδια online και μου ζητάει μερα παρα μερα από ένα πενηντάρικο και είτε μου το δίνει μετρητά είτε ξανά μέσω iris μου το επιστρέφει. Το θέμα είναι όταν εγώ θα κάνω εκκαθαριστικό θα βρεθώ μπλεγμένος? Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μου πει ώπα ρε φιλε γιατι στελνεις μερα παραμέρα ένα πενηντάρικο εκεί? Εν ολίγης οι iris συναλλαγές παρακολουθούνται και συμμετέχουν στην φορολογικη? Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω με τις iris?

Επεξ/σία από Giorgogos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...