Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, NickFotopoulos είπε Η Eurobank προτίθεται το αμέσως προσεχές διάστημα να μηδενίσει κάποιες προμήθειες, οι οποίες έχουν να κάνουν με εκδόσεις κινήσεων, statements, αλλά και αυτές σε συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες, ενώ θα μειώσει το κόστος για τις αγορές χρεογράφων. Η προμήθεια για το IRIS έχει μηδενιστεί. Οχι δεν εχει μηδενιστει για πανω απο 30 ευρω .Εχω Eurobank και χρησιμοποιω τακτικα το iris που ειναι μονο μεσω κινητου και της εφαρμογης.
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι δεν εχει μηδενιστει για πανω απο 30 ευρω .Εχω Eurobank και χρησιμοποιω τακτικα το iris που ειναι μονο μεσω κινητου και της εφαρμογης. Έχει μηδενιστεί. Έστειλα προχθές και εχθές από 500 ευρώ σε κάθε κίνηση χωρίς χρέωση σε εθνική.
NickFotopoulos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Από το site της Eurobank https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-iris-online-payments/upiresia-iris-online-payments ΔΩΡΕΑΝ έως 500€ την ημέρα
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, asdfnikos είπε Έχει μηδενιστεί. Έστειλα προχθές και εχθές από 500 ευρώ σε κάθε κίνηση χωρίς χρέωση σε εθνική. 3 ώρες πριν, NickFotopoulos είπε Από το site της Eurobank https://www.eurobank.gr/el/retail/ilektroniki-trapeziki/upiresies-kai-pliromes-ilektronikis-trapezikis/oi-online-pliromes-sas/upiresies-iris-online-payments/upiresia-iris-online-payments ΔΩΡΕΑΝ έως 500€ την ημέρα Ισως αλλαξε τις τελευταιες μερες ....Στην αρχη ηταν δωρεαν οπως σε ολες τις τραπεζες αλλα μετα χρεωνε αναλογα το ποσον . Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
CptBill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μόλις μου έστειλαν κάποιο ποσό μέσω iris από Πειραιώς σε άλφα. Χωρις χρέωση. Επιτέλους
ThanosR92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Από λογαριασμό μας πχ Eurobank, μπορούμε να στείλουμε σε λογαριασμό μας Alpha Bank; Νομίζω πως όχι, αλλά ρωτάω μήπως και..
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Από λογαριασμό μας πχ Eurobank, μπορούμε να στείλουμε σε λογαριασμό μας Alpha Bank; Νομίζω πως όχι, αλλά ρωτάω μήπως και.. Με iris φυσικα και μπορεις ανεξαρτητα απο τις τραπεζες χωρις εξοδα μεχρι 500 ευρω την ημερα Τουαχιστον αναμεσα στις 4 συστημικες . Eurobak ,Alfa ,Εθνικη και Πειραιως Για τις αλλες πιο μικρες δεν ξερω Δεν σε ρωταει ουτε καν τον αριθμο λογαραισμου του αποδεκτη .Μονο το κινητο του .Αν βεβαια εχει και αυτος iris Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από Γιάννης Platano
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Από λογαριασμό μας πχ Eurobank, μπορούμε να στείλουμε σε λογαριασμό μας Alpha Bank; Νομίζω πως όχι, αλλά ρωτάω μήπως και.. Γίνεται ναι.
ThanosR92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Με iris φυσικα και μπορεις ανεξαρτητα απο τις τραπεζες χωρις εξοδα μεχρι 500 ευρω την ημερα Τουαχιστον αναμεσα στις 4 συστημικες . Eurobak ,Alfa ,Εθνικη και Πειραιως Για τις αλλες πιο μικρες δεν ξερω Δεν σε ρωταει ουτε καν τον αριθμο λογαραισμου του αποδεκτη .Μονο το κινητο του .Αν βεβαια εχει και αυτος iris 5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Γίνεται ναι. Έχω το IRIS ενεργοποιημενο σε alpha bank και Πειραιώς. Όταν δοκιμάζω να στείλω χρήματα από την Alpha Bank μου στην Πειραιώς μου, μου λεει η συναλλαγή δεν επιτρέπεται. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από ThanosR92
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Έχω το IRIS ενεργοποιημενο σε alpha bank και Πειραιώς. Όταν δοκιμάζω να στείλω χρήματα από την Alpha Bank μου στην Πειραιώς μου, μου λεει η συναλλαγή δεν επιτρέπεται. Με μια μικρή αναζήτηση μπορούσατε και μόνος σας να βρείτε την απάντηση. Αρκεί να ενεργοποιήσετε το iris του παραλήπτη, δηλαδή στον λογαριασμό της Πειραιώς (αφού ούτως ή άλλως, ενεργό iris ίδιου δικαιούχου από δύο τράπεζες και άνω, δεν μπορεί να υπάρξει) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2023 από MauroPaltoudias 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Έχω το IRIS ενεργοποιημενο σε alpha bank και Πειραιώς. Όταν δοκιμάζω να στείλω χρήματα από την Alpha Bank μου στην Πειραιώς μου, μου λεει η συναλλαγή δεν επιτρέπεται. Τουλαχιστον με Eurobank το iris στο κινητο δεν μπορεις να το εχεις ενεργοποιημενο σε δυο τραπεζες .Μονο σε μια τραπεζα και να στελνεις και στις 4
CptBill Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 ανεξαρτητα απο το iris, πλεον και τα απλα εισερχομενα εμβασματα δεν χρεωνονται σε καποιες τραπεζες. Αναφερω ενδεικτικα τις χρεωσεις εισερχομενων εμβασματων(απο αλλη τραπεζα εντος χωρας) με τη προϋπόθεση οτι η εντολη δινεται ως SHA και οχι OUR. Και προσοχη, να επιλεγεται κανονικα προτεραιοτητα. Με καθε επιφυλαξη τα παρακατω: Eurobank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €20: δωρεαν Πειραιως εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν Alpha Bank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €5: δωρεαν Εθνικη εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν Βεβαια αυτο ειναι δωρο αδωρον εαν συνεχιζουν να χρεωνουν για το εμβασμα. Δοκιμασα να στειλω απο alpha προς πειραιως και ναι μεν δεν χρεωθηκα για το εισερχομενο εμβασμα αλλα εχω την εντυπωση οτι η αποστολη απο alpha θα μου κοστιζε εαν δεν ειχα λογαριασμο μισθοδοσιας. Οποτε συνεχιζουμε ακαθεκτοι με το iris mobile για αποστολες/ληψεις δωρεαν μεχρι 500 ευρω για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. 2
Doubt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, CptBill είπε Αναφερω ενδεικτικα τις χρεωσεις εισερχομενων εμβασματων(απο αλλη τραπεζα εντος χωρας) με τη προϋπόθεση οτι η εντολη δινεται ως SHA και οχι OUR. Και προσοχη, να επιλεγεται κανονικα προτεραιοτητα. Με καθε επιφυλαξη τα παρακατω: Eurobank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €20: δωρεαν Πειραιως εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν Alpha Bank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €5: δωρεαν Εθνικη εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν Ισχύει και από εξωτερικό πχ revolut.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Στις 14/1/2023 στις 3:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Τουλαχιστον με Eurobank το iris στο κινητο δεν μπορεις να το εχεις ενεργοποιημενο σε δυο τραπεζες .Μονο σε μια τραπεζα και να στελνεις και στις 4 Προσωπικά έχω ταυτόχρονα iris σε eurobank και alpha. Στην Eurobank δέχομαι τα χρήματα και από την Alpha μπορώ να στέλνω. Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω από eurobank .
Tsino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Η αποστολή με Iris από Alpha έχει όριο 50 € ανά συναλλαγή ! ? Δε με αφήνει να στείλω μονομιάς τα 500€ 🤨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα