Ihavetheanswers Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 21% χρησιμοποίησαν Internet Banking το 2015, 28% το 2016. Στην ΕΕ το ποσοστό είναι 59%! Φυσικά για αυτό δεν φταίει ούτε το VDSL ούτε το 4G ούτε τίποτα παρά μόνο το ξερό μας το κεφάλι. 6
jmirko15 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 21% χρησιμοποίησαν Internet Banking το 2015, 28% το 2016. Στην ΕΕ το ποσοστό είναι 59%! Φυσικά για αυτό δεν φταίει ούτε το VDSL ούτε το 4G ούτε τίποτα παρά μόνο το ξερό μας το κεφάλι. Sorry και όλας, άλλα άμα κάποιος δεν γουστάρει να κάνει "ηλεκτρονική πληρωμή" κτλ εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εννοώ πως σε επηρεάζει εσένα αυτό; Σε εμποδίζει να κάνεις εσύ; 1
Ihavetheanswers Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Sorry και όλας, άλλα άμα κάποιος δεν γουστάρει να κάνει "ηλεκτρονική πληρωμή" κτλ εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εννοώ πως σε επηρεάζει εσένα αυτό; Σε εμποδίζει να κάνεις εσύ; Εμένα με επηρεάζει στο βαθμό που π.χ. άτομα στην οικογένεια μου χάνουν ώρες απ' την ζωή τους για να βγάλουν μετρητά απ' το ATM ή για να επισκεφθούν ένα φυσικό υποκατάστημα τράπεζας για μια πληρωμή ενώ θα μπορούσε μια τέτοια δουλειά να γίνει σε δευτερόλεπτα από μια συσκευή smartphone. Ιδιαίτερα αν κάποιος μου ζητήσει ως διευκόλυνση να κάνω εγώ μια τέτοια πληρωμή πηγαίνοντας στο υποκατάστημα... Δεν είπα ότι πρέπει να υποχρεωθούν οι υπόλοιποι να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές απλώς είναι δείγμα μιας τεχνολογικά μη προηγμένης κοινωνίας. 8
Le Perv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 100% αναμενόμενο και αυτό. Γενικά στην βούληση του λαού δεν μπορείς να μπας κόντρα. Αν δε σου αρέσει πρέπει να μεταναστεύσεις. Δε καταλαβα τι εννοεις μαλλον.Το οτι μπηκε η Βουλγαρια στη ΕΕ, εγινε με τη θεληση του ελληνικου λαου? Ή αν αυριο μπει η Κινα στην ΕΕ και εξαφανιστουν και τα περιπτερα, θα φταιει ο ελληνας? "Αποσπού Κιοσπού", που λεει κι ο κος Ποταμης. Μηπως.. λεω μηπως ειναι αλλου το προβλημα?
speedman_26 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πιστεύω σε χορούς και πανηγύρια θα είμαστε στην κορυφή 4
pseira Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Sorry και όλας, άλλα άμα κάποιος δεν γουστάρει να κάνει "ηλεκτρονική πληρωμή" κτλ εσύ τι πρόβλημα έχεις; Εννοώ πως σε επηρεάζει εσένα αυτό; Σε εμποδίζει να κάνεις εσύ; Εμένα με πειράζει . Γιατί πάω σε τράπεζα για δουλειά που ΔΕ γίνεται ονλαιν και περιμένω 1 ώρα γιατί οι παπούδες και οι γιαγιάδες θέλουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ, το νερό, να πάρουν τη σύνταξη στο χέρι κλπ..... 4
panagiotis1988 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=9679636237 Κατι πιο ανησιχιτικο. Ειμαστε η μονη χωρα με αρνητικο ρυθμο αναπτυξης στην Ευρωπη . Εδω καταφεραμε να διωξουμε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις στην Βουλγαρια. ωραιο γραφημα, αν κ δεν υπαρχει...για πειτε μας τελικα ποση υφεση λενε τα καναλια οτι ειχαμε όλο το 16?? γιατι επισημα στοιχεια δεν εχουν ανακοινωθει ακομα απο την ΕΛΣΤΑΤ...
Silverage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εδώ δεν έχει vdsl ακόμα όλη η Αθήνα τί να πει κανείς.
neten Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πριν καν διαβασω το αρθρο σκεφτηκα, πανω απο βουλγαρια και ρουμανια μονο θα ειμαστε. Οπως ισχυει και στον βασικο μισθο αλλα και το ποσοστο φτωχιας. Ολα αλληλοσυνδεονται.
Aprile Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αν πάει κάποιος να μιλήσει για vdsl στις τρεις πρώτες χώρες στη κατάταξη θα βάλουν τα γέλια γιατί εκεί γρήγορο δίκτυο θεωρούν μόνο την οπτική. Βέβαια εδώ οπτική δεν θα δούμε αν οι Γερμανοί δεν μας ξεπουλήσουν πρώτα το vdsl όπως χρόνια πριν έκαναν το ίδιο κόλπο με το isdn όταν όλη η Ευρώπη είχε adsl. Mας είχαν πιει το αίμα τότε κυριολεκτικά με την χρονοχρέωση που έφεραν για να βγουν οι υπερτιμολογίσεις και οι μίζες τύπου Μαντέλη. Ο λογαριασμός του ΟΤΕ τότε ήταν παραπάνω και από της ΔΕΗ... Αυτά γιατί οι πιτσιρικάδες δεν τα έχουν ζήσει και δεν ξέρουν ποιος κερδοσκόπισε από την επικοινωνιακή μας υποβάθμιση. Κατά τα άλλα τώρα μας έχουν να παρακαλάμε πάλι τους γερμανούς να μας βάλουν το σαβούροvdsl τους. Μίλαγα στη αρχή του μήνα που με έναν που έχει κατάστημα κοντά στο σταθμό στο Μαρούσι αλλά ο κύριος όγκος των πωλήσεων του είναι μέσα από το e-shop του. Έχει βάλει στο κατάστημα του τέσσερις γραμμές vdsl για να μπορεί να στηρίξει το e-shop του και για οπτική που την έχει αυτός ειδικά ανάγκη ούτε λόγος φυσικά. Και μιλάμε για το εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι σε απόσταση λίγων λεπτών από το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ και όχι για το Κερατσίνι. Αλλά είπαμε η Χώρα μπορεί να περιμένει μέχρι η DT μέσω του τραβεστί τώρα ΟΤΕ που θα έπρεπε να λέγεται κανονικά ΠΟΤΕ γιατί είναι Πρώην Οργανισμός να ξεπουλήσει το vdsl. 1
arisikaria Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ενταξει αφου δεν ειμαστε απο τις 28 χωρες στην 30η θεση παλι καλα......... 1
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πάντως ρε παιδες έλεος με την κλάψα για τις ταχύτητες ιδιωτών! έλεος! Το θέμα είναι ότι ακόμη και νέος πληθυσμός είναι ψηφιακά αναλφάβητος πέρα από φαεισμπουκ κ ταινίες. Και fiber να είχαν αυτοί πάλι μαλακες θα ήταν. Με το δημόσιο που κατάφερε να δημιουργήσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ γραφειοκρατία τι γίνετε;
pcos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ακουσα εναν πολυ ωριο ορο χτες "αλοθι δυστυχιας" επιστημονικη ονομασια της "κλαψας" ψαχνουμε καθημερινα μανιωδως λογους να δυστυχουμε!
georgetsl Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εμένα με επηρεάζει στο βαθμό που π.χ. άτομα στην οικογένεια μου χάνουν ώρες απ' την ζωή τους για να βγάλουν μετρητά απ' το ATM ή για να επισκεφθούν ένα φυσικό υποκατάστημα τράπεζας για μια πληρωμή ενώ θα μπορούσε μια τέτοια δουλειά να γίνει σε δευτερόλεπτα από μια συσκευή smartphone. Ιδιαίτερα αν κάποιος μου ζητήσει ως διευκόλυνση να κάνω εγώ μια τέτοια πληρωμή πηγαίνοντας στο υποκατάστημα... Δεν είπα ότι πρέπει να υποχρεωθούν οι υπόλοιποι να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές απλώς είναι δείγμα μιας τεχνολογικά μη προηγμένης κοινωνίας. σκεψου ομως οτι σε μια προηγμενη τεχνολογικη κοινωνια ...καποιος αποφασιζει να κατεβασει εναν διακοπτη και δεν εχει ξαφνικα προσβαση πουθενα ή εχει προσβαση στα στοιχεια σου και σε "ξεβρακωνει" οποτε θελει ....καλη η τεχνολογια αλλα εξαρταται απο αυτον που την διευθυνει .....νομιζω οτι στην χωρα μας πηραμε ενα μαθημα capital controls μεσα σε ενα τεταρτο της ωρας ...ουτε νομοι ουτε συνταγμα ουτε δημοκρατια υπηρξε εκεινες τις μερες .....νομιζω ? ή εγω τα βλεπω στραβα ολα ? βλεπω ορισμενους οτι καθετι τεχνολογικο ειναι και καλα.....μονο που ξεχνανε τις παραμετρους και τα ψιλα γραμματα !!! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 εδω ο κεντρικος αγωγος φυσικου αεριου περναει απο σαλαμινα και ενω η σαλαμινα δεν εχει φυσικο αεριο ακομα ,εχει η Ν.Σμυρνη !!!! Αυτα μονο στην ελλαδα ....κατηγοριοποιησεις περιοχων....η πλεμπα και οι λορδοι !!! Ούτε πχ εμείς εδώ στην Πεντέλη έχουμε. Είμαστε αραιοκατοικημένοι + λίγοι, οπότε δεν αξίζει να κάνουν καν έργα και σκέψου ότι h ΔΕΣΦΑ είναι ακόμα στο δημόσιο. Φαντάσου τώρα να είσαι σε τέτοια περίπτωση κι η περιοχή να μην είναι και σε καλή οικονομική κατάσταση. Ποιος ο λόγος να ξοδέψουν χρήματα ενώ δεν υπάρχει προοπτική να έχουν πελάτες για να κάνουν απόσβεση της επένδυσης και αργότερα να έχουν και κέρδος? Για να λένε ότι έχουμε διαθεσιμότητα και κάθεται? 21% χρησιμοποίησαν Internet Banking το 2015, 28% το 2016. Στην ΕΕ το ποσοστό είναι 59%! Φυσικά για αυτό δεν φταίει ούτε το VDSL ούτε το 4G ούτε τίποτα παρά μόνο το ξερό μας το κεφάλι. Κακά τα ψέματα, για το internet banking πρέπει να υπάρχουν και λεφτά στην τράπεζα. Αν ο άλλος την παλεύει με μαύρα ή δανεικά ή τα σηκώνει για να έχει μετρητά, με τι υπόλοιπο να πληρώνει μέσω e-banking? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα