Προς το περιεχόμενο

Iris Instant payment

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickFotopoulos είπε

Η Eurobank προτίθεται το αμέσως προσεχές διάστημα να μηδενίσει κάποιες προμήθειες, οι οποίες έχουν να κάνουν με εκδόσεις κινήσεων, statements, αλλά και αυτές σε συγκεκριμένες πιστωτικές κάρτες, ενώ θα μειώσει το κόστος για τις αγορές χρεογράφων. Η προμήθεια για το IRIS έχει μηδενιστεί.

Οχι δεν εχει μηδενιστει για πανω απο 30 ευρω .Εχω Eurobank και χρησιμοποιω τακτικα το iris που ειναι μονο μεσω κινητου και της εφαρμογης.

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν εχει μηδενιστει για πανω απο 30 ευρω .Εχω Eurobank και χρησιμοποιω τακτικα το iris που ειναι μονο μεσω κινητου και της εφαρμογης.

Έχει μηδενιστεί. Έστειλα προχθές και εχθές από 500 ευρώ σε κάθε κίνηση χωρίς χρέωση σε εθνική. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Έχει μηδενιστεί. Έστειλα προχθές και εχθές από 500 ευρώ σε κάθε κίνηση χωρίς χρέωση σε εθνική. 

3 ώρες πριν, NickFotopoulos είπε

Ισως αλλαξε τις τελευταιες μερες ....Στην αρχη ηταν δωρεαν οπως σε ολες τις τραπεζες αλλα μετα χρεωνε αναλογα το ποσον .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Από λογαριασμό μας πχ Eurobank, μπορούμε να στείλουμε σε λογαριασμό μας Alpha Bank; Νομίζω πως όχι, αλλά ρωτάω μήπως και.. 

Με iris φυσικα και μπορεις ανεξαρτητα απο τις τραπεζες χωρις εξοδα μεχρι 500 ευρω την ημερα 

Τουαχιστον αναμεσα στις 4 συστημικες . Eurobak ,Alfa ,Εθνικη και Πειραιως

Για τις αλλες πιο μικρες δεν ξερω 

Δεν σε ρωταει ουτε καν τον αριθμο λογαραισμου του αποδεκτη .Μονο το κινητο του .Αν βεβαια εχει και αυτος iris

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Με iris φυσικα και μπορεις ανεξαρτητα απο τις τραπεζες χωρις εξοδα μεχρι 500 ευρω την ημερα 

Τουαχιστον αναμεσα στις 4 συστημικες . Eurobak ,Alfa ,Εθνικη και Πειραιως

Για τις αλλες πιο μικρες δεν ξερω 

Δεν σε ρωταει ουτε καν τον αριθμο λογαραισμου του αποδεκτη .Μονο το κινητο του .Αν βεβαια εχει και αυτος iris

5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Γίνεται ναι.

Έχω το IRIS ενεργοποιημενο σε alpha bank και Πειραιώς. Όταν δοκιμάζω να στείλω χρήματα από την Alpha Bank μου στην Πειραιώς μου, μου λεει η συναλλαγή δεν επιτρέπεται. 

Επεξ/σία από ThanosR92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Έχω το IRIS ενεργοποιημενο σε alpha bank και Πειραιώς. Όταν δοκιμάζω να στείλω χρήματα από την Alpha Bank μου στην Πειραιώς μου, μου λεει η συναλλαγή δεν επιτρέπεται. 

Με μια μικρή αναζήτηση μπορούσατε και μόνος σας να βρείτε την απάντηση.

Αρκεί να ενεργοποιήσετε το iris του παραλήπτη, δηλαδή στον λογαριασμό της Πειραιώς (αφού ούτως ή άλλως, ενεργό iris ίδιου δικαιούχου από δύο τράπεζες και άνω, δεν μπορεί να υπάρξει)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Τουλαχιστον με Eurobank το iris στο κινητο δεν μπορεις να το εχεις ενεργοποιημενο σε δυο τραπεζες  .Μονο σε μια τραπεζα και να στελνεις και στις 4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ανεξαρτητα απο το iris, πλεον και τα απλα εισερχομενα εμβασματα δεν χρεωνονται σε καποιες τραπεζες.
Αναφερω ενδεικτικα τις χρεωσεις εισερχομενων εμβασματων(απο αλλη τραπεζα εντος χωρας)  με τη προϋπόθεση οτι η εντολη δινεται ως SHA και οχι OUR. Και προσοχη, να επιλεγεται κανονικα προτεραιοτητα.

Με καθε επιφυλαξη τα παρακατω:
Eurobank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €20: δωρεαν
Πειραιως εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν
Alpha Bank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €5: δωρεαν
Εθνικη εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν

Βεβαια αυτο ειναι δωρο αδωρον εαν συνεχιζουν να χρεωνουν για το εμβασμα. 
Δοκιμασα να στειλω απο alpha προς πειραιως και ναι μεν δεν χρεωθηκα για το εισερχομενο εμβασμα αλλα εχω την εντυπωση οτι η αποστολη απο alpha θα μου κοστιζε εαν δεν ειχα λογαριασμο μισθοδοσιας.

Οποτε συνεχιζουμε ακαθεκτοι με το iris mobile για αποστολες/ληψεις δωρεαν μεχρι 500 ευρω για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CptBill είπε

Αναφερω ενδεικτικα τις χρεωσεις εισερχομενων εμβασματων(απο αλλη τραπεζα εντος χωρας)  με τη προϋπόθεση οτι η εντολη δινεται ως SHA και οχι OUR. Και προσοχη, να επιλεγεται κανονικα προτεραιοτητα.

Με καθε επιφυλαξη τα παρακατω:
Eurobank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €20: δωρεαν
Πειραιως εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν
Alpha Bank εισερχομενο εμβασμα μεχρι €5: δωρεαν
Εθνικη εισερχομενο εμβασμα μεχρι €15: δωρεαν

Ισχύει και από εξωτερικό πχ revolut.

Δημοσ.
Στις 14/1/2023 στις 3:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Τουλαχιστον με Eurobank το iris στο κινητο δεν μπορεις να το εχεις ενεργοποιημενο σε δυο τραπεζες  .Μονο σε μια τραπεζα και να στελνεις και στις 4

Προσωπικά έχω ταυτόχρονα iris σε eurobank και alpha. Στην Eurobank δέχομαι τα χρήματα και από την Alpha μπορώ να στέλνω.

Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω από eurobank .

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...