iliata2410 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 εχω και λογαριασμο στην Εθνικη.θελω να ρωτησω οταν παω εκει που λεει παγιες εντολες εχει 2 επιλογες ,η μια λεει εντολη σε λογαριασμο τραπεζας και η αλλη εντολη σε οργανισμο,τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, iliata2410 είπε εχω και λογαριασμο στην Εθνικη.θελω να ρωτησω οταν παω εκει που λεει παγιες εντολες εχει 2 επιλογες ,η μια λεει εντολη σε λογαριασμο τραπεζας και η αλλη εντολη σε οργανισμο,τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο; Γιατι δεν πας στο δευετρο να δεις τι εχει μεσα ? Μηπως ειναι για κοινοφελεις οργανισμους οπως Χαμογελο κλπ ?
iliata2410 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) θα παρω αυριο τηλεφωνο στην Εθνικη για περισσοτερα ,λεει παντως τα ιδια με την πρωτη περιπτωση εχει οργανισμους ενεργειας, υδρευσης,τηλεποικοινωνιων κλπ.θα μαθω και θα σε πω αν ειναι Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2023 από iliata2410
cristofer9680 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 καλησπέρα Τι γινείτε αν κάποιος ενεργοποιήσει το iris σε 2 τράπεζες που θα εύχονται τα χρήματα? Έχω Εθνική και Πειραιώς.
Doubt Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, cristofer9680 είπε Τι γινείτε αν κάποιος ενεργοποιήσει το iris σε 2 τράπεζες που θα εύχονται τα χρήματα? Πιάνουν τόπο οι ευχές; Να το δοκιμάσω αν είναι.
l3ft3r1s Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 37 λεπτά πριν, cristofer9680 είπε καλησπέρα Τι γινείτε αν κάποιος ενεργοποιήσει το iris σε 2 τράπεζες που θα εύχονται τα χρήματα? Έχω Εθνική και Πειραιώς. Σε αυτή που ενεργοποίησε τελευταία.
kurupakis Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 εγω που εχω πάντως ενεργή σε δυο τραπεζες αν στειλω στον αριθμό μου πανε απο τη μια τραπεζα στην αλλη! καλη φαση
naeg15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Στις 5/4/2023 στις 10:45 ΜΜ, kurupakis είπε εγω που εχω πάντως ενεργή σε δυο τραπεζες αν στειλω στον αριθμό μου πανε απο τη μια τραπεζα στην αλλη! καλη φαση Τι εννοείς ; εγω έχω πχ σε 2 τράπεζες έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία iris , με το ίδιο τηλέφωνο Πως πάει από την μια τράπεζα στην άλλη που αναφέρεις ;; Αν μου στείλει κάποιος με iris σε ποια τράπεζα από τις δυο θα πάει ; ευχαριστω την καλημέρα μου
kurupakis Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, naeg15 είπε Τι εννοείς ; εγω έχω πχ σε 2 τράπεζες έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία iris , με το ίδιο τηλέφωνο Πως πάει από την μια τράπεζα στην άλλη που αναφέρεις ;; Αν μου στείλει κάποιος με iris σε ποια τράπεζα από τις δυο θα πάει ; ευχαριστω την καλημέρα μου εννοώ οτι αν πας απο τη μια τράπεζα να στείλεις iris και βαλεις το ίδιο το κινητό σου, που προφανώς έχεις δηλωμένο και στην άλλη τράπεζα, θα πάνε στην άλλη τράπεζα!Το έχω κάνει απο eurobank προς Πειραιώς και δούλεψε. Τώρα για το που θα πάνε όταν σου στείλει κάποιος άλλος έχει να κάνει με τις συμφωνίες που παίζουν ανάμεσα στις τράπεζες. Φαντάζομαι θα υπάρχει ανα τράπεζα κάποια λίστα "προτεραιότητας" που τους συμφέρει περισσότερο. 1
naeg15 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, kurupakis είπε εννοώ οτι αν πας απο τη μια τράπεζα να στείλεις iris και βαλεις το ίδιο το κινητό σου, που προφανώς έχεις δηλωμένο και στην άλλη τράπεζα, θα πάνε στην άλλη τράπεζα!Το έχω κάνει απο eurobank προς Πειραιώς και δούλεψε. Τώρα για το που θα πάνε όταν σου στείλει κάποιος άλλος έχει να κάνει με τις συμφωνίες που παίζουν ανάμεσα στις τράπεζες. Φαντάζομαι θα υπάρχει ανα τράπεζα κάποια λίστα "προτεραιότητας" που τους συμφέρει περισσότερο. Οκ κατάλαβα . Σε ευχαριστώ πολύ
atrias Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ξαναέκανε η Εθνική δωρεάν τις IRIS μεταφορές για οποιοδήποτε ποσό; τιμολόγιο με ημερομηνία 21/4/2023 , σελ 94 https://www.nbg.gr/-/jssmedia/Files/Timologio/web_portal_elliniko_timologio_loipwn_ergasiwn.pdf Επεξ/σία 24 Απριλίου 2023 από atrias
ChristosFis Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Καλήσπερα παιδιά χθες το βράδυ ένας φιλος μου μου εκανε μεταφορά μεσω iris (πεμετη προς παρασκευη τα μεσανυχτα). Τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστεί ενώ στον φιλο μου η χρεωση έχει γίνει κανονικά και φαίνονται όλα τα στοιχεια μου κανονικά . Να πάρω τηλεφωνό στην τραπεζά μου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, ChristosFis είπε Καλήσπερα παιδιά χθες το βράδυ ένας φιλος μου μου εκανε μεταφορά μεσω iris (πεμετη προς παρασκευη τα μεσανυχτα). Τα λεφτα δεν εχουν εμφανιστεί ενώ στον φιλο μου η χρεωση έχει γίνει κανονικά και φαίνονται όλα τα στοιχεια μου κανονικά . Να πάρω τηλεφωνό στην τραπεζά μου? Ισως υπαρχει καθυστεριση λογω αργιων αν και προσωοικα δεν ειχα τετοιο προβλημα 24/24 ,365/365
ChristosFis Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ισως υπαρχει καθυστεριση λογω αργιων αν και προσωοικα δεν ειχα τετοιο προβλημα 24/24 ,365/365 περιεργο τωρα που εκαναν δοκιμη με εναν αλλο φιλο μου εμφανιστηκαν αμέσως τα λεφτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, ChristosFis είπε περιεργο τωρα που εκαναν δοκιμη με εναν αλλο φιλο μου εμφανιστηκαν αμέσως τα λεφτα Ιωσς καποιο τυχαιο συστημικο λαθος ..Ας παρει την Τρπαπεζα τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα