comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους! Έχω VDSL 50άρι εδώ και 2 χρόνια στην Wind αλλά τώρα που λήγει το συμβόλαιο μου αναζητώ μια πιο οικονομική λύση. Στην αρχή είχα με την Wind τον πρώτο χρόνο 25 ευρώ τον μήνα και τον δεύτερο πήγε στα 30, σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο για να μάθω πότε λήγει το συμβόλαιο μου και αν υπάρχει κάποια προσφορά, μου είπε ο υπάλληλος ότι υπάρχει προσφορά για μένα για 2 χρόνια στα 25 τον μήνα + το νέο φόρο(5%) 26,25 τελική. Είπα ουάου και ήθελα να ανανεώσω άμεσα, λίγο πριν κλείσουμε το deal μου λέει 26,25+5 για το VDSL οπότε και έβαλα φρένο. Ξέρω δεν είναι πολλά αυτά τα 1-2 ευρώ εξτρά τον μήνα (από τα 30 στα 32 περίπου) αλλά όταν πήγα ήταν στα 25....και έρχομαι στο ερώτημα, ξέρετε αν παίζει καμία πιο οικονομική προσφορά για 50άρι VDSL από αυτήν της wind; Η vodafone μου ζήτησε 39 και κάτι ψιλά για παρόμοια σύνδεση. Περιοχή Γλυφάδα Αττικής Και να πω ότι στα 2 χρόνια στην Wind δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα, το μόνο ενοχλητικό ήταν η αυτόματη ανανέωση IP ανά 72 ώρες
makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Κλείνω σε λίγες μέρες τον 3ο χρόνο στην Wind, αφού ξεκίνησα με 20+10€ και 30' σε κινητά και συνέχισα τα 2 τελευταία με 25+10€ και 120' σε κινητά, φυσικά με τις 2 παροχές της σταθερής για 120' σε καρτοκινητό και 1 GB σε sim. Η προσφορά που μου έδωσαν ήταν 300' σε κινητά με τα ίδια χρήματα για 2 χρόνια και μετά από κατάθεση αίτησης διακοπής μου πρόσφεραν τα ίδια στα (18+10=) 28€ περίπου για 2 χρόνια. Σκέφτομαι να καταθέσω και αίτηση φορητότητας αλλά νομίζω ότι η διαφορά θα είναι μικρή και δεν θέλω να το παίξω.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μίλησα με nova και cyta και η πιο οικονομική είναι η nova στα 29,30 τελική για 50άρι vdsl αλλά χωρίς κινητά, πράγμα που δεν με πειράζει και τόσο μιας που καλώ πιο πολύ από το κινητό μου αλλά αν υπάρχει σε πακέτο δεν λέω όχι Το μόνο που θέλουν τέλη φορητότητας 37ευρώ και 2 βδομάδες. Κάτι άλλο, με όλους τους παρόχους που μίλησα όλοι μου λένε ότι δίνουν 10mbps upload και τους ρωτάω αν δίνουν πχ και σε μένα που δεν είμαι σε αστικό κέντρο και η wind μου δίνει μόνο 5 (ενώ συγχρονίζει το ρούτερ 75!!!!) και μου λένε ναι....τι παίζει; Είναι όλοι οι άλλοι πλην της wind τόσο large? Αν όντως παίζει να πάω σε άλλον ISP και να μου δίνει 10mbps upload έφυγα από wind χθες!!!
blanka Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εμένα η NOVA μου έδωσε 12ωρες σε σταθερά , απεριόριστα σε σταθερα και 50αρι VDSL στα 26€ ΤΕΛΙΚΗ.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εμένα η NOVA μου έδωσε 12ωρες σε σταθερά , απεριόριστα σε σταθερα και 50αρι VDSL στα 26€ ΤΕΛΙΚΗ. Τώρα πρόσφατα ή σε κάποια περίοδο γιορτών; Γιατί εμένα μου είπαν τώρα πριν από λίγο τελική 29,30 (+37 τέλη φορητότητας) με σταθερά μόνο απεριόριστα και καθόλου κινητά και μάλιστα μου είπαν ότι είναι web offer που τρέχει αυτές τις μέρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Μπορείς να κάνεις φορητότητα σε άλλον για να σου κάνει αντιπροσφορά αυτό η Wind. 22 + 5.5 euro για VDSL. Forthnet δεν θα πήγαινα, ούτε Cyta, γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα δίνουν VDSL από την καμπίνα σου και γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα δώσουν πακέτο 100Mbps (με Vectoring) του χρόνου... 1
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Μπορείς να κάνεις φορητότητα σε άλλον για να σου κάνει αντιπροσφορά αυτό η Wind. 22 + 5.5 euro για VDSL. Forthnet δεν θα πήγαινα, ούτε Cyta, γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα δίνουν VDSL από την καμπίνα σου και γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα δώσουν πακέτο 100Mbps (με Vectoring) του χρόνου... Μάλλον αυτό θα κάνω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Κάτι άλλο, με όλους τους παρόχους που μίλησα όλοι μου λένε ότι δίνουν 10mbps upload και τους ρωτάω αν δίνουν πχ και σε μένα που δεν είμαι σε αστικό κέντρο και η wind μου δίνει μόνο 5 (ενώ συγχρονίζει το ρούτερ 75!!!!) και μου λένε ναι....τι παίζει; Είναι όλοι οι άλλοι πλην της wind τόσο large? Αν όντως παίζει να πάω σε άλλον ISP και να μου δίνει 10mbps upload έφυγα από wind χθες!!! Το 10mbps upload είναι για παροχή vdsl μέσω Αστικού Κέντρου κι όχι μέσω καμπίνας, οπότε ΜΑΚΡΥΑ...
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατί όμως δεν δίνουν 10mbps upload σε KV; Δεν είναι ότι δεν τα πιάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατί όμως δεν δίνουν 10mbps upload σε KV; Δεν είναι ότι δεν τα πιάνω Γιατί τα KV είναι του ΟΤΕ κι αυτός έχει βάλει όριο τα 5Mbps. Οπότε για παροχή από αυτά συμμορφώνονται αναγκαστικά με τα όριά του...
blanka Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Τώρα πρόσφατα ή σε κάποια περίοδο γιορτών; Γιατί εμένα μου είπαν τώρα πριν από λίγο τελική 29,30 (+37 τέλη φορητότητας) με σταθερά μόνο απεριόριστα και καθόλου κινητά και μάλιστα μου είπαν ότι είναι web offer που τρέχει αυτές τις μέρες Την Δευτέρα
makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Για να τα βάλουμε σε μια σειρά και να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε σε κάθε περίπτωση. 1. Στη Forthnet τρέχει το πακέτο όπως περιγράφηκε παραπάνω και καθένας κρίνει αν το ενδιαφέρουν τα 720' σε κινητά ή όχι. 2. Στην Wind τρέχει αφενός το πακέτο που περιέγραψα παραπάνω για τους υφιστάμενους συνδρομητές, στα 28€ περίπου, αφετέρου εκείνο του site, για νέους συνδρομητές, με (22€ + 5,50€=) 27,50€ και 300" σε κινητά, με δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες. Στις προσφορές αυτές, όμως, πρέπει να προσθέσουμε και τις 2 παροχές για τη σταθερή, δηλαδή τα 120' σε καρτοκινητό και τη sim 1GB Broadband, που είναι σημαντικά στοιχεία, για όποιον τον ενδιαφέρουν, που δεν υπάρχουν στη Forthnet. 3. Η προσφορά των 26€ που πήρε ο blanka στη Forthnet δεν έχει αναφερθεί σε άλλο post ή site, και, αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει,τη συγκρίνουμε με εκείνες των 28€. Καθένας συγκρίνει και αποφασίζει.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Άρα πιο καλά με συμφέρει να κάνω αίτηση διακοπής στην wind μπας και μου κάνουν αντιπρόταση στα 28; Και του χρόνου παίζει να δώσει 100mbps μέσω vectoring η wind; Αν μπορούσα να επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο αυτό που είπε ο Blanka ίσως και να το κοίταζα να πάω nova αλλά 2 φορές που τους πήρα τηλέφωνο και 1 που με πήραν αυτοί δεν μου είπαν τίποτα κάτω των 29,30.
makfil Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Την αντιπρόταση της Wind που έγραψα παραπάνω την πήρα χθες, μια μέρα μετά την κατάθεση της αίτησης διακοπής. 1
comfuzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Με πήραν πάλι από Nova και μου είπαν 28,25/μήνας με 12 ώρες προς κινητά, απεριόριστα σταθερά και 50άρι vdsl και ως τώρα με όσους μίλησα ήταν η μόνη που μου είπε ότι δίνουν vdsl σε μένα από KV με 5mbps....όλοι οι άλλοι και καλά δίναν 10άρι ΑΝ το πιάνει η γραμμή μου >< Αλλά μου είπαν ότι έχω κάποιο χρέος προς αυτούς από όταν είχα forthnet πριν το 2012....δεν μου είπαν πόσο και γιατί αλλά τότε που είχα φύγει είχα πληρώσει ότι μου αναλογούσε και δεν είχα αφήσει κανένα χρέος...τι λένε τώρα δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα