manosfp Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εδά συμφωνούμε. Αν βγει το mi στα 10 θα το πάρω κι εγώ, προς το παρόν ο γυμνός καρπός μου φαντάζει υπέροχος! 1
shamrock1404 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δωσαμε 10ευρά και δεν αξίζει ουτε 5...Άρα,χαμένοι βγήκαμε...Άσε ,που εχουμε φάει και τόσο χρόνο,για την αφεντιά του...Στη πυράααααα
millboc Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πάντως εγώ θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι η μέτρηση των βημάτων. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα miband 1s, το cubot βγάζει περίπου το 1/3 των βημάτων σε σχέση με το miband 1s...
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πάντως εγώ θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι η μέτρηση των βημάτων. Χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα miband 1s, το cubot βγάζει περίπου το 1/3 των βημάτων σε σχέση με το miband 1s... Μετραει πολυ καλα τα βηματα αυτο του τιτλου. Αρα μαλλον το m1s σου μετραει ανυπαρκτα βηματα. Εκτος αν την εχεις πατησει με λαθος αναβαθμιση. Διαβασε το θεμα πισω αν δεν το εχεις παρακολουθησει, να βρεις λεπτομερειες και λυση. Καθημερινα που κανω ιδιες διαδρομες βγαζει σε αυτες ακριβως τα ιδια νουμερα. Πχ 3200, 3210, 3202, 3198 κλπ. Ειναι αψογο!
web_assasin Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μετραει πολυ καλα τα βηματα αυτο του τιτλου. Αρα μαλλον το m1s σου μετραει ανυπαρκτα βηματα. Εκτος αν την εχεις πατησει με λαθος αναβαθμιση. Διαβασε το θεμα πισω αν δεν το εχεις παρακολουθησει, να βρεις λεπτομερειες και λυση. Καθημερινα που κανω ιδιες διαδρομες βγαζει σε αυτες ακριβως τα ιδια νουμερα. Πχ 3200, 3210, 3202, 3198 κλπ. Ειναι αψογο! σε σχεση με τι βγαζει τα ιδια νουμερα? με αλλο band? η απλα καθε μερα σου δινει τα ιδια νουμερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα