Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα laptop sony vaio (VGN-NS31M) το οποίο το χρησιμοποιώ μόνο για να κάνω sync το iphone. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του ios χρειάζεται και την νεότερη εκδοσή itunes που δεν υποστηρίζεται από τα vista οπότε δεν μπορώ να συγχρονίσω το iphone πλέον. Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν είναι εύκολο να κάνω αναβάθμιση σε win 7 (ανέξοδα). Επίσης πρέπει να κάνω φορμάτ ώστε να τα περάσω ή μπορώ απλά να αναβαθμίσω χωρίς να χάσω κάτι; ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Χωρίς φορματ δεν γίνεται; Απλα δεν θέλω να χάσω τα back up των apple συσκευών που έχω στο λαπτοπ.

Δημοσ.

Καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δες αυτό τον οδηγό και αν κολλήσεις κάπου πες μας να σε βοηθήσουμε.   

https://www.pcsteps.gr/162-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-

το θέμα είναι ότι είναι trial, κάτι πιο μόνιμο δεν υπάρχει?

Δημοσ.

Μπορείς να αγορασεις κάποιο φθηνό κλειδί απο τις αγγελίες για να τα κάνεις activate αλλιώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι που απαγορεύεται να αναφερθούμε σε αυτούς δημόσια λογο των κανονισμων του forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...