Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει heart rate sensor, όλα τα άλλα τα έχει. Αυτή στην ουσία είναι και η διαφορά του με το mi 2. Αλλά στα 10 ευρώ αξίζει μιας και είναι φθηνότερο και απο Κίνα.

Εχει δηλαδη και μετρηση ποιοτητας υπνου; Ρωταω γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο στο MM.

Το τσίμπησα πριν λίγο από mediamarkt μαρούσι. προηγούμενος κάτοχος mi band 1... είναι αρκετά πιο μεγάλο, σχεδόν διπλάσιο. παρόλα αυτά δε ενοχλεί το μέγεθος... επιτέλους έχω ρολόι!! για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό. ήταν στο 100% φορτισμένο με το που το πήρα.. δυστυχώς δε λειτουργούν τα call reminders, αλλά μπορεί να φταίει και το σάπιο κινητό μου..

Επισης μια ερωτηση  σχετικη με το παραπανω ποστ. Δειχνει ωρα, μπορεις δηλαδη να το εχεις και ως ενα στοιχειωδες ρολοι;

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 11€ είχα πάρει xiaomi miband 1s με heart rate κτλπ

Οπότε πιστεύω δεν αξίζει το συγκεκριμένο

Βέβαια για ένα απλό δωράκι οκ.

Προφανώς φαντάζομαι το 99,999% του φόρουμ αν είχε να επιλέξει μεταξύ xiaomi και cubot, θα διάλεγε την 1η. Μαζί κι εγώ εννοείται. Ακόμα κι αν η διαφορά ήταν στα 5 ίσως και 10 ευρώ. Απλά όταν έχεις - άμεσα χωρις ένα μήνα αναμονή - κάτι που υπερτερεί του mi band 1 (έχει οθόνη που δείχνει την ώρα) αλλά υστερεί στο heart rate και όταν το αμέσως καλύτερο mi band 2 στην Ελλάδα το βρίσκεις στα 36,50 ευρώ, θεωρώ οτι τα 10 ευρώ για το cubot είναι προσφορά. ;)

Εχει δηλαδη και μετρηση ποιοτητας υπνου; Ρωταω γιατι δεν βλεπω κατι τετοιο στο MM.

Επισης μια ερωτηση σχετικη με το παραπανω ποστ. Δειχνει ωρα, μπορεις δηλαδη να το εχεις και ως ενα στοιχειωδες ρολοι;

Ναι. Και στα 2 ερωτήματά σου.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς για εμένα η έλλειψη HR sensor είναι deal breaker. Αν δεν κάνω λάθος (μιας και δεν έχω band με HR ακόμα, άσχετα αν το mi band 2 μου φωνάζει να το πάρω), το HR βοηθάει πολύ στο σωστότερο monitoring του ύπνου που για εμένα είναι πολύ βασικό. Good find όπως και να χει!

• Moderators
Δημοσ.

Η αυτονομια της μπαταριας του, εχει καμια σχεση με το miband1 που μας εχει καλομαθει;

Ποσες ημερες κραταει;

Δημοσ.

Έχει και απο αυτό. 

http://www.cubot.net/wearables/v1/

Η αυτονομια της μπαταριας του, εχει καμια σχεση με το miband1 που μας εχει καλομαθει;

Ποσες ημερες κραταει;

Απο ότι  βλέπω απο reviews έχει μεγάλη αυτονομία. (δεν το έχω)

Δεν πιστευω να είναι βέβαια σαν το miband 1 (που έχω και εγώ πλέον πεταμένο κάπου και το οποίο δεν έχει οθόνη) αλλά σίγουρα έχει μεγάλη.

• Moderators
Δημοσ.

To miband 1 κραταει 60 ημερες σε λειτουργια με καθε φορτιση.

Οποιος γνωριζει την αυτονομια του θεματος, ας μας πει.

Δημοσ.

To miband 2 με HR, οθόνη κτλ έχει 25-30 μέρες αυτονομία (τεσταρισμένο)... θα μου φαινόταν πολύ πολύ λίγο αν μιλάμε για 6 με 10 μέρες όπως λες (εδώ 4 μέρες φτάνει το gear s2 μου που είναι κανονικό ρολόι)

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πω κι εμενα λίγο μου φαινεται αλλά έτσι γραφουνε..

https://forum.xda-developers.com/general/accessories/cubot-v1-smart-band-information-reviews-t3392524

Battery -

Lithium Polymer 80mAh Input current:45 mA Max 65 mA (2 to 3 Hours to Charge. Lasts about a Week and Half.)

και κάπου αλλού είδα πιο λιγες μερες.. δε βρίσκω το site τωρα. πάντως εμένα το μι 2 μου βγαζει 15 μέρες. αν βγάζει αυτο 10 δε με χαλάει για τη μανα μου..

Δημοσ.

παιδιά εμένα με ενδιαφέρουν τα notifications για κλήσεις και από apps όπως whatsapp messenger, θα είναι οκ για αυτή τη δουλειά;

• Moderators
Δημοσ.

Πλεον το δειχνει μη διαθεσιμο και στα 4 καταστηματα νοτια και δυτικη Αθηνα, διαθεσιμο στα 3 βορειο-ανατολικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...