Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω με την mobile κομμάτι της wind είχα θέμα αλλά ήταν το καρτοκινητό που έδινε και όχι το main πάγιο μου οπότε δεν με ένοιαζε και τόσο, τώρα για το vdsl ως τώρα ήταν η πρώτη μου εταιρία και είναι super! Αν και σήμερα πήγα σε φίλο που έβαλε για δουλειά forthnet 400/400 optic και αναθεώρησα λίγο την έννοια του γρήγορου internet :P  

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το vdsl από KV είναι το ίδιο από κάθε πάροχο αφού οι αποστάσεις των συνδρομητών από το KV είναι πολύ μικρές (το πολύ 250μ περίπου) και οι απώλειες στο χάλκινο δίκτυο του ΟΤΕ (από το KV στο χώρο) είναι ελάχιστες.

Επομένως, το κριτήριο αυτό είναι άνευ ουσίας.

Δημοσ.

μάλλον τωρα με κάτι έχεις στραβώσει και δεν θες να βοηθήσεις...

δεν είναι με όλους τους παροχους το ίδιο... με Forthnet πριν 2 χρόνια είχα θέμα με την απόδοση της για αυτό και δοκίμασα wind.
2 χρόνια μετά είμαι ευχαριστημενος από το κομματι του ιντερνετ αλλά δυσαρεστημενος από το κομματι της κινητής.

μια απλή άποψη των φίλων εδώ θέλω..

Δημοσ.

Στο τελευταίο ποστ εξήγησα όσο καλλίτερα μπορούσα την κατάσταση για το vdsl και στα προηγούμενα μιλήσαμε για τις κεραίες.

Αφού δεν σε καλύπτουν οι κεραίες της κινητής πρέπει να βρεις συμφορουμίτες με άποψη για τις συγκεκριμένες περιοχές που σε ενδιαφέρουν.

Δημοσ.

Μετά την πρόσφατη αναζήτηση εναλλακτικού για τηλεφωνία και vdsl, και το γεγονός ότι δεν είναι πολλοί οι εναλλακτικοί που μπορούν να σου δώσουν vdsl και μάλιστα από καμπίνα, όπως ζητούσα, κατάλαβα ότι τα αντίστοιχα πακέτα της wind είναι μακράν τα καλλίτερα και συμφερότερα.

Για το σήμα που πιάνεις δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχεις πρόβλημα μέσ στην Αθήνα που η κάλυψη είναι πολύ καλή.

Εάν συμβιβαστείς με αυτό, η φορητότητα είναι η λύση που θα σου δώσει καλλίτερη τιμή.

Καλη σε γενικες γραμμες,αλλα αλλου ειναι χειροτερη και αλλου καλυτερη.Αναλογα με την περιοχη παει.Θεσσαλονικη ας πουμε στα δυτικα και στο κεντρο εχει οκ καλυψη η Wind στο κομματι κινητης.Ανατολικα που ειμαι εγω,εχει θεματα και ορισμενα τετραγωνα εχουν Edge και 4G οριακο σε εξωτερικο χωρο.Μεσα πιανει-δεν πιανει ειναι.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν χθες από wind με περίεργο ύφος "πες μας τα 3 τελευταία ψηφία του Α.Φ.Μ. σου να κάνουμε ανανέωση με 26+5(vdsl) μιας που λήγει το συμβόλαιο σου"! 

Τους είπα ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θέλω να ανανεώσω μαζί τους και ότι έχω μια πιο καλή προσφορά από nova όπου και μου είπε ότι δεν αξίζει να δώσω λεφτά για αλλαγή παρόχου κτλ.

Δεν λέω έχει δίκαιο σε αυτό, αλλά το ύφος τους δεν μου άρεσε καθόλου!

Τόσα χρόνια σε διάφορους παρόχους από forthnet adsl in a box 384kbps εως και τώρα vdsl αυτό το πράγμα πες αφμ και σε ανανεώσαμε χωρίς κάποια προσφορά ή αντιπρόταση πρώτη φορά! 

Γενικά δεν έχω παράπονα από την wind, μόνο αυτό το χθεσινό με το ύφος σε κάνουμε ότι θέλουμε και απλά λες "ΝΑΙ" σε όλα σαν τον Σημίτη ένα πράγμα με τους Αμερικανούς με ενόχλησε πολύ.

Δεν λέω ότι θέλω να φύγω από wind αλλά αφού άλλοι μου δίνουν πιο καλή προσφορά θα έπρεπε και οι της wind να διαπραγματευτούν λίγο και όχι αυτό "31 ευρώ μήνας για 2 χρόνια θες-δεν θες".

Επεξ/σία από comfuzio
Δημοσ.

Αυτό με το ΑΦΜ είναι τραγικό. Εγώ δεν το δινω ποτέ. Λέω εσείς με καλέσατε στο κινητό μου όχι εγώ εσάς για να γίνει επαλήθευση στοιχείων. και φυσικά δεν έχω δεχτεί ποτέ να γίνετε εξακρίβωση στοιχείων τηλεφωνικά.

Δημοσ.

Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα, επειδή ψήνομαι για upgrade της γραμμής adsl wind που ήδη έχω σε vdsl, ήθελα να μάθω αν δίνουν και κάποιο καινούριο router κατά την ενεργοποίηση και πόσο καλό είναι ή αν θα χρειαστεί να αγοράσω άλλο γιατί μέχρι σήμερα με ένα του ΟΤΕ -από παλιά σύνδεση που είχα- κάνω δουλειά.. Επίσης, επειδή γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου με την WIND, θα δω μεγάλη διαφορά στην απόδοση; vdsl από ΚV (ενδεικτικά: http://beta.speedtest.net/result/6141280186.png )

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τη συμπεριφορά οποιουδήποτε υπαλλήλου, γνωρίζω πολύ καλά, από τα τόσα χρόνια με ανανεώσεις ή φορητότητες, ότι όταν σε καλούν για μια προσφορά, αφού συμφωνήσεις, γίνεται ηχογράφηση και στο τέλος χρειάζεται να επιβεβαιώσεις ότι είσαι εσύ λέγοντας είτε το ΑΦΜ είτε την ταυτότητά σου. Δηλαδή το αντίστοιχο με την ταυτότητα που δίνεις στο κατάστημα, στην ίδια διαδικασία.

Δημοσ.

Το θέμα δεν ήταν το ΑΦΜ αλλά ότι ετοίμασαν πακέτο για μένα χωρίς εμένα και το μόνο που θέλαν είναι επιβεβαίωση ΑΦΜ. Εκεί χαλάστηκα εγώ. 

Κανονικά κάνεις έναν διάλογο, βγάζεις ένα τελικό αποτέλεσμα και αφού λες το "ναι" δίνεις ότι ζητάνε, δεν πάει "βγάλαμε αυτό το πακέτο για εσάς απλά πείτε μου ΑΦΜ για να τελειώνουμε" 

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις δίκιο ή δεν έχεις καταλάβει τη διαδικασία.

Όταν βρίσκεσαι στον τελευταίο μήνα της δέσμευσής σου, ο πάροχος βγάζει αυτόματα μια προσφορά για σένα που, συνήθως, είναι προσαρμοσμένη στο πακέτο που έχεις με λίγο αυξημένες υπηρεσίες από το προηγούμενο.

Την ίδια προσφορά σου έδωσαν, άλλωστε, όπως περιγράφεις στο 1ο post (9/3/17), και δεν είναι νέα, όπως λες σήμερα.

Διάλογο δεν κάνεις με αυτή την προσφορά (καμπάνια τη λένε) και σε κατάστημα αν πας την ίδια θα ακούσεις.

Για να πάρεις νέα, δύο λύσεις υπάρχουν. Είτε ζητάς διακοπή σύνδεσης, οπότε θα σε καλέσουν την επόμενη, από το αρμόδιο τμήμα τερματισμού, και θα σου δώσουν προσφορά γύρω στα 28 κάτι είτε θα ζητήσεις φορητότητα (σικέ ή όχι) και την επομένη θα σε καλέσουν από άλλο αρμόδιο τμήμα και θα σου δώσουν γύρω στα 24 ή και λίγο λιγότερα. Η φορητότητα, όμως, είναι μια λεπτή διαδικασία που πρέπει να γνωρίζεις πότε, πως και με ποιον πάροχο θα την κινήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση...εχω συμβόλαιο με 4νετ έως 10/2018, αν τους πω ότι διακόπτω παίζει να κερδίσω κάτι; θέλω να φύγω γιατί δεν δίνουν vdsl, είμαι από το κέντρο του ΟΤΕ σε απόσταση 1 χιλιομέτρου ( οπτικά) και αυτοί μου λένε ότι σύμφωνα με την καλωδίωση είμαι στα 3.8 περίπου.

Επίσης μήπως με συμφέρει να κάνω διακοπή και να πάω σε νέο αριθμό με τον νέο παροχο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...