Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Βγαζει ειδοποιησεις απο ο,τι διαβασα αλλα οχι το ονομα ή το νουμερο του καλουντος. Περιμενω να τελειωσει η πρωτη φορτιση. Στο 1 λεπτο που το κρατησα, σαν ποιοτητα κατασκευης αισθηση λουρακι κλπ, μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το miband 1 που εχω.
shamrock1404 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Βγαζει ειδοποιησεις απο ο,τι διαβασα αλλα οχι το ονομα ή το νουμερο του καλουντος. Περιμενω να τελειωσει η πρωτη φορτιση. Στο 1 λεπτο που το κρατησα, σαν ποιοτητα κατασκευης αισθηση λουρακι κλπ, μου φαινεται πολυ καλυτερο απο το miband 1 που εχω. ωραίος ο matrixx.. Το χτύπησες..
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 λοιπόν μόλις δοκίμασα και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα τουλάχιστον στο δικό μου κινητό Huawei P9 με official nougat.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μια χαρα δουλευουν οι ειδοποιησεις κλησεων τουλαχιστον που δοκιμασα, πρεπει η εφαρμογη να ειναι προστατευμενη, να μην κλεινει οταν κλεινεις οθονη. (δοκιμασμενο σε p8lite με 5.01)
ChrisN.S. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μια χαρα δουλευουν οι ειδοποιησεις κλησεων τουλαχιστον που δοκιμασα, πρεπει η εφαρμογη να ειναι προστατευμενη, να μην κλεινει οταν κλεινεις οθονη. (δοκιμασμενο σε p8lite με 5.01) ίσως στο δικό σου, στο δικό μου δεν δουλεύουν και εννοείται πως έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τις βελτιστοποιήσεις μπαταρίας, λογικά είναι θέμα της nougat.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Οκ, το ειπα επειδη και εγω βιαστικά στην αρχη δεν την ειχα ορισει ως προστατευμενη και δεν δουλεψε φυσικα η ειδοποιηση σε κληση αφου μου ειχε κλεισει η cubot app. Αν το εχεις τακτοποιησει αυτο, ισως εχει θεμα η nougat.
stel_tsaxirlis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παίδες, Εγώ Θεσσαλονίκη μένω το πήρα από τα δυτικά ανατολικά δεν έχει μείνει κανένα μην κάνετε τον κόπο. 7 μέρες κρατάει λέει η μπαταρία του, τώρα αυτά θα τα δούμε στην πράξη! Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις για IOS ???
los21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμενο βοηθαει για προπονησεις; Και αν ναι πως; Eυχαριστω!
sts4x4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Στις ειδοποιήσεις κάνει μόνο 4 δονήσεις στη σειρά και μετά σταματάει, υπάρχει τρόπος να επαναλαμβάνεται για περισσότερο η δόνηση ; Δεν βλέπω να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε με δαύτο !!! Υ.Γ. Ένα ευχαριστώ στον TS !
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παίδες, Εγώ Θεσσαλονίκη μένω το πήρα από τα δυτικά ανατολικά δεν έχει μείνει κανένα μην κάνετε τον κόπο. 7 μέρες κρατάει λέει η μπαταρία του, τώρα αυτά θα τα δούμε στην πράξη! Ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις για IOS ??? Δεν μπορείς, δεν υποστηρίζονται για iOS. lol
teo_3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το τσίμπησα και εγώ. Σε Nexus 5x και Android 7.1.1 δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις για κλήσεις αλλά μόνο για sms.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Η προσφορά λήγει σε 3 ώρες περίπου. 3 ωρες ή 3 ημερες; Ακομα ενεργη την βλεπω! Στον μετρητη βηματων βλεπω μια αναξιοπιστια σε πρωτη φαση. Ξυπνας το πρωι, σηκωνεσαι και πας για κατουρημα, γυριζεις και ενω το miband 1 λεει μετα 24 βηματα, το cubot κοιμαται και λεει μηδεν! Για την παρακολουθηση υπνου δεν εχω feedback μιας και μαλλον επρεπε να ενεργοποιησω μια επιλογη στην εφαρμογη που ειναι μεσα στα reminder settings με ονομα "sleep preference". Με κλειστη αυτη δεν εχει κανενα δεδομενο sleep. Επισης βλεπω σημερα μια δυσκολια συνδεσης με την εφαρμογη. Αναμονη ενα 5λεπτο και αφου εκανα shutdown την εφαρμογη (δεν εκλεινε με το back) την ξανατρεξα και συνδεθηκε αμεσα. Τωρα, παλι ειμαι στο 2λεπτο αναμονης και δεν συνδεεται. Αυτα για πρωινη αναφορα, τα λεμε το μεσημερι.
NewGascp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Για 10€ μια χαρά είναι. Ευχαριστώ και εγώ τον TS. ps Διαπίστωσα ότι πρέπει να κάνω "ορατό" το κινητό μου (bluetooth) και έτσι συνδέεται αμέσως. Δοκιμάστε το αν έχετε προβλήματα σύνδεσης μιας και τα κινητά συνήθως έχουν αυτή την επιλογή απενεργοποιημένη default για λόγους ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα