Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μου έκανε εντύπωση που μερικοί κατάφεραν να αναβαθμιστούν στην έκδοση 1.9.29 και είπα να κάνω μια δοκιμή.

Απεγκατέστησα την έκδοση της εφαρμογής από το Playstore και εγκατέστησα την έκδοση της εφαρμογής που υπάρχει στο site της cubot. http://www.cubot.net/pdf/apk/Hiband_1_3_1.apk

Μου έδειξε τρέχον λογισμικό 1.1.59 και τελευταίο 1.1.30. Πατάω αναβάθμιση και γίνεται downgrade στην έκδοση 1.1.30
Μετά από αυτό έδειχνε τρέχον λογισμικό 1.1.30 και τελευταίο 1.1.30 με το κουμπί της αναβάθμισης να είναι αχνό, δλδ. δεν σου παρείχε τη δυνατότητα αναβάθμισης. Λογικό, αφού ανέφερε ίδιο τρέχον και τελευταίο λογισμικό 1.1.30.

Εγκαθιστώ ξανά την εφαρμογή από το Playstore και μου βγάζει τρέχον λογισμικό 1.1.30 και τελευταίο 1.1.50. Πατάω αναβάθμιση και αντί να δείξει ως τρέχον 1.1.50, όπως θα ήταν λογικό, δείχνει 1.9.29.
Μετά από αυτό οι ενδείξεις είναι τρέχον λογισμικό 1.9.29 και τελευταίο 1.1.50.
Το κουμπάκι αναβάθμισης είναι πάντα ενεργό, πατώντας το γίνεται ξανά φλασάρισμα της ίδιας έκδοσης 1.9.29.
Πάντως στο site της cubot υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση 1.1.59 μαζί με οδηγίες φλασαρίσματος.
Δεν δοκίμασα αν από την 1.9.29 μπορώ να να επιστρέψω στην 1.1.59 φλασάροντάς την σύμφωνα με τις οδηγίες της cubot.

Μετά απ όλα αυτά έχω μια υποψία ότι η 1.9.29 είναι η 1.1.50 απλά η cubot τα έχει κάνει θάλασσα με το να δείχνει άλλα ντ'άλλων.

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για 10€ δεν περιμένεις τρελά πράγματα, αλλά από την άλλη πάσχει σε πολλά και βασικά θέματα, φωτισμός οθόνης, ειδοποιήσεις, είναι κάποια μειονεκτηματα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ τσίμπησα 2 για τον πατέρα μου και πεθερό που το θέλουν μόνο για περπάτημα Και ρολόι. Οπότε αφού δουλεύει ο μετρητής είμαι ευχαριστημένος. Η οθόνη τώρα είναι λίγο πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα το συγκεκριμένο χθές, αλλα εχω πρόβλημα με το bluetooth. Παρότι σε δοκιμή σύνδεσης χρησιμοποίησα δύο κινητά και ένα τάμπλετ, ενώ το αναγνωρίζουν, μου βγάζουν μήνυμα οτι δεν μπορεί να γίνει αντιστοίχηση ζεύγους....Ετσι δεν μπορώ να ρυθμίσω ούτε ώρα, ημερομηνία, να βάλω αφύπνιση κλπ κλπ. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι να κάνω? ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Moderators
Δημοσ.

Έφτασε και σήμερα το δικό μου και λίγο που το έχω δουλέψει βλέπω ότι μετράει μια χαρά. δηλ έχει μετρήσει 80 μέτρα και 108 βήματα. Άρα βγάζει στα 74εκ το βήμα που το θεωρώ λογικό, με ύψος 180εκ και έκδοση μετά από την αναβάθμιση σε 1.9.29 από 1.1.59.

Ειδα το feedback σου για την διορθωση του βηματος με την "1.9.29", λεω "μπραβο στον φιλο", και την περασα χθες βραδυ! Τι το'θελα;;;  :shock:

Σημερα εχω περπατησει 7-8 χιλιομετρα, εχει μετρησει 1100 βηματα , 0.9Κm και 500 θερμιδες. Αρνειται να μετρησει βηματα σχεδον σε ολη την διαρκεια απο ο,τι παρατηρησα συνεχως στο δρομο. Πχ ακομα και σε 3 χιλιομετρα συνεχες περπατημα δεν μετρησε ουτε ενα βημα! Τι χερι αλλαξα, τι το κοπανουσα μπας και ξυπνησει, τιποτα! Μου ηρθε να το πεταξω κατω και να του ριξω μια με το παπουτσι και να το αφησω εκει και να φυγω! Πραγματικα!   :lol:

Μετραει με αυτη την εκδοση το μηκος βηματος πολυ πιο σωστα και το συνδεει απο ο,τι ειδα με αλλαγες με το υψος, αλλα ΔΕΝ μετραει βηματα παρα μονο ελαχιστες φορες και παροδικα. Παροτι δεν μετρουσε λοιπον βηματα στην διαδρομη, οι θερμιδες ανεβαιναν κανονικα καθε λιγα μετρα!  :-D

Να΄ναι καλα και ο mp3buddy που δινει συνδεσμο για να ξαναμπει η 1.1.59 γιατι ηταν που ηταν , σακατευτηκε εντελως με την "1.9.29"! Μην την περασετε παιδια πρεπει να ειναι παλιοτερη οπως εγραψε ο φιλος, με περισσοτερα προβληματα!

(μα καλα κανεις δεν ειδε οτι δεν μετραει σχεδον καθολου βηματα; Η φλιπαρε το δικο μου μονο, με την αναβαθμιση; )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδα το feedback σου για την διορθωση του βηματος με την "1.9.29", λεω "μπραβο στον φιλο", και την περασα χθες βραδυ! Τι το'θελα;;;  :shock:

Σημερα εχω περπατησει 7-8 χιλιομετρα, εχει μετρησει 1100 βηματα , 0.9Κm και 500 θερμιδες. Αρνειται να μετρησει βηματα σχεδον σε ολη την διαρκεια απο ο,τι παρατηρησα συνεχως στο δρομο. Πχ ακομα και σε 3 χιλιομετρα συνεχες περπατημα δεν μετρησε ουτε ενα βημα! Τι χερι αλλαξα, τι το κοπανουσα μπας και ξυπνησει, τιποτα! Μου ηρθε να το πεταξω κατω και να του ριξω μια με το παπουτσι και να το αφησω εκει και να φυγω! Πραγματικα!   :lol:

Μετραει με αυτη την εκδοση το μηκος βηματος πολυ πιο σωστα και το συνδεει απο ο,τι ειδα με αλλαγες με το υψος, αλλα ΔΕΝ μετραει βηματα παρα μονο ελαχιστες φορες και παροδικα. Παροτι δεν μετρουσε λοιπον βηματα στην διαδρομη, οι θερμιδες ανεβαιναν κανονικα καθε λιγα μετρα!  :-D

Να΄ναι καλα και ο mp3buddy που δινει συνδεσμο για να ξαναμπει η 1.1.59 γιατι ηταν που ηταν , σακατευτηκε εντελως με την "1.9.29"! Μην την περασετε παιδια πρεπει να ειναι παλιοτερη οπως εγραψε ο φιλος, με περισσοτερα προβληματα!

(μα καλα κανεις δεν ειδε οτι δεν μετραει σχεδον καθολου βηματα; Η φλιπαρε το δικο μου μονο, με την αναβαθμιση; )

Σε εμένα και τα 2 δουλεύουν μια χαρά με αυτήν. Μάλιστα και τα 2 cubot που δοκιμάζω είναι πολύ κοντά στην απόσταση του βήματος. 75εκ το 1ο και 73εκ το 2ο κατά μέσο όρο.

Το σφάλμα μου είναι ότι έκανα απευθείας αναβάθμιση και δεν το δοκίμασα με την προηγούμενη που έχεις εσύ.

Δοκίμασα και χθες την μέτρηση ύπνου και αν περπατήσεις στο διάστημα που έχεις ορίσει για ύπνο σε δείχνει ξύπνιο αλλά δεν μετράει τα βήματα. Είχα βάλει λειτουργία ύπνου μέχρι τις 7 αλλά σηκώθηκα 6 και ενώ περπατούσα δεν μετρούσε απλά με έδειχνε ξύπνιο. Θα μπορούσε να παρατηρεί χρονικό διάστημα κίνησης και μετά από αυτό να βγαίνει από λειτουργία ύπνου..πολλά ζητάω ε;

Άρα και αυτή η έκδοση έχει το ίδιο θέμα με τον ύπνο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπρικάρει το δικό σου; Να υπάρχουν διαφορετικά rev;

post-226424-0-19331100-1489593942_thumb.jpeg

post-226424-0-23524700-1489594060_thumb.jpeg

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, τα ιδια κανει με τον υπνο, δεν αλλαζει κατι. Δεν εχει μπρικαρει τυπικα, αλλος μπορει να νομιζει οτι δουλευει κανονικα αν δεν κοιταζει καθε 1-5-10 λεπτα ή οταν περπατα καποια αποσταση  δεν τσεκαρει αν ανεβηκε το νουμερακι βηματων.

Και σε σενα οι θερμιδες ειναι πααααααρα πολλες (χ5-χ10 χοντρικα) σε σχεση με την αποσταση. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις περπατησει πολλαπλασιο νουμερο απο 1.49Km;

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω τα ίδια για την 1.9.29... εκεί που χτες με την 1.1.59 μου είχε δείξει για την ίδια περίπου απόσταση 4.000 με 5.000 βήματα σήμερα 1.000 και κάτι. Επίσης ο χρόνος δραστηριότητας που είχα κάνει αυτά τα βήματα παρέμενε κολλημένος στα 2 λεπτά!!!. Η ένδειξη θερμίδων αντιστοιχούσε σε βήματα 4-5.000, δλδ. είχε την ίδια ακρίβεια με εκείνη της έκδοσης 1.1.59. Επίσης το μήκος του βήματος το υπολόγιζε σωστότερα.

Πριν από λίγο επέστρεψα στην 1.1.59. Υποθέτω αυτή την έκδοση την ανέβασαν στο site τους μετά από πολλά παράπονα για την 1.9.29 η οποία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που την 1.1.59 δεν την δίνουν μέσω της εφαρμογής. Μπορεί να μην είναι τέλεια αλλά η 1.9.29 σχεδόν αχρηστεύει την συσκευή.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Και σε σενα οι θερμιδες ειναι πααααααρα πολλες (χ5-χ10 χοντρικα) σε σχεση με την αποσταση. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις περπατησει πολλαπλασιο νουμερο απο 1.49Km;

Με θερμίδες δεν ασχολήθηκα επειδή ποτέ δεν με απασχόλησαν. Για την απόσταση το δοκίμασα χθες το βράδυ με το gps του κινητού και η απόσταση του gps στο 1χλμ μου βγάζει το cubot ~900m. Άρα θεωρώ αρκετά καλά.

Αν και βάση βημάτων που έχουν γίνει για αυτή την απόσταση βγαίνει σε 75εκ το βήμα. Που τόσο περίπου είναι ένας συνηθισμένος βηματισμός. Με την 1.1.59 πόσο βγάζει το βήμα. Έχω δηλώσει υψος  180

• Moderators
Δημοσ.

Το μηκος του βηματος το βγαζει σωστα η "1.9.29", αλλα μετραει ελαχιστα βηματα, οποτε η αποσταση ειναι περιπου 1/10 της κανονικης, ενω με την 1.1.59 ξερεις οτι μετραει το βημα 40 εκατοστα ασχετως υψους και πολλαπλασιαζεις χοντρικα Χ2. Εκει τα βηματα ειναι σωστα σχετικα, επομενως με Χ2 βγαζεις και σχεδον σωστη την αποσταση. Τωρα πως εσενα σου εβγαλε σωστη την αποσταση... Περιεργο.

Να θελει κανενα reboot μετα το περασμα της 1.9.29 για να στρωσει; Επειδη λες εσυ το εκανες απευθειας. Αλλα πως να το κανεις; Αν περιμενεις να αδειασει η μπαταρια "σωθηκες", θες καμια 15αρια μερες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα την περάσω την 1.1.59 επειδή μου εξάψατε την περιέργεια και θα επιστρέψω. :-)

Δημοσ.

Σε όσες αναβαθμίσεις έκανα μέσω της εφαρμογής της Cubot, στο τέλος σε ρωτούσε αν θες να γίνει reboot. Και έκανε reboot δείχνοντας στο band ένα ειδικό εικονίδιο + δόνηση. Και όταν πέρασα την 1.1.59 μέσω της Suota ζήτησε επιβεβαίωση για reboot, αλλά δεν υπήρξε κάποια ένδειξη αν έκανε πράγματι. Μάλλον έκανε αλλά επειδή η αναβάθμιση έγινε μέσω άλλης εφαρμογής δεν έδειξε κάτι.

• Moderators
Δημοσ.

Και εμενα με ρωτησε η 29 αν θελω και ειπα ναι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι εκανε. Λεω μπας και, μου φαινεται πολυ περιεργο που στον bill μετρησε σωστα την αποσταση - ολα τα βηματα δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...