Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγα είναι;

Οχι πάρα πολλά είναι.. Γιαυτό ψάχνω λύση, αν τους πω ότι φεύγω δεν θα μου κάνουν κάποια καλύτερη προσφορά;

Δημοσ.

Γιατί να σου κάνουν αφού θα σου πάρουν 120 euro αν φύγεις?

Γιατί χάνουν τα διπλάσια και παραπάνω αν μείνω ; hello ;; συγκεκριμένα θα πληρώσω το λιγότερο 414 αν μείνω ενώ αν φύγω μόνο 120 :)

Δημοσ.

Διακοπή σύνδεσης δεν σε συμφέρει αυτή την περίοδο.

Μπορείς να την κάνεις λίγες μέρες πριν τη λήξη της δέσμευσής σου και θα πάρεις λίγο καλλίτερη προσφορά από αυτή που θα βγει για σένα και πιο βελτιωμένη αν ζητήσεις φορητότητα (σικέ ή πραγματική).

Τα έκανα και τα δύο την προηγούμενη βδομάδα και γνωρίζω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί χάνουν τα διπλάσια και παραπάνω αν μείνω ; hello ;; συγκεκριμένα θα πληρώσω το λιγότερο 414 αν μείνω ενώ αν φύγω μόνο 120 :)

Αν το κοίταγαν έτσι θα το κάναμε όλοι. Αυτοί λένε άστον θα πληρώσει 120 σε μας plus τα πάγια στο νέο πάροχο που σίγουρα σε βάθος χρόνου δεν θα διαφορά πάνω από 120. Οπότε στην τελική βγαίνει χαμένος ο πελάτης...

Δημοσ.

Αν το κοίταγαν έτσι θα το κάναμε όλοι. Αυτοί λένε άστον θα πληρώσει 120 σε μας plus τα πάγια στο νέο πάροχο που σίγουρα σε βάθος χρόνου δεν θα διαφορά πάνω από 120. Οπότε στην τελική βγαίνει χαμένος ο πελάτης...

Λες; θα το δοκιμάσω να δούμε

• Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση...εχω συμβόλαιο με 4νετ έως 10/2018, αν τους πω ότι διακόπτω παίζει να κερδίσω κάτι; θέλω να φύγω γιατί δεν δίνουν vdsl, είμαι από το κέντρο του ΟΤΕ σε απόσταση 1 χιλιομέτρου ( οπτικά) και αυτοί μου λένε ότι σύμφωνα με την καλωδίωση είμαι στα 3.8 περίπου.

Επίσης μήπως με συμφέρει να κάνω διακοπή και να πάω σε νέο αριθμό με τον νέο παροχο;

Αποκλείεται να είσαι σχεδόν 4κμ και να παίζεις στα 14 όπως είπες στο άλλο θέμα, ανέβασε στατιστικά αν θέλεις

Δημοσ.

Αποκλείεται να είσαι σχεδόν 4κμ και να παίζεις στα 14 όπως είπες στο άλλο θέμα, ανέβασε στατιστικά αν θέλεις

Θα ανεβάσω όταν πάω σπίτι οκ

Δημοσ.

Σου δίνει άλλος πάροχος 100% vdsl; 

Γιατί να φύγεις από τον έναν adsl πάροχο και να πας σε άλλον για τα ίδια και να χάσεις 120+ευρώ δεν λέει.

Αν σου δίνει στα σίγουρα vdsl τότε ναι φύγε και γω πριν ήμουν cyta και ενώ υπάρχει vdsl δεν υποστήριζαν αλλά είχα 3-4 μήνες υπόλοιπο και έφυγα χωρίς να δώσω πολλά

Δημοσ.

Σου δίνει άλλος πάροχος 100% vdsl; 

Γιατί να φύγεις από τον έναν adsl πάροχο και να πας σε άλλον για τα ίδια και να χάσεις 120+ευρώ δεν λέει.

Αν σου δίνει στα σίγουρα vdsl τότε ναι φύγε και γω πριν ήμουν cyta και ενώ υπάρχει vdsl δεν υποστήριζαν αλλά είχα 3-4 μήνες υπόλοιπο και έφυγα χωρίς να δώσω πολλά

ο ΟΤε λεει δινει τι να πω τωρα..δεν εχω ιδεα

για δειτε και αυτο

DSL Connection  

bull__md.gif Link Information

spacer.gif Uptime: 3 days, 11:36:23 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 943 / 11.396 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 19,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 12,0 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 17 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 4.487 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 3.666

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...