makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Με πήραν πάλι από Nova και μου είπαν 28,25/μήνας με 12 ώρες προς κινητά, απεριόριστα σταθερά και 50άρι vdsl και ως τώρα με όσους μίλησα ήταν η μόνη που μου είπε ότι δίνουν vdsl σε μένα από KV με 5mbps....όλοι οι άλλοι και καλά δίναν 10άρι ΑΝ το πιάνει η γραμμή μου >< Αλλά μου είπαν ότι έχω κάποιο χρέος προς αυτούς από όταν είχα forthnet πριν το 2012....δεν μου είπαν πόσο και γιατί αλλά τότε που είχα φύγει είχα πληρώσει ότι μου αναλογούσε και δεν είχα αφήσει κανένα χρέος...τι λένε τώρα δεν ξέρω Στη θέση που είσαι (εκτός αν έχεις μετακομίσει) παίρνεις από KV και όχι από το ΑΚ Αγ. Κων/νου. Επομένως, θα πάρεις 5 upload είτε από Wind είτε από Nova.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι το ξέρω αυτό, με βλέπω να μένω wind ΑΝ μου κάνουν την προσφορά με τα 28
makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Θα την πάρεις την επομένη που θα καταθέσεις αίτηση διακοπής σε κατάστημα της Wind. Και μην ψαρώσεις αν σου πει ο/η υπάλληλος ότι με την αίτηση θα χάσεις τον αριθμό σου γιατί αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά από ένα μήνα από την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού. 1
kaktos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πελάτης forthnet 10 χρόνια, έληξε το συμβόλαιο μου πριν ένα μήνα(απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες κινητά και 24αρι στα 24,90) πήρα τηλέφωνο στη forthnet και τους είπα για την προσφορά που δίνει η wind με κάλεσαν πάλι μετά από λίγο και μου έδωσαν τα ίδια που είχα στην τηλεφωνία+vdsl στα 30,50 τελική τιμή τους λέω να το σκεφτώ μια-δυό μέρες, παίρνω την Τρίτη που μας πέρασε για να τους πω να προχωρήσουν και μου λένε ισχύει η προσφορά αλλά είναι με 31,40 το μήνα τελική τιμή. Εντάξει του παραπονέθηκα λίγο για τα 0,90 λεπτά παραπάνω αλλά το έβαλα. Επίσης, επειδή την περασμένη εβδομάδα πέρασα από wind ρώτησα για την προσφορά με τα 27,50 και μου είπαν ότι τελική θα βγαίνει στα 30 ευρώ και θέλουν και 20 ευρώ για το vdsl οπότε έκατσα στην forthnet που πιστέυω ότι είναι και καλύτερη. Τέλος η wind σου δανείζει το router η forthnet στο δίνει δωρεάν, βέβαια υπάρχει η δέσμευση του συμβολαίου για 24 μήνες και στις δύο εταιρίες...
aret1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 προσφορα wind που τρέχει και ενεργοποίησα διακόπτωντας τη forthnet και βγαίνει συμφερότερη παρά το τέλος διακοπής (75 ευρώ σπασιμο συμβολαίου forthnet). Mε 18.5 ευρώ δίνει 5 ώρες κινητά, 5 ώρες προς wind, απεριόριστα σταθερα. Με άλλα 5.50 δίνει vdsl εως 50 μαζι με το νεο φόρο (5% που να μη σώσουν) δώρο 120 λεπτά ομιλίας σε ένα τηλέφωνο wind συν 1gb κάθε μήνα. Υπάρχει τελος ενεργοποίησης vdsl 20 ευρώ και δώρο η μεταφορά γραμμης που δε γνωρίζω το κόστος, να μη ξεχάσω να αναφέρω δώρο ταμπλετ bitmore 7΄΄ ψιλοχάλια αλλά δε χαλάει κανένα. Κόστος τελικό για ταμείο ΤΕΛΙΚΉ ΤΙΜΉ ΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!! (δίνω έμφαση γιατί εχω πιαστει κορόιδο πολλές φορές) *24.40 ευρώ*, επίσης οι 3 πρώτοι μήνες έχουν δώρο το vdsl οπότε υπολογίστε 3 μήνες 18,50 και 21 μήνες 24.40 ευρώ. Τηλέφωνο μου καναν αλλαγή άμεσα, αλλά το internet vdsl πήρε 16 ημερολογιακές για να έρθει και είχα απίστευτο εκνευρισμό.
comfuzio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πελάτης forthnet 10 χρόνια, έληξε το συμβόλαιο μου πριν ένα μήνα(απεριόριστα αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες κινητά και 24αρι στα 24,90) πήρα τηλέφωνο στη forthnet και τους είπα για την προσφορά που δίνει η wind με κάλεσαν πάλι μετά από λίγο και μου έδωσαν τα ίδια που είχα στην τηλεφωνία+vdsl στα 30,50 τελική τιμή τους λέω να το σκεφτώ μια-δυό μέρες, παίρνω την Τρίτη που μας πέρασε για να τους πω να προχωρήσουν και μου λένε ισχύει η προσφορά αλλά είναι με 31,40 το μήνα τελική τιμή. Εντάξει του παραπονέθηκα λίγο για τα 0,90 λεπτά παραπάνω αλλά το έβαλα. Επίσης, επειδή την περασμένη εβδομάδα πέρασα από wind ρώτησα για την προσφορά με τα 27,50 και μου είπαν ότι τελική θα βγαίνει στα 30 ευρώ και θέλουν και 20 ευρώ για το vdsl οπότε έκατσα στην forthnet που πιστέυω ότι είναι και καλύτερη. Τέλος η wind σου δανείζει το router η forthnet στο δίνει δωρεάν, βέβαια υπάρχει η δέσμευση του συμβολαίου για 24 μήνες και στις δύο εταιρίες... Εμένα τηλεφωνικά βέβαια και μάλλον δεν θα το κλείσω το deal μου είπε με αυτά που λες στα 28,25τελική (αν θες σου δίνω το όνομα της κοπέλας που μίλησα μπας και σου κάνει το δικό μου deal). Αυτό με το router δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί βάζω δικό μου (tp-link 8970adsl crossflashed 9980 vdsl) που έχει φοβερό wifi και gigabit ethernet σε σχέση με αυτά που δίνουν οι isp. Να πω βέβαια ότι δεν ξέρω πιο δίνει η nova τώρα αλλά σιγά μην δίνει GB ethernet... προσφορα wind που τρέχει και ενεργοποίησα διακόπτωντας τη forthnet και βγαίνει συμφερότερη παρά το τέλος διακοπής (75 ευρώ σπασιμο συμβολαίου forthnet). Mε 18.5 ευρώ δίνει 5 ώρες κινητά, 5 ώρες προς wind, απεριόριστα σταθερα. Με άλλα 5.50 δίνει vdsl εως 50 μαζι με το νεο φόρο (5% που να μη σώσουν) δώρο 120 λεπτά ομιλίας σε ένα τηλέφωνο wind συν 1gb κάθε μήνα. Υπάρχει τελος ενεργοποίησης vdsl 20 ευρώ και δώρο η μεταφορά γραμμης που δε γνωρίζω το κόστος, να μη ξεχάσω να αναφέρω δώρο ταμπλετ bitmore 7΄΄ ψιλοχάλια αλλά δε χαλάει κανένα. Κόστος τελικό για ταμείο ΤΕΛΙΚΉ ΤΙΜΉ ΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!! (δίνω έμφαση γιατί εχω πιαστει κορόιδο πολλές φορές) *24.40 ευρώ*, επίσης οι 3 πρώτοι μήνες έχουν δώρο το vdsl οπότε υπολογίστε 3 μήνες 18,50 και 21 μήνες 24.40 ευρώ. Τηλέφωνο μου καναν αλλαγή άμεσα, αλλά το internet vdsl πήρε 16 ημερολογιακές για να έρθει και είχα απίστευτο εκνευρισμό. Ναι για νέους χρήστες κάνει καλές προσφορές η wind. Και εγώ όταν πήγα πριν 2 χρόνια με όλα αυτά που λες -πλην ταμπλετ- ήταν 25/μήνας τελική αλλά για τον 1ο χρόνο, ο 2ος πήγε 30 τελική και τώρα αν κάνω ανανέωση μαζί τους χωρίς το κόλπο με την διακοπή μου ζητάνε 32-33 για τα ίδια. Έχω λίγο καιρό ακόμα(βασικά ως 25/4) ίσως μέσα στις γιορτές τώρα να παίξει κάποιο καλό "deal" .... ίδωμεν Γενικά 2 χρόνια τώρα στην wind δεν είχα κανένα πρόβλημα, φουλ οι ταχύτητες ενώ πιο παλιά που είχα forthnet πρέπει να ήταν το δίκτυο τους capped παρόλο που έπιανα 19mbps δεν κατέβαζε ούτε με 1 πολλές φορές 1
