BRAXOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 γεια χαρα ρε ολους. εχω ενα λαπτοπ που εχει μια καρτουλα amd m430 και μαζι την ενσωματωμενη hd intel . το προβλημα μου ειναι οτι στα παιχνιδακια που βαζω για να παιξω μου αναγνωριζει μονο την ιντελ , ενω το συστημα αναγνωριζει και τις 2 κανονικα. τι πρεπει να κανω; ειναι προβλημα ή ετσι πρεπει να δουλευει;
Shadows Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Παιζουν πολλα ρολο,σε μερικα λαπτοπ αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο τροφοδοτικο τοτε τρεχει μονο η ενσωματωμενη,επισης ρολο παιζουν και οι ρυθμισεις ενεργειας για αυτο πρεπει να το εχεις max-high perfomance.Δεν εχω εμπειρια απο amd αλλα λογικα στις ρυθμισεις τις καρτας θα υπαρχει επιλογη ειτε σαν γενικη ρυθμιση ειτε για συγκεκριμενα προγραμματα να επιλεξεις με ποια καρτα θα τρεξει.
BRAXOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 βασικα το rome total war και την βλεπει κανονικα. τρεχω το skyrim και βλεπει την ενσωματωμενη. υψηλες επιδωσεις εχω επιλεξει. εν το μεταξυ στις ιδιωτιτες της amd στα παιχνιδια βλεπει μονο το total...και εγω δεν εχω εμπειρια με τις κοκκινες γαμωτο α και στις ιδιοτητες παλι την ιντελ μου δειχνει
Sheogorath Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Διάλεξε απο το Catalyst το πρόγραμμα και βάλε το με την AMD.
BRAXOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Διάλεξε απο το Catalyst το πρόγραμμα και βάλε το με την AMD. το εκανα και αυτο αλλα μετα στις επιλογες του παιχνιδιου εχει μονο την ιντελ. καπου διαβασα οτι πρεπει να κανω εγκατασταση τους οδηγους απο το σαιτ της ΗΡ γιατι απο εκει λεει εχει επιλογη για να διαλεγω την καρτα. το εχω και κατεβαζει ελπιζω να ειναι αυτο. Καλα λεπτομεριες ειναι τωρα μιας και οι 2 ειναι να μην πω αλλα γιατι να μην εχω μερικα φρειμς παραπανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα