Προς το περιεχόμενο

Iris Instant payment

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω και λογαριασμο στην Εθνικη.θελω να ρωτησω οταν παω εκει που λεει παγιες εντολες εχει 2 επιλογες ,η μια λεει εντολη σε λογαριασμο τραπεζας και η αλλη εντολη σε οργανισμο,τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο;

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

εχω και λογαριασμο στην Εθνικη.θελω να ρωτησω οταν παω εκει που λεει παγιες εντολες εχει 2 επιλογες ,η μια λεει εντολη σε λογαριασμο τραπεζας και η αλλη εντολη σε οργανισμο,τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο;

Γιατι δεν πας στο δευετρο να δεις τι εχει μεσα  ? Μηπως ειναι για κοινοφελεις οργανισμους οπως Χαμογελο κλπ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα παρω αυριο τηλεφωνο στην Εθνικη για περισσοτερα ,λεει παντως τα ιδια με την πρωτη περιπτωση εχει οργανισμους ενεργειας, υδρευσης,τηλεποικοινωνιων κλπ.θα μαθω και θα σε πω αν ειναι

Επεξ/σία από iliata2410
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cristofer9680 είπε

Τι γινείτε αν κάποιος ενεργοποιήσει το iris σε 2 τράπεζες που θα εύχονται τα χρήματα?

Πιάνουν τόπο οι ευχές; Να το δοκιμάσω αν είναι.

:P

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, cristofer9680 είπε

καλησπέρα 
Τι γινείτε αν κάποιος ενεργοποιήσει το iris σε 2 τράπεζες που θα εύχονται τα χρήματα? 
Έχω Εθνική και Πειραιώς.  

Σε αυτή που ενεργοποίησε τελευταία.

Δημοσ.

εγω που εχω πάντως ενεργή σε δυο τραπεζες αν στειλω στον αριθμό μου πανε απο τη μια τραπεζα στην αλλη! καλη φαση

Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 10:45 ΜΜ, kurupakis είπε

εγω που εχω πάντως ενεργή σε δυο τραπεζες αν στειλω στον αριθμό μου πανε απο τη μια τραπεζα στην αλλη! καλη φαση

Τι εννοείς ;

εγω έχω πχ σε 2 τράπεζες έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία iris , με το ίδιο τηλέφωνο

Πως πάει από την μια τράπεζα στην άλλη που αναφέρεις ;;

Αν μου στείλει κάποιος με iris σε ποια τράπεζα από τις δυο θα πάει ;

ευχαριστω την καλημέρα μου  :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, naeg15 είπε

Τι εννοείς ;

εγω έχω πχ σε 2 τράπεζες έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία iris , με το ίδιο τηλέφωνο

Πως πάει από την μια τράπεζα στην άλλη που αναφέρεις ;;

Αν μου στείλει κάποιος με iris σε ποια τράπεζα από τις δυο θα πάει ;

ευχαριστω την καλημέρα μου  :) 

εννοώ οτι αν πας απο τη μια τράπεζα να στείλεις iris και βαλεις το ίδιο το κινητό σου, που προφανώς έχεις δηλωμένο και στην άλλη τράπεζα, θα πάνε στην άλλη τράπεζα!Το έχω κάνει απο eurobank προς Πειραιώς και δούλεψε. 

Τώρα για το που θα πάνε όταν σου στείλει κάποιος άλλος έχει να κάνει με τις συμφωνίες που παίζουν ανάμεσα στις τράπεζες. Φαντάζομαι θα υπάρχει ανα τράπεζα κάποια λίστα "προτεραιότητας" που τους συμφέρει περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kurupakis είπε

εννοώ οτι αν πας απο τη μια τράπεζα να στείλεις iris και βαλεις το ίδιο το κινητό σου, που προφανώς έχεις δηλωμένο και στην άλλη τράπεζα, θα πάνε στην άλλη τράπεζα!Το έχω κάνει απο eurobank προς Πειραιώς και δούλεψε. 

Τώρα για το που θα πάνε όταν σου στείλει κάποιος άλλος έχει να κάνει με τις συμφωνίες που παίζουν ανάμεσα στις τράπεζες. Φαντάζομαι θα υπάρχει ανα τράπεζα κάποια λίστα "προτεραιότητας" που τους συμφέρει περισσότερο. 

Οκ κατάλαβα .

Σε ευχαριστώ πολύ :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλήσπερα παιδιά χθες το βράδυ ένας φιλος μου μου εκανε μεταφορά μεσω iris (πεμετη προς παρασκευη τα μεσανυχτα). Τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστεί ενώ στον φιλο μου η χρεωση έχει γίνει κανονικά και φαίνονται όλα τα στοιχεια μου κανονικά . Να πάρω τηλεφωνό στην τραπεζά μου? 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ChristosFis είπε

Καλήσπερα παιδιά χθες το βράδυ ένας φιλος μου μου εκανε μεταφορά μεσω iris (πεμετη προς παρασκευη τα μεσανυχτα). Τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστεί ενώ στον φιλο μου η χρεωση έχει γίνει κανονικά και φαίνονται όλα τα στοιχεια μου κανονικά . Να πάρω τηλεφωνό στην τραπεζά μου? 

Ισως υπαρχει καθυστεριση λογω αργιων αν και προσωοικα δεν ειχα τετοιο προβλημα 24/24 ,365/365

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ισως υπαρχει καθυστεριση λογω αργιων αν και προσωοικα δεν ειχα τετοιο προβλημα 24/24 ,365/365

περιεργο τωρα που εκαναν δοκιμη με εναν αλλο φιλο μου εμφανιστηκαν αμέσως τα λεφτα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ChristosFis είπε

περιεργο τωρα που εκαναν δοκιμη με εναν αλλο φιλο μου εμφανιστηκαν αμέσως τα λεφτα

Ιωσς καποιο τυχαιο συστημικο λαθος ..Ας παρει την Τρπαπεζα τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...