Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα πρώτο αρνητικό, χθες έβλεπα την μπάλα, στο Β' ημίχρονο δεν είχε και πολύ δράση, οπότε θα ήμουν κάπως... ακίνητος. Το cubot το έπιασε σαν ύπνο... Με το miband1 δεν είχα ποτέ κάτι παρόμοιο στο sleep activity.

Μια χαρα δουλευουν οι ειδοποιησεις κλησεων τουλαχιστον που δοκιμασα, πρεπει η εφαρμογη να ειναι προστατευμενη, να μην κλεινει οταν κλεινεις οθονη. ;) (δοκιμασμενο σε p8lite με 5.01)

Αυτό έφταιγε σε μένα! Το έβαλα protected app και πλέον μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. 

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

3 ωρες ή 3 ημερες; Ακομα ενεργη την βλεπω

Όταν έκανα εγώ την παραγγελία, χθες το πρωί, έγραφε απομένουν 2 ώρες και 48 λεπτά για αυτή την προσφορά. Πράγματι, όμως είναι ακόμα ενεργή.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Καταρχήν ευχαριστώ για την πληροφορία της προσφοράς τον topic starter.

Εδώ στη δουλειά πήραμε 3.

Επειδή έχω κανά χρόνο το m1s, μπορώ να πω ότι το m1s είναι λίγο γενναιόδωρο στα βήματα, ενώ το cubot χάνει λίγα.

Βέβαια υπάρχουν και οι προφανείς διαφορές το ένα έχει οθόνη το άλλο όχι (όχι τόσο φωτεινή), το ένα έχει hr μέτρήσεις το άλλο όχι...

Έχει βρει κανείς να πωλούνται λουράκια να μπορούμε να αλλάξουμε?

Μάλλον το μποντέλο είναι παλιό (έχει βγει το v2) και δεν βλέπω να είναι εύκολο να βρούμε...

Γιατί η εμπειρία μου από το m1s, είναι ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα αυτό που έχει θα κοπεί...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Επειδή έχω κανά χρόνο το m1s, μπορώ να πω ότι το m1s είναι λίγο γενναιόδωρο στα βήματα, ενώ το cubot χάνει λίγα.

Βέβαια υπάρχουν και οι προφανείς διαφορές το ένα έχει οθόνη το άλλο όχι (όχι τόσο φωτεινή), το ένα έχει hr μέτρήσεις το άλλο όχι...

Έχει βρει κανείς να πωλούνται λουράκια να μπορούμε να αλλάξουμε?

Μάλλον το μποντέλο είναι παλιό (έχει βγει το v2) και δεν βλέπω να είναι εύκολο να βρούμε...

Γιατί η εμπειρία μου από το m1s, είναι ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα αυτό που έχει θα κοπεί...

Απ ότι βλέπω σε κινεζοσάιτ και ebay, δυστυχώς δεν υπάρχουν replacement λουράκια! Βγαίνει και σε άλλα χρώματα, αλλά πωλείται μόνο σαν πακέτο με το band.

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Δοκιμασμενο εξω σημερα τα πηγε καλα στον αριθμο βηματων, αλλα χαλια στην αποσταση που υπολογιζει:

Το miband 1 μετρησε 4610 βηματα, το  cubot 4890.

Το miband αποσταση 3.2Km ενω το cubot 2.2Km. Η σωστη αποσταση συμφωνα με το google maps της πεζοπορας διαδρομης που εκανα ειναι 3.4 Km! (στο ιδιο χερι και τα 2 bands)

Δεν ξερω αν το cubot υπολογιζει το βημα σε σχεση με το υψος ωστε να μπορουμε να πειραξουμε τον "αλγοριθμο" του, θα βαλω στις ρυθμισεις του οτι ειμαι 2.5-3 μετρα ψηλος μπας και τα υπολογισει λιγο πιο σωστα!

Για τα παραπανω βηματα-αποσταση το cubot υπολογιζει διπλασιες θερμιδες απο το miband, δεν ξερω γιατι τοση διαφορά τα δυο bands στον υπολογισμο, ουτε εγω ιδεα ποιο ειναι το σωστο. 100 το miband 200 το cubot!

Εξω ημερα για να δεις ωρα ή οτιδηποτε απο την οθονη του μαλλον δεν παιζει ως πιθανοτητα! Μονο  αν εχει εντονη συννεφια προς βροχη κατι θα γινεται με μια ιδιαιτερη προσπαθεια . Σε στεγασμενο χωρο βλεπεις καλα παντως.

• Moderators
Δημοσ.

Τετοιες προσεγγισεις δεν νομιζω οτι λενε τιποτα. "Χαλια", "αψογο" κλπ.

Απο ποιοτητα και αισθηση στο χερι (εχει καλυτερο, πιο μαλακο λουρακι), το πρoτιμω 100% απο το miB1 που ειναι ειναι ψιλο-ενοχλητικο! Επισης δεν παιζει να το χασεις σε αντιθεση με το miband1 το οποιο φευγει για πλακα απο το λουρακι του αν πιεστει σε καποια σημεια! Εχει και ρολοι που ειναι μεγαλο ατου ασχετα αν εξω θα σε δυσκολεψει πολυ για να το δεις. Απο την αλλη το μονο θετικο του miband 1 ειναι η μπαταρια του. Παντως το cubot ακομα στο 100% ειναι στην εφαρμογη μετα απο 20 περιπου ωρες. Αν ισχυουν οσα γραφουν στα ριβιους δεν θα εχει γραμμικη ενδειξη η μπαταρια του. Αν εχει γραμμικη ενδειξη και παει ετσι, το βλεπω για μηνα! Μακαρι, αν και δυσκολο να εχουν πεσει εξω τοσα ριβιους! (Εκτος αν δεν πεφτει μοναδα-μοναδα και το δω ξαφνικα στο 90% πχ.)

Δημοσ.

Εμένα πάντως με ενθουσίασε,για τα χρήματα που έδωσα φυσικά. Η ποιότητα του όντως είναι σε εμφανώς καλύτερα επίπεδα απο το miband 1, καθώς επίσης στέκεται καλύτερα στο χέρι μου. Το Miband 1 ήταν ή πολύ χαλαρό ή πολύ σφιχτό στο δικό μου χέρι, γενικά δεν μου είχε κάτσει καλά χώρια του γεγονότος, όπως ανέφερε και ο matrixxx, το λουράκι του (ειδικά το μαύρο γιατι το μπλέ και το κίτρινο ήταν λίγο πιο μαλακά) ήταν σκληρό και να συμπληρώσω έκανε εύκολα σημάδια / γδαρσίματα η σιλικόνη του. 

Απο την άλλη εδώ έχουμε ένα πιο μαλακό και πιο όμορφο λουράκι στο οποίο δε το κούμπωμα μπαίνει και βγαίνει με κάποια πίεση και μένει στην θέση του σε αντίθεση με το Miband 1. Τολμώ να πώ επίσης ότι εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο απο το miband 2 που παρέλαβε πρόσφατα ένας φίλος.

Και εμένα απο χτές στις 10 το βράδι που το φόρτισα πλήρως είναι στο 100% η μπαταρία.

edit: ένα επιπλέον θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις απο το λουράκι για να το φορτίσεις, κάτι που συμβαίνει στα Mibands.

• Moderators
Δημοσ.

edit: ένα επιπλέον θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να το αφαιρέσεις απο το λουράκι για να το φορτίσεις, κάτι που συμβαίνει στα Mibands.

Αυτο δεν ειναι θετικο υποχρεωτικα, μπορεις να το δεις και αναποδα: Το mi μπορεις απλα να το βγαλεις απο το λουρακι που μενει στο χερι, ενω σε αυτο πρεπει να ξεκουμπωσεις ολο το band απο το χερι σου. (παντως και εγω προς το θετικο το θεωρω, επειδη ειναι πολυ σταθερο και συμπαγες καμια σχεση με το απαραδεκτο "δεσιμο" συσκευης και λουριου του mi)

Αλλαξα το υψος και το εβαλα 2.42μ που ειναι το μεγιστο και δυστυχως παραμενει εντελως λαθος ο υπολογισμος αποστασης: 850 μετρα αποσταση μου την εβγαλε 450! 1140 βηματα μετρησε, αρα εχει για τον υπολογισμο 40 εκατοστα το βημα, ενω εχω βημα καπου 80 εκατοστα. Χακαρισμα θελει το FW :P

Εξαντλημενο το βλεπω τωρα, το εβαλα στον τιτλο!

• Like 1
Δημοσ.

Για τα παραπανω βηματα-αποσταση το cubot υπολογιζει διπλασιες θερμιδες απο το miband, δεν ξερω γιατι τοση διαφορά τα δυο bands στον υπολογισμο, ουτε εγω ιδεα ποιο ειναι το σωστο. 100 το miband 200 το cubot!

Μήπως στις θερμίδες σου έχει επιλογή για "resting calories + calories" και σκέτο "calories"; Και είναι επιλεγμένη η πρώτη επιλογή; Γιατί αν έχει, ίσως να δικαιολογείται η διαφορά στις θερμίδες (αν και δεν το πολυπιστεύω, γιατί νομίζω θα το είχες δει).

Δημοσ.

Ρε παιδια μην δυϊλίζετε τον κώνωπα. 10€ δωσατε για fitness band που δειχνει και ωρα ενω κατι σαπια ρολόγια "κινεζιές" πουλιουνται στην λαϊκη  με 3 και 5€.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

@kosmasdel, δεν ειναι διύλιση του κώνωπα, αναλυτικη πληροφορηση που δεν υπαρχει αλλού προς οποιον το σκεφτεται  ειναι και ανατροφοδοτηση χαλαλίζοντας τον χρονο μας για τους συμφορουμιτες.

(ΥΓ. το miband1 το ειχα παρει απο bg 8 δολαρια πέρυσι)

Οχι, δεν εχει τετοια επιλογη. Γενικα μαλιστα ειναι σχετικα λιτο στις ρυθμισεις, πιο πολυ απο οσο θα ηθελα.

Αλλο ενα "bug" ειναι αυτο:

post-83099-0-85159800-1489153567_thumb.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

lol

και εγω νομιζα οτι παρατησαν τα ota updates και εχουν αφησει καποια παλια εκδοση online ενω εχουν νεοτερη στις παρτιδες που πηραμε!

Αρα κατι αλλο ειναι!! :)

Δημοσ.

Για 10€ μια χαρά είναι.

Ευχαριστώ και εγώ τον TS.

ps

Διαπίστωσα ότι πρέπει να κάνω "ορατό" το κινητό μου (bluetooth) και έτσι συνδέεται αμέσως. Δοκιμάστε το αν έχετε προβλήματα σύνδεσης μιας και τα κινητά συνήθως έχουν αυτή την επιλογή απενεργοποιημένη default για λόγους ασφαλείας.

Πώς το έκανες αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...