sakis_the_fraud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Σιγουρα επιλέγω IRIS, το αναφέρει ξεκαθαρα απο κατω, εχει και το λογοτυπο. Εχει επιλογη για κανονική προτεραιότητα, IRIS και μεταχρονολογημενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, sakis_the_fraud είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μήπως εχει αλλάξει κάτι στην alpha bank; Δοκιμάζω απο web banking, βαζω λογαριασμό και οταν επιλέγω IRIS, εχω χρεωση 4 ευρω από το πρώτο ευρώ που δοκιμάζω να κανω μεταφορά σε λογαριασμό eurobank! Δοκιμάζεις από τη mobile εφαρμογή κ όχι από web. Σήμερα έστειλα άνευ χρέωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_the_fraud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Απο το web banking δεν δουλευει; το εχεις δοκιμασει ποτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 το iris μεσω web παντα χρεωνε μισο νεφρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 ...μωρε και τα 2 θα μας τα παρουν σιγα - σιγα αυτοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 εμενα το 4αρι το παιρνει και απο κινητο και απο web η alpha bank μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadth Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Ξέρετε αν αυτή η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση; Για εξόφληση τιμολογίων πχ. Αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις σύνδεση με το ΑΦΜ σου, αντί κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι γινεται αρκει το ΑΦΜ να ειναι δηλωμενο στο iris Δεν ξερω αν στεκει φορολογικα . Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadth Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς και μου είπαν ότι μπορώ κανονικά να λαμβάνω χρήματα και για επαγγελματικούς σκοπούς. Ότι φαίνεται στις κινήσεις λογαριασμού όπως θα ήταν και μια κανονική κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Εαν υπαρχει κανεις που θελει να τον εξυπηρετω ανα μηνα για μικροποσα (μεχρι 100 ευρω) απο Εθνικη προς Alpha, ας μου στειλει πμ. Απο το να τρεχει σε ΑΤΜ. Το αντιστροφο για εμενα, ψαχνω ατομο που μπορει να με εξυπηρετησει και να εχει εθνικη. Ψαχνω μονο για εμπιστα ατομα που να εχουν καλο προφιλ στις αγγελιες για να μην κλαιω τα λεφτα μου μετα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 προσπαθεί γνωστός να μου στείλει μεσω IRIS στο κινητό μου ένα μικρο ποσό και του ζητά 2,5€ έξοδα. Τα χρεώνει πλεον η Πειραιώς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε προσπαθεί γνωστός να μου στείλει μεσω IRIS στο κινητό μου ένα μικρο ποσό και του ζητά 2,5€ έξοδα. Τα χρεώνει πλεον η Πειραιώς ; Ναι. Η Πειραιώς νομίζω είναι η μόνη που χρεώνει. Και όχι δεν χρεώνει 2.5 ευρώ σε μικροποσα. Για 20 ευρώ χρεώνει 0.05 και για 60 ευρω 0.50 πχ Μιλάμε πάντα μέσω mobile app. Μην χρησιμοποιείτε την υπηρεσία από web. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από CptBill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chtrig Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στο στέλνει μέσω web γι αυτό η προμήθεια 2,50 €. Αν σου το στείλει μέσω mobile θα είναι στη χειρότερη περίπτωση 0,50€ όπως είπε και ο CptBill παραπάνω. Επίσης, από χθες χρεώνει και η Εθνική για μεταφορές από 50-500€ μέσω κινητών συσκευών, προμήθεια 0,50€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WhitePixel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα η Πειραιώς με χρέωσε για payment μέσω iris που μου στείλανε (250€) 4€ χρέωση εμβάσματος καινούργια κόλπα αυτά; Μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια χρέωση τις προηγούμενες φορές Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από WhitePixel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_orchid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 3/3/2022 στις 11:50 ΜΜ, chtrig είπε Στο στέλνει μέσω web γι αυτό η προμήθεια 2,50 €. Αν σου το στείλει μέσω mobile θα είναι στη χειρότερη περίπτωση 0,50€ όπως είπε και ο CptBill παραπάνω. Επίσης, από χθες χρεώνει και η Εθνική για μεταφορές από 50-500€ μέσω κινητών συσκευών, προμήθεια 0,50€. Εγώ που μεταφέρω από Εθνική σε Πειραιώς, δεν υπάρχει καμία προμήθεια μέχρι και σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα