Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To sleep monitoring σε βγαζει οτι ξυπνας 6.00πμ απο ο,τι βλεπω! Ο,τι να ναι! Ολοι την ιδια ωρα νομιζω σας λεει οτι ξυπνησατε-για δωστε feedback! ;)

Ρυθμίζεται η διαρκεια του ύπνου εκ των προτέρων:

Reminder setting/ sleep preference κλικ/fall asleep ρυθμίζεις την ώρα ύπνου.../ wake up ... και αφύπνισης

Για το βήμα δεν το δοκίμασα ακόμη

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Android ... Εμένα δεν πάει στη 1.9 το αλλο πήγε από 1.1.59 σε 1.9.29

Δημοσ.

To sleep monitoring σε βγαζει οτι ξυπνας 6.00πμ απο ο,τι βλεπω! Ο,τι να ναι! Ολοι την ιδια ωρα νομιζω σας λεει οτι ξυπνησατε-για δωστε feedback! ;)

Λοιπόν, σήμερα που μέτρησε τελικά τον ύπνο, τα έβγαλε σωστά. Και την ώρα που κοιμήθηκα και την ώρα που ξύπνησα. Άρα όλα οκ! :)

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μολις ξυπνας ανοιγεις την εφαρμογη, το βοηθας να καταλαβει οσο χαζο και να ειναι το band, οτι ξυπνησες. Αυτο ισχυει και στο mi και στο cubot και σε ολα.

Μετα απο 3 ημερες ερευνας με 2 μαλιστα cubot, το συμπερασμα ειναι οτι στον υπνο δεν τα παει τοσο καλα οσο το miband1 (το εχω 1+χρονο). Εκεινο αυτοματα βλεπει εναρξη -ληξη με μικρα συνηθως σφαλματα, αυτο πρεπει να του πεις εσυ το παραθυρο και εχει μεγαλα σφαλματα συνηθως. Την νυχτα που περασε  μαλιστα τα ειχα βαλει και τα 2 εγω, ενα στο δεξι χερι μαζι με το mi και ενα στο αριστερο για να βγουν συμπερασματα. Ακομα και τα 2 cubot μεταξυ τους εβγαλαν σημαντικες διαφορες. Το ενα δειχνει να κοιμαμαι σε ολη την διαρκεια της ταινιας που ειδα ακομα και με περιοδους deep sleep. Το mi παντως εχει καλυτερους αλγοριθμους. Επισης σταθερο το προβλημα με βηματα οταν ξυπνας ή σε μικρες αποστασεις. Εκανα συνολικα 150 βηματα σε 2-3 διαδρομες εντος σπιτιου 10 λεπτα αφου ξυπνησα και σηκωθηκα τα οποια κατεγραψε το miband1, ενω ακομα και  μετα απο 20 λεπτα το cubot ελεγε ακομα μηδεν και οτι κοιμομουν!

Γενικα καλυτερο ως band ομως, παρα τα μειον του (στην λιγο "ασχετη" συγκριση του mib1 που δεν εχει ρολοι και του θεματος που εχει, αλλα χωρις να υπολογισω το ρολοι που ετσι και αλλιως ειναι μεγαλο συν, αλλα σχετικη απο την αλλη αφου ειναι στα ιδια λεφτα), ειναι για μενα το cubot. Βασικοτατο πλεονεκτημα του, ειναι το μεγαλο μειον του mib1: Οτι μπορεις με την εφαρμογη να τσεκαρεις 2-3 κοκ bands στο ιδιο κινητο κατι που στο αλλο δεν γινεται με τιποτα και επρεπε να εχεις 2η-3η αντιστοιχα συσκευη, μια συσκευη για καθε miband! Αλλο σημαντικοτατο ειναι η μεγαλυτερη ανεση στο χερι και οσα αλλα δευτερευοντα εχω ηδη αναφερει.

Ακομα παντως δεν τολμησα να πατησω ενημερωση FW γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι απο την 1.1.59 θα παει στην 1.9κατι που λετε ή στην 1.1.50 που αναφερει ως τελευταια διαθεσιμη. Επισης ακομα και να ημουν σιγουρος οτι θα παει στην 1.9κατι δεν ξερω αν σιγουρα θα βελτιωσει κατι ή θα χαλασει κατι. Παντως το "1" κομματι μου λεει ακομα 100% μπαταρια και το "2ο" πηγε "με την μια" χθες το πρωι απο το 100 στο 87% οπου και παραμενει ακομα. Μπαινοντας μαλιστα στο μενου που δειχνει την φορτιση, παρατηρω οτι ανεβαινει απο το 0 στο οσο παει, με "σκαλια", 0-12-25-37-50-62-75-87-100, αρα δεν εχει 100 θεσεις, αλλα 9.

Προσθηκη πρωι 13-3-2017:

Οριζεις την περιοχη υπνου πχ 23-10.00 για να βλεπεις τον υπνο σου και τις ημερες που δεν δουλευεις και μπορεις να κοιμηθεις παραπανω. Σηκωνεσαι μια μερα 7, περπατας 5 χιλιομετρα, επιστρεφεις. Δεν εχει μετρησει βηματα, αναφερει ακομα μηδεν!! Απλα σε δειχνει στο διαγραμμα υπνου ξυπνιο (γκρι χρωμα) την ωρα που περπατουσες και οτι μετα (που σταματησες απλα το περπατημα) συνεχισες τον υπνο σου...

Το ξυπνητηρι, "alarm": Κανει δονηση για 2 δευτερολεπτα και χωρις να κινηθείς ή να το πειραξεις, σταματα και δεν επαναλαμβανει κατι. (το αντιστοιχο του mib θελει ανατροφοδοτηση, να του χτυπησεις την επιφανεια, για να σταματησει)

Αν καποιος με την αναβαθμιση εχει κανενα feedback που αφορα τα θεματα αυτα που εχει το band, ας μας πει.

Επεξ/σία από matrixxx
προσθηκη
Δημοσ.

Εχω κρατησει 1 κομματι στο mediamarkt αγιας παρασκευης. Δε θα μπορεσω να παω να το παραλαβω. Αν καποιο μελος το θελει, μπορει να το παρει.

Δημοσ.

Εχω κρατησει 1 κομματι στο mediamarkt αγιας παρασκευης. Δε θα μπορεσω να παω να το παραλαβω. Αν καποιο μελος το θελει, μπορει να το παρει.

Ενδιαφέρομαι εγώ..! Αν θέλεις στείλε pm με το όνομα που θα το ζητήσω.. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Άλλο ένα κι από εμένα στο ίδιο κατάστημα. Δε θα παραλάβω τελικά, οπότε όποιος θέλει μου λέει. Δε ξέρω αν γίνεται, βέβαια γιατί κάτι λέει για ταυτότητες κτλ...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε και σήμερα το δικό μου και λίγο που το έχω δουλέψει βλέπω ότι μετράει μια χαρά. δηλ έχει μετρήσει 80 μέτρα και 108 βήματα. Άρα βγάζει στα 74εκ το βήμα που το θεωρώ λογικό, με ύψος 180εκ και έκδοση μετά από την αναβάθμιση σε 1.9.29 από 1.1.59.

Προσθήκη1: Η οθόνη στον ήλιο είναι όπως ανέφερε ο matrix. Σαν να μην υπάρχει.

Προσθήκη2: Το ξυπνητήρι δονείται 6 φορές και σταματάει. Άκυρο δηλαδή.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Έφτασε και σήμερα το δικό μου και λίγο που το έχω δουλέψει βλέπω ότι μετράει μια χαρά. δηλ έχει μετρήσει 80 μέτρα και 108 βήματα. Άρα βγάζει στα 74εκ το βήμα που το θεωρώ λογικό, με ύψος 180εκ και έκδοση μετά από την αναβάθμιση σε 1.9.29 από 1.1.59.

Προσθήκη: Η οθόνη στον ήλιο είναι όπως ανέφερε ο matrix. Σαν να μην υπάρχει.

Εμένα με τη καμία δε παίρνει αναβάθμιση..Εχω την 1.1.59 και λέει ότι υπάρχει η 1.1.50(κουφό) αλλά κολλάει..Να το πάω πίσω?

Επίσης, κρασάρει συχνά...Αληθεια,πώς κλείνουμε το band..?

Δημοσ.

Προσθήκη2: Το ξυπνητήρι δονείται 6 φορές και σταματάει. Άκυρο δηλαδή.

Ακριβώς το ίδιο. Και, δυστυχώς, το πήρα συγκεκριμένα για αυτόν τον λόγο. Οπότε μένω στην εξής λύση: Βάζω 3 διαδοχικά ξυπνητήρια ανά 1 λεπτό, αλλά και πάλι δύσκολα αντιλαμβάνομαι οτι χτυπάει και πρέπει να ξυπνήσω.

Αληθεια,πώς κλείνουμε το band..?

Έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος, οτι δεν κλείνει, παρά μόνο όταν τελειώσει η μπαταρία του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...