millboc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, θυμίστε μου πως βρίσκουμε την έκδοση 1.1.59??? Έχω κάνει update στην 1.9.29...
AKISTRATOS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Να κάνω και εγώ τις παρατηρήσεις μου.Το αγόρασα με εγκατεστημένη την έκδοση 1.1.59. Ολες οι λειτουργίες που αναφέρονται στην διαφήμιση του προιόντος λειτουργούν. Και οι ειδοποιήσεις, και απο mesenger, viber, κινητό, σταθερό, τα πάντα το κάνουν να δονείται, δείχνοντας την πηγή. πχ τηλέφωνο, ή ίντερνετ. Στο μόνο που βρίσκω υπερβολικές τις μετρήσεις του είναι οι θερμίδες. Για 6 χιλιόμετρα δείχνει πάνω απο 1000 θερμίδες. ....Συμπέρασμα. Για στοιχειώδεις λειτουργίες χωρίς μεγάλη ακριβεια, και για μικροδωράκια είναι ότι πρέπει η αγορά με 10 ευρώ.....
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Να κάνω και εγώ τις παρατηρήσεις μου.Το αγόρασα με εγκατεστημένη την έκδοση 1.1.59. Ολες οι λειτουργίες που αναφέρονται στην διαφήμιση του προιόντος λειτουργούν. Και οι ειδοποιήσεις, και απο mesenger, viber, κινητό, σταθερό, τα πάντα το κάνουν να δονείται, δείχνοντας την πηγή. πχ τηλέφωνο, ή ίντερνετ. Στο μόνο που βρίσκω υπερβολικές τις μετρήσεις του είναι οι θερμίδες. Για 6 χιλιόμετρα δείχνει πάνω απο 1000 θερμίδες. ....Συμπέρασμα. Για στοιχειώδεις λειτουργίες χωρίς μεγάλη ακριβεια, και για μικροδωράκια είναι ότι πρέπει η αγορά με 10 ευρώ..... Συγνώμη θες να μας πεις πως εσένα σου βγάζει notifications για facebook messenger και viber το Cubot και σου δείχνει και ξεχωριστό εικονίδιο;;
link67 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όχι για Facebook δεν είπε ο άνθρωπος, για viber και messenger μου βγάζει, κι εμένα. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όχι για Facebook δεν είπε ο άνθρωπος, για viber και messenger μου βγάζει, κι εμένα. Πως μου διέφυγε εμένα αυτή η λειτουργία; Έχει κάποια ρύθμιση;
link67 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πως μου διέφυγε εμένα αυτή η λειτουργία; Έχει κάποια ρύθμιση; Όχι δεν έκανα κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση για το viber τουλάχιστον που το δουλεύω αρκετά.
AKISTRATOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Συγνώμη θες να μας πεις πως εσένα σου βγάζει notifications για facebook messenger και viber το Cubot και σου δείχνει και ξεχωριστό εικονίδιο;; Οχι για φβ. Για εισερχόμενη τηλεφωνική κλήση ναί. Οπως και για εισερχόμενες κλήσεις μέσω υπηρεσιών ίντερνετ viber, messenger όπως έγραψε και πιό κάτω ο φίλος... Όχι για Facebook δεν είπε ο άνθρωπος, για viber και messenger μου βγάζει, κι εμένα. Ετσι ακριβώς όπως το έγραψες φίλε.
manosfp Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μόλις παρέδωσε πνεύμα, μετά από την πρώτη βουτιά της χρονιάς. ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ. Ούτε την ώρα δεν έδειχνε σωστά. 1
shamrock1404 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μόλις παρέδωσε πνεύμα, μετά από την πρώτη βουτιά της χρονιάς. ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ. Ούτε την ώρα δεν έδειχνε σωστά.Ιδέα μου έδωσες για να ξεφορτωθώ τη σαβούρα... 1
lionheart75 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Έχει μπεί ήδη καιρό στο συρτάρι, mi band 2 ftw, θα το χαρίσω σε κανά ανηψάκι.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Βλέπω ότι το έχετε λατρέψει όλοι το "εργαλείο". Μια χαρα ειναι για τα λεφτα που δωσαμε. Το xiaomi miband 1 που ειχα για ενα χρονο μεχρι να παρω αυτο, ειναι παρατημενο απο τοτε, το ρολοι μου επισης ειναι παρατημενο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αν εξαιρεσουμε 1-2 μικρα θεματακια που εχει και τα εχουμε αναφερει με καθε λεπτομερεια.
manosfp Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αδερφέ ένα από τα "θεματάκια" είναι ότι το ρολόι του χάνει 2-3 λεπτά τη βδομάδα; Και 1 ευρώ να το είχαμε πάρει είναι πολύ με τέτοιο bug..
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Χανει 4 λεπτα το μηνα, αν δεν κανεις ποτε ουτε για 1 sec συνδεση με το κινητο σου.Στο δικο μου λοιπον που το κοιταζω 1-2 φορες την βδομαδα δεν χανει ποτε τιποτα, σε αλλο που το συνδεω μια φορα το μηνα, ναι χανει 4 λεπτα, 1 την βδομαδα. Μολις γινει συνδεση και σε εκεινο, με το που συνδεεται με το BT, συγχρονιζει στην στιγμη την ωρα του! Το mib1 δεν ειχε καθολου ρολοι, ασχημη αισθηση στο χερι κλπ. Μερα με την νυχτα. Το 2 δεν το εχω, αν παει 10 ευρω μπορει να το παρω και ελπιζω να μην το μετανιωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα