Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω χρόνια να κάνω dvd rip. Θέλω από ένα dvd να το κάνω σε αρχείο στον σκληρό μου ώστε να το παίζω από stickaki σαν μια ταινία.

Δεν θέλω να χάσω ανάλυση.

Τι πρόγραμμα να εγκαταστήσω για να το κάνω αυτό?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 

Δημοσ.

Τελευταία φορά που χρειάστηκε χρησιμοποίησα DVD Decrypter. Υπάρχει επίσης το DVD Shrink και πολλά άλλα

Το dvd shrink το κατέβασα γιατί το θυμόμουν. Το θέμα είναι ότι δεν διαλέγεις ποιότητα και τέτοια. Μόνο Backup φαντάζομαι το κάνεις, αλλά θέλω να το κάνω και σε ένα αρχείο, αυτό δημιούργησε όταν το δοκίμασα πολλά βίντεάκια όπως είναι μέσα στο dvd

Δημοσ.

Το dvd shrink το κατέβασα γιατί το θυμόμουν. Το θέμα είναι ότι δεν διαλέγεις ποιότητα και τέτοια. Μόνο Backup φαντάζομαι το κάνεις, αλλά θέλω να το κάνω και σε ένα αρχείο, αυτό δημιούργησε όταν το δοκίμασα πολλά βίντεάκια όπως είναι μέσα στο dvd

Που θα το παίξεις το αρχείο?

Αν θέλεις από υπολογιστή μπορείς να το κρατήσεις σαν iso με αυτόν πχ τον τρόπο και να το βλέπεις σαν dvd με menu και τα πάντα.

Αν θέλεις να το παίξεις με στικάκι στην tv θα πρέπει να του αλλάξεις format, με κάποια απώλεια στην ποιότητα χρησιμοποιώντας πχ το handbrake

• Like 1
Δημοσ.

Στην Smart TV θέλω να το παίξω.

Βασικά το βίντεο του γάμου είναι. Δεν έχω dvd player εκεί, για αυτό δεν θέλω να χάσω ποιότητα.

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω.

Δημοσ.

Απλά να ξέρεις ότι ανάλογα τις ρυθμίσεις που θα βάλεις και ανάλογα τον υπολογιστή που έχεις θα πάρει σχετικά αρκετή ώρα για να ετοιμαστεί το τελικό mp4/mkv αρχείο. Ίσως να χρειαστεί όση ώρα είναι και το video σε διάρκεια. Αν έχεις κανένα τούμπανο pc μπορεί να κάνει και 10 λεπτά  B)

• Like 1
Δημοσ.

Απλά να ξέρεις ότι ανάλογα τις ρυθμίσεις που θα βάλεις και ανάλογα τον υπολογιστή που έχεις θα πάρει σχετικά αρκετή ώρα για να ετοιμαστεί το τελικό mp4/mkv αρχείο. Ίσως να χρειαστεί όση ώρα είναι και το video σε διάρκεια. Αν έχεις κανένα τούμπανο pc μπορεί να κάνει και 10 λεπτά  B)

i7 έχω σαν εσένα :) αλλά με μία μικρή διαφορά.... Είναι ο 920 πρώτης γενιάς χαχαχαχα.

Ναι ξέρω από editing ότι θα αργήσει αλλά δεν πειράζει. Πριν χρόνια ασχολούμουν με το άθλημα dvd rip κτλ. Τώρα πλέον το έχω ξεχάσει για αυτό έψαχνα κανένα πρόγραμμα μπας και το κάνει κατευθείαν.

• Like 1
Δημοσ.

Δες το vob2mpg. Θα σου εξάγει ενα ενιαίο mpeg2 αρχείο χωρίς να κάνει καμία αλλαγή στην εικόνα και στον ήχο.

Εννοείται ότι το μέγεθος θα είναι το ίδιο με το σύνολο των vob.

Μετά όμως, αν θέλεις, μπορείς να πειραματιστείς με re-encoding σε άλλη μορφή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...