Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα ειμαι νεο μελος στην σελιδα σας και εχω το εξης προβλημα

εχω ενα Μακ με αυτα τα στοιχεία:

Mac OS X

version10.5.8

Processor Name: Intel Core 2 Duo

Processor Speed: 2.93 GHz

Number Of Processors: 1

Total Number Of Cores: 2

L2 Cache: 6 MB

Memory: 4 GB

Bus Speed: 1.07 GHz

Εδω και  αρκετο καιρο εχω καποια προβληματα οπως

1)Skype δεν μπαινει γιατι δεν υποστηριζεται απο το brownser

2)Twitter & gmail παιζουν μονο στην mobile μορφή τους

3)Στο you tubeδεν παιζει βιντεο στην πληρη οθονη γιατι δεν υποστηρίζεται απο τον brownser

4)σημερα εχει πλεον και το facebook στη mobile μορφή.

εχω καταληξει λοιπον οτι χρειαζομαι αναβαθμιση λειτουργικου,οκ τον αφησα πισω απο το 2009...

Ερχονται ομως δυο κυριοι κια μου λενε οτι η καλυτερη αναβαθμιση που μπορω να κανω  ειναι να βαλω δισκο ssd

Τι κανω τωρα? οι σελιδες που  δεν δουλευουν με ενημερωνουν οτι δεν υποστηριζεται ο brownser τι σχση μπορε να εχει ο σκληρος?

ευχαριστω εκ των προτερων για τι; απαντησεις σας!

Δημοσ.

όχι απλά το άφησες πίσω αλλά το παράτησες εντελώς

το μόνο σίγουρο ειναι πως θα χρειαστείς αναβάθμιση λειτουργικού για αρχή,

δες μέχρι που σου επιτρέπει el capitan ή μπορεί και sierra ακόμα, δε θυμάμαι

καλό θα ήταν να κάνεις καθαρό (εκ νέου εγκατάσταση και όχι απλά αναβάθμιση)

εφόσον είναι να γίνει αυτό λοιπόν θα μπορούσες να σκεφτείς και την ιδέα ssd

το "βάλε ssd" έχει γινει για τα λαπτοπ όπως το "λεφτα θα πάρεις" για τα όνειρα 

θα σε βοηθήσει πάρα πολύ ο  ssd αλλά στη προκειμένη το πρόβλημα σου είναι το λειτουργικό

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι σιγουρη οτι το προβλημα ειναι το λειτουργικο αλλωστε μου βγαινουν συνεχως μυνηματα....με εβαλαν σε ιδεες ομως με το σκληρο

τωρα γιατι μου ειπαν για ssd δεν εχω ιδεα.Ελπιζω να λυθει το προβλημα μου....

οταν τρεχω προγραμματα photoshop,illustrator,indesign δεν εχω θεμα μονο  στο διαδικτυο.

το αφησα οντως παααραπολυ,νομιζω μεχρι Yosenite μπορω  να φτασω...!

μπορω να το κανω και μονη μου  η καλυτερα να το παω εξω?

Τι θα πω εκει που θα παω να κανουν εγκατασταση εκ  νεου?

Θα πρεπει οπωσδηποτε να κρατησω back up?γιατι με ενα εξουσιοδοτημενο που ειχα μιλήσει μου ειχε πειοτι δνε χρειαζεται αλλα μιλουσαμε για αναβαθμιση οχι για εγκατασταση.

Τα προγραμματα οπυ εχω μεσα θα θελουν πάλι εγκατάσταση?

σε αυτη τη μορφη ειναι απο σημερα το φεις

τοτουιτερ ειναι ετσι εδω και καιρο

καθε ποτε ειναι σωστο να αναβαθμιζεις το λειτουργικο?

post-436106-0-27090100-1489046521_thumb.png

post-436106-0-35544700-1489046528_thumb.png

Δημοσ.

Με τον σκληρό θα δεις μεγάλη διαφορά στο λαπτοπ, χρόνος εκκίνησης, ανοίγματα εφαρμογών, γενική λειτουργία

Δεν είναι και τόσο μεγάλο το κόστος για να βάλεις θεωρητικά θα πω από 50 μέχρι 100; δεν ασχολήθηκα με τιμές πρόσφατα

Πέρα του προβλήματος σου μιλάμε τώρα το οποίο φαινεται στο διαδίκτυο, θα βελτιωθεί η εμπειρία σου.

Αναβάθμιση λειτουργικού μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Σε αυτή τη περίπτωση δε χάνεις αυτά που έχεις εγκατεστημένα (αλλά μπορεί να μη λειτουργούν αν είναι παλιότερες εκδόσεις), οπότε ναι μάλλον θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις από την αρχή

Στην αναβάθμιση δε χρειάζεται να κρατήσεις αρχεία ασφαλείας (γενικά όμως θα ήταν καλό πάντα να έχεις αντίγραφα κάπου (εξωτερικό σκληρό/usb flash με τα αρχεία σου)

Αν είναι να κάνεις αναβάθμιση άσε το για μία περίοδο (Σ/Κ;) που δε θα έχεις κάτι να κάνεις στον υπολογιστή, μιας και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για κατέβασμα και εγκατάσταση

Συνήθως στην αρχή που πρωτοβγαίνει νέα έκδοση υπάρχουν προβλήματα συχνά-πυκνά για αυτό πολλοί αναβαθμίζουν αργότερα όταν γίνει πιο σταθερή.

Δημοσ.

σχετικά με τη σουίτα της adobe

αν έχεις παλιότερες εκδόσεις,

με κάποια μικρή ανασφάλεια θα πω ότι ΔΕΝ θα δουλεύουν

ενώ αν προτίθεσαι να εγκαταστήσεις νεότερες εκδόσεις δε θα έχεις πρόβλημα

σχετικά με τις φώτο που ανέβασες

δεν είναι πρόβλημα του safari αλλά του link που έχεις

π.χ. πρόσεξε στο facebook που έχει το m. μπροστά, αφαίρεσε το και συνδέσου στο κανονικό https://www.facebook.com ενώ στο twitter το ίδιο, παρατήρησε το mobile. που έχει στον σύνδεσμο, κανονική σελίδα https://twitter.com

πιστεύω οφείλεται στο γεγονός ότι τα ανοίγεις από τα *αγαπημένα που σου έχει κρατήσει το safari, σβήσε τα εκείνα και άρχισε να μπαίνεις από τους κανονικούς συνδέσμους για να ξαναμπούν στη λίστα

• Like 1
Δημοσ.

επανηλθα με το θεμα αναβαθμισηςγιατι προεκυψε κατι καινουργιο....οσο ημουν στο ψαχτηρι και επαιρνα τιμες για τηναναβαθμιση μιλησα με εναν κυριο που μου ειπε για τις θερμοαγωγιμες σιλικονες....συγκεκριμενα μου ειπε οτι αν το μηχανημα δεν εχει ανοιχτει ποτε για να καθαριστει και να αλλαχτουν αυτες το πιθανοτερο ειναι να καει η μητρικη.....τι κανω τωρα?Ισχθει κατι τετοιο?

ευχαριστω...

Δημοσ.

επανηλθα με το θεμα αναβαθμισηςγιατι προεκυψε κατι καινουργιο....οσο ημουν στο ψαχτηρι και επαιρνα τιμες για τηναναβαθμιση μιλησα με εναν κυριο που μου ειπε για τις θερμοαγωγιμες σιλικονες....συγκεκριμενα μου ειπε οτι αν το μηχανημα δεν εχει ανοιχτει ποτε για να καθαριστει και να αλλαχτουν αυτες το πιθανοτερο ειναι να καει η μητρικη.....τι κανω τωρα?Ισχθει κατι τετοιο?

ευχαριστω...

Αυτοι οι.. κυριοι να φανταστω προσφερονται να το ανοιξουν και να αλλαξουν παστα με το αζημιωτο? Ποσο θελουν αληθεια κανα 50αρι?Το λογισμικο το αναβαθμισες? Απο εκει ξεκινα
  • Like 1
Δημοσ.

80€ μου ζητησαν...οχι ακομη....

το θεμα μου το λογισμικο ειναι απο εκει ξεκινησα αλλα βγαινουν αλλα στη φορα και με  πανε πισω

επισης ο ιδιος κυριος μου ειπε πως αναβαθμιση μπορω και μονη μου να κανω αλλα δεν το τολμω να πω την αληθεια

Πως θα ξερω αν οι εφαρμογες μου θα τρεχουν μετα χωρις προβλημα..μην αγοραζω και σουιτες...

Οποτε να κανω  οτι δεν το άκουσα αυτο για τις σιλικόνες?

Δες τις θερμοκρασίες του με αυτό το πρόγραμμα. https://sourceforge.net/projects/hwsensors/

ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...