kaktos77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εμένα τηλεφωνικά βέβαια και μάλλον δεν θα το κλείσω το deal μου είπε με αυτά που λες στα 28,25τελική (αν θες σου δίνω το όνομα της κοπέλας που μίλησα μπας και σου κάνει το δικό μου deal). Αυτό με το router δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί βάζω δικό μου (tp-link 8970adsl crossflashed 9980 vdsl) που έχει φοβερό wifi και gigabit ethernet σε σχέση με αυτά που δίνουν οι isp. Να πω βέβαια ότι δεν ξέρω πιο δίνει η nova τώρα αλλά σιγά μην δίνει GB ethernet... Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά ήδη κάναμε τηλεφωνικό συμβόλαιο και συμφώνησα στα 31,40 αμά το ήξερα νωρίτερα θα περίμενα. Δεν πειράζει, να 'σαι καλά!! Προφανώς το router που δίνουν είναι ένα σκουπίδι(zte) σε σχέση με αυτό που έχεις. Εγώ έχω ένα technicolor για adsl/vdsl που μου είχαν ξαναδώσει παλιά όταν είχα βάλει forthnet vdsl για ένα διάστημα και θα κρατήσω αυτό, απλά θα σπρώξω το zte σε καμιά αγγελία για να φύγει... 1
dal_kos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 προσφορα wind που τρέχει και ενεργοποίησα διακόπτωντας τη forthnet και βγαίνει συμφερότερη παρά το τέλος διακοπής (75 ευρώ σπασιμο συμβολαίου forthnet). Mε 18.5 ευρώ δίνει 5 ώρες κινητά, 5 ώρες προς wind, απεριόριστα σταθερα. Με άλλα 5.50 δίνει vdsl εως 50 μαζι με το νεο φόρο (5% που να μη σώσουν) δώρο 120 λεπτά ομιλίας σε ένα τηλέφωνο wind συν 1gb κάθε μήνα. Υπάρχει τελος ενεργοποίησης vdsl 20 ευρώ και δώρο η μεταφορά γραμμης που δε γνωρίζω το κόστος, να μη ξεχάσω να αναφέρω δώρο ταμπλετ bitmore 7΄΄ ψιλοχάλια αλλά δε χαλάει κανένα. Κόστος τελικό για ταμείο ΤΕΛΙΚΉ ΤΙΜΉ ΜΕ ΤΑ ΠΆΝΤΑ !!! (δίνω έμφαση γιατί εχω πιαστει κορόιδο πολλές φορές) *24.40 ευρώ*, επίσης οι 3 πρώτοι μήνες έχουν δώρο το vdsl οπότε υπολογίστε 3 μήνες 18,50 και 21 μήνες 24.40 ευρώ. Τηλέφωνο μου καναν αλλαγή άμεσα, αλλά το internet vdsl πήρε 16 ημερολογιακές για να έρθει και είχα απίστευτο εκνευρισμό. Αυτή η προσφορά από που παίζει; Καταστήματα; Τηλεφωνικα; Πως μπορει καποιος να την πάρει;
bujam1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Αυτή η προσφορά από που παίζει; Καταστήματα; Τηλεφωνικα; Πως μπορει καποιος να την πάρει; Μάλλον(?) είναι μια βελτιωμένη έκδοση αυτού: https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/wind-broadband-fixed-unlimited-offer/ Αν μάθουμε που υπάρχει με τα εξτραδάκια για τα κινητά και το tablet, ψήνομαι κι'εγώ για αλλαγή σε Wind 2play-VDSL...
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Σήμερα πήρα πολύ καλύτερη προσφορά, από την Wind, μετά από αίτηση φορητότητας στη Forthnet, αλλά δεν λέω περισσότερα μέχρι να οριστικοποιηθεί με την αποστολή του επιβεβαιωτικού email που ζήτησα.
fitsou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Είμαι στην Wind με 3play (σταθερό, κινητό, internet VDSL). και λήγει το προγραμμα μου.Θέλω να φύγω από την Wind γιατί κυρίως έχω θέμα με το σήμα στο κινητό μου, σε εν αντιθέσει με το VDSL που είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος με την απόδοση του!Δεν με νοιάζει να αλλάξω συσκευή οπότε δεν καίγομαι για να κάνω παζάρι για επιδότηση ούτε καίγομαι τόσο για καλύτερη τιμή αρκεί να είναι συν, πλην κάποια € η διαφορά. Ίσως μια έκπτωση στο πάγιο να ήταν καλοδεχούμενη.. Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι να μην χάσω την ποιότητα στην VDSL σύνδεση που θα κάνω.Για αυτό λοιπόν θα ήθελα εμπειριες και γνώμες για του υπόλοιπους 2 παροχους που μου έχουν μεινει.Edit: απαραιτητο είναι να παίρνω ιντερνετ απευθείας από Καφαο και όχι από τηλεφωνικό κέντρο.
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μετά την πρόσφατη αναζήτηση εναλλακτικού για τηλεφωνία και vdsl, και το γεγονός ότι δεν είναι πολλοί οι εναλλακτικοί που μπορούν να σου δώσουν vdsl και μάλιστα από καμπίνα, όπως ζητούσα, κατάλαβα ότι τα αντίστοιχα πακέτα της wind είναι μακράν τα καλλίτερα και συμφερότερα. Για το σήμα που πιάνεις δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά μου κάνει εντύπωση ότι έχεις πρόβλημα μέσ στην Αθήνα που η κάλυψη είναι πολύ καλή. Εάν συμβιβαστείς με αυτό, η φορητότητα είναι η λύση που θα σου δώσει καλλίτερη τιμή.
fitsou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 φίλε μου έχω μεγάλο θέμα. δεν πιάνει σε πολλά σημεία. και εντός αθηνας και ποιο εκτός που υπάρχει εξοχικό. (σουνιο)σε σούπερ μάρκετ στο ισόγειο στο παλαιό φαληρο για παράδειγμα δεν έχω καθόλου σήμα.. ενώ η κοπελιά με Cosmote έχει 4G!
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Και ποιος σου εγγυάται ότι η κεραία του (οποιοδήποτε) εναλλακτικού θα σε καλύψει στο συγκεκριμένο υπόγειο ή στο Σούνιο; Δεν είναι παρατραβηγμένο αυτό το κριτήριο για να επιλέξεις οποιονδήποτε άλλο πάροχο;
fitsou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Πρόσεξε να δεις. δεν είχα μια ζωή Wind. έχω αλλάξει κατά καιρούς εταιρίες. ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με το σήμα..Ποιο είναι σωστό κριτήριο κατά την γνώμη σου;Σε περιοχές που πάω η συγκεκριμένη εταιρία δεν με καλύπτει και έχω δει ότι οι άλλες 2 είναι νύχτα μέρα σε σύγκριση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουμε κουβέντα ως προς το γιατί δεν είμαι ευχαριστιμενος. Παράλογοι οι μη οι λόγοι είναι δευτερεύον ζήτημα.Εγώ εξ αρχής ζητάω την άποψη των μελών ως προς το VDSL που δινουν ο ανταγωνισμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα