Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol

και εγω νομιζα οτι παρατησαν τα ota updates και εχουν αφησει καποια παλια εκδοση online ενω εχουν νεοτερη στις παρτιδες που πηραμε!

Αρα κατι αλλο ειναι!! :)

Έλα μωρέ τώρα,όπως γράφτηκε και παραπάνω 10€ δώσατε τί περιμένατε;Προφανώς ο (κακοπληρωμένος και κουρασμένος) κινέζος προγραμματιστής έφτιαξε αλγόριθμο που συνδέει ύψος με αριθμό βημάτων,αλλά κατά λάθος τον έβαλε να συνδέει ύψος με firmware,πώς κάνετε έτσι;

Και έχει μια λογική αν σκεφτείς ότι λένε "από τόσο ύψος βλέπεις τον κόσμο αλλιώς". Ε εσύ με τα 2.42μ θα έχεις ίδιο fw με τον άλλο τον κοντό;

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το έχουν όλοι αυτό με την απόσταση;

Δημοσ.

Είχα πάρει το Cubot v2, νομίζω είναι πολύ κρίσιμο σε αυτά τα "ρολόγια" η ποιότητα του λογισμικού που τα συνοδεύει, και εκεί η Xiaomi κερδίζει καθαρά με τις συχνές αναβαθμίσεις...

και η ν2 που είχα εγώ - για το ένα απόγευμα που τη δοκίμασα (μετά το έδωσα) - είχε ένα θέμα επικοινωνίας με το λογισμικό του κινητού, έχανε εύκολα σύνδεση, αργούσαν πολύ να ανανεωθούν τα δεδομένα κ.α. τέτοια.

επειδή όμως έχω και παλιά έκδοση Ανδροιδ (4.4) κρατώ και μια πισινή, μήπως κι υπήρχε εκεί κάποιο θέμα, αν και δεν θα έπρεπε αφού τυπικά υποστηριζόταν....δεν ξέρω αν βγάζει συχνά αναβαθμίσεις.

Προσωπικά παρήγγειλα το Lenovo HW01, επειδή έχει λειτουργία Stopwatch, την οποία θεωρώ απολύτως απαραίτητη για αθλητικές δραστηριότητες (πχ μέτρηση χρόνου planks)...

...αλλά το φοβάμαι γιατί κι εδώ την ανάπτυξη της εφαρμογής την άφησε σε τρίτη εταιρεία, που δεν γεμίζει πολύ το μάτι...

αν κάποιος θέλει να ρίξει μια ματιά και σ' αυτό ιδού ένα ριβιού στα γερμανικά

https://www.techreviewer.de/lenovo-hw01-test/

• Like 1
Δημοσ.

Oκ, απόσταση περπατήματος των 2,8km σε Strava/Google Maps μου την έβγαλε στα 1,2km. Ούτε για μίλια δε μπορώ να το πάρω γκάντ ντέμιτ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα δεν κάνει update με τίποτα ενώ της γυναίκας μου έκανε κανονικά.

Same image error από 3 διαφορετικά κινητά.

• Moderators
Δημοσ.

To sleep monitoring σε βγαζει οτι ξυπνας 6.00πμ απο ο,τι βλεπω! Ο,τι να ναι! Ολοι την ιδια ωρα νομιζω σας λεει οτι ξυπνησατε-για δωστε feedback! ;)

Δημοσ.

Εμένα δεν κάνει update με τίποτα ενώ της γυναίκας μου έκανε κανονικά.

Same image error από 3 διαφορετικά κινητά.

Αφού το λογισμικό που φέρει η συσκευή είναι το 1.1.59, λογικό είναι να μη κάνει update στο 1.1.50 που υπάρχει ως τελευταίο στους servers τις εταιρίας.

To sleep monitoring σε βγαζει οτι ξυπνας 6.00πμ απο ο,τι βλεπω! Ο,τι να ναι! Ολοι την ιδια ωρα νομιζω σας λεει οτι ξυπνησατε-για δωστε feedback! ;)

Πρώτη νύχτα που το δοκίμασα, μου δείχνει ότι ξύπνησα 6.15-6.30, αλλά όντως σηκώθηκα για κατουρημα εκείνη την ώρα. :whistle:
Στα προβλήματα... κάνει αποσυνδέσεις... και στην ειδοποίηση εισερχόμενης κλήσης θυμάται και δονείται μετά από 2-3 λεπτά... :huh:
Δημοσ.

Μπορεί να μετράει και τον "βαθή ύπνο" περισσότερο παρά τον ακριβή χρόνο που πέρασε κανείς κοιμόμενος....δεν ξέρω...

...πάντως το Cubot v2 τα πήγαινε πολύ καλά στη μέτρηση βημάτων, μόνο που αυτά δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή άμεσα, αλλά μετά από καμιά ώρα.

Δημοσ.

Εμένα, δυστυχώς, πρώτο βράδυ που το δοκίμασα, δεν μου μέτρησε καθόλου τον ύπνο. Εσείς ρυθμίσατε κάτι;

ΥΓ: Επηρεασμένη από κάτοχο miband, είχα κλειστό το κινητό, με το σκεπτικό οτι θα συγχρόνιζε στο άνοιγμα. Μήπως έφταιγε αυτό;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού το λογισμικό που φέρει η συσκευή είναι το 1.1.59, λογικό είναι να μη κάνει update στο 1.1.50 που υπάρχει ως τελευταίο στους servers τις εταιρίας.

1.9.29 μου δείχνει ότι μπορεί να κάνει update. Ξαναλέω της γυναίκας μου έκανε κανονικά το update. Εμένα έχει μουλαρωσει στη 1.1.59

Δημοσ.

Όντως δείχνει ύπνο από 12.00 - 6.00 πμ...

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα, δυστυχώς, πρώτο βράδυ που το δοκίμασα, δεν μου μέτρησε καθόλου τον ύπνο. Εσείς ρυθμίσατε κάτι;

ΥΓ: Επηρεασμένη από κάτοχο miband, είχα κλειστό το κινητό, με το σκεπτικό οτι θα συγχρόνιζε στο άνοιγμα. Μήπως έφταιγε αυτό;

Δεν εχει καμια σχεση το κινητο, εχει απαντηθει απο χθες πρωι πρωι το ερωτημα με την πρωινη αναφορα :) : http://www.insomnia.gr/topic/638868-fitness-band-cubot-v1-10-%E2%82%AC-mediamarkt-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/page-3?p=55527965&do=findComment&comment=55527965

1.9.29 μου δείχνει ότι μπορεί να κάνει update. Ξαναλέω της γυναίκας μου έκανε κανονικά το update. Εμένα έχει μουλαρωσει στη 1.1.59

Πως ηταν δηλαδη η σχετικη εικονα τρεχοντος και latest στης γυναικας σου πριν το update και ποια εκδοση λεει οτι εχει τωρα μετα το update;

Εχουν ληθει τα προβληματα που εχουμε αναφερει; Πχ δειχνει τελος υπνου στις 6πμ; Το καθε βημα το υπολογιζει 40cm;

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση το κινητο, εχει απαντηθει απο χθες πρωι πρωι το ερωτημα με την πρωινη αναφορα :) : http://www.insomnia.gr/topic/638868-fitness-band-cubot-v1-10-%E2%82%AC-mediamarkt-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/page-3?p=55527965&do=findComment&comment=55527965

Σωστός. Παράλειψη δική μου. Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω απόψε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...