Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει heart rate sensor, όλα τα άλλα τα έχει. Αυτή στην ουσία είναι και η διαφορά του με το mi 2. Αλλά στα 10 ευρώ αξίζει μιας και είναι φθηνότερο και απο Κίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει heart rate sensor το συγκεκριμένο ? Απ' ότι είδα, μάλλον όχι.

ΔΕΝ έχει και αυτό είναι αποτρεπτικό χαρακτηριστικό για τους περισσότερους (όπως και εμένα)

• Like 1
Δημοσ.

Το τσίμπησα πριν λίγο από mediamarkt μαρούσι. προηγούμενος κάτοχος mi band 1... είναι αρκετά πιο μεγάλο, σχεδόν διπλάσιο. παρόλα αυτά δε ενοχλεί το μέγεθος... επιτέλους έχω ρολόι!! για τα λεφτά του είναι εκπληκτικό. ήταν στο 100% φορτισμένο με το που το πήρα.. δυστυχώς δε λειτουργούν τα call reminders, αλλά μπορεί να φταίει και το σάπιο κινητό μου..

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη μην κολλατε με το heart rate sensor. Το miband 2 που εχω δειχνει ο,τι να 'ναι. Για ακριβεις ενδειξεις πας σε αλλη κατηγορια τιμης.

Δημοσ.

Προσωπικη αποψη μην κολλατε με το heart rate sensor. Το miband 2 που εχω δειχνει ο,τι να 'ναι. Για ακριβεις ενδειξεις πας σε αλλη κατηγορια τιμης.

Αν και offtopic, πληροφοριακά για να μην μπερδεύετε ο κόσμος, μια χαρά δείχνουν τα heart sensors (και μια χαρά δείχνει το miband 2 δοκιμασμένο της συζύγου μου σε σχέση με το ρολόι μου κτλ ίδια μέτρηση). Το κόλπο σε όλα αυτά είναι να μετράς απ την κατω μεριά του καρπου (να γυρίσεις το ρολόι δηλαδή) με τον σένσορα να είναι εκεί που παίρνεις παλμό (όχι εντελώς κέντρο, συνήθως ελάχιστα πιο πάνω απο κέντρο), θα δεις ότι εκεί η μέτρηση είναι σχεδόν απόλυτα σωστή.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και offtopic, πληροφοριακά για να μην μπερδεύετε ο κόσμος, μια χαρά δείχνουν τα heart sensors (και μια χαρά δείχνει το miband 2 δοκιμασμένο της συζύγου μου σε σχέση με το ρολόι μου κτλ ίδια μέτρηση). Το κόλπο σε όλα αυτά είναι να μετράς απ την κατω μεριά του καρπου (να γυρίσεις το ρολόι δηλαδή) με τον σένσορα να είναι εκεί που παίρνεις παλμό (όχι εντελώς κέντρο, συνήθως ελάχιστα πιο πάνω απο κέντρο), θα δεις ότι εκεί η μέτρηση είναι σχεδόν απόλυτα σωστή.

Το δικό μου πάντως όπως και να το βάλω δείχνει στο 70-80% των μετρήσεων περίπου 45 παλμούς οπότε...

Πάντως όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα.

Δημοσ.

Το δικό μου πάντως όπως και να το βάλω δείχνει στο 70-80% των μετρήσεων περίπου 45 παλμούς οπότε...

Πάντως όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα.

Τελευταίο spoiler μην χαλάμε το θέμα.... αν δείχνει 45 τότε ή δεν έχεις βγάλει καμιά διαφάνεια στον σένσορα ή δεν έχεις κάνει κάποια αναβάθμιση ή έχεις πέσει σε προβληματικό κομμάτι... ίσα ίσα το συγκεκριμένο αν μετρήσεις "κανονικά" (δηλαδή λάθος για μένα) απ την πάνω μεριά ή θα δείξει σωστά ή θα δείξει λίγο παραπάνω, όχι λιγότερο

Φυσικά υπάρχει η περίπτωση απλά να είσαι κάποιου είδους GURU και να μην το ξέρεις :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...