Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχει και το Visual Studio Code με τα αντίστοιχα plugin.

Δημοσ.

Ίσως να κάνει τα ίδια πράγματα και το pycharm μου. Δεν είμαι σίγουρος.Ακόμα και vue.js και dart και node κλπ όχι μόνο angular.Αλλά δεν είναι free.

Δημοσ.

Webstorm είναι καλύτερο από το visual studio λένε.Και δεν το λέω εγώ αλλά τα πρώτα αποτελέσματα στο google και η πλειοψηφία των χρηστών του Reddit.Το pycharm για python σαν backend και το phpstorm για php σαν back end και rubymine για ruby σαν backend περιέχουν το webstorm γι αυτό και κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα σαν ide.οποίος ασχολείται αποκλειστικά με JavaScript το webstorm είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Webstorm είναι καλύτερο από το visual studio λένε.Και δεν το λέω εγώ αλλά τα πρώτα αποτελέσματα στο google και η πλειοψηφία των χρηστών του Reddit.Το pycharm για python σαν backend και το phpstorm για php σαν back end και rubymine για ruby σαν backend περιέχουν το webstorm γι αυτό και κοστίζουν τα διπλάσια χρήματα σαν ide.οποίος ασχολείται αποκλειστικά με JavaScript το webstorm είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή.

Περα απο τα εργαλεια που σου δινει, σα το middle mouse click πανω στη μεταβλητη ή function ή imports κτλ που σε παει ιεραρχικα εκει που χρησιμοποιειται σε ολο το project δεν υπαρχει αλλο που να το κανει. Γενικως σε γλυτωνει απο πολυ χρονο με ολα τα καλουδια που εχει react diagrams, angular service, js debugger, postman, react native debugger, vcs (git, github, local), mongodb explorer, teamcity και αλλα μυρια που δε τα θυμαμαι ολα. Για 10€ το μηνα αξιζει μεχρι τελευταιας δεκαρας.

Υγ. Μη βγει κανενας μαζοχας και πει για vim...

l0Iy8UbWUpF2KTHI4.gif

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

Το μόνο θέμα που έχω με το Webstorm (το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια) είναι ότι τελευταία έχει γίνει πιο βαρύ από όλους τους άλλους editors (σε σημείο να χάνω αρκετά γράμματα κατά την πληκτρολόγηση και να πρέπει να πληκτρολογήσω ξανά).

Και έχω δοκιμάσει και vmoptions.

Δημοσ.

Το μόνο θέμα που έχω με το Webstorm (το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια) είναι ότι τελευταία έχει γίνει πιο βαρύ από όλους τους άλλους editors (σε σημείο να χάνω αρκετά γράμματα κατά την πληκτρολόγηση και να πρέπει να πληκτρολογήσω ξανά).

Και έχω δοκιμάσει και vmoptions.

Exclude folders που δεν χρειαζονται να γινονται index, πχ node_modules, dist κτλ.

Επισης disable οτι plugin δε χρειαζεσαι.

Που και που κανε κανα invalidate caches αλλα θα σβηστει ολο το local history, αν εχεις ram indicator κατω δεξια διπλο κλικ 2-3 φορες για να κανει garbage collection.

Δημοσ.

Exclude folders που δεν χρειαζονται να γινονται index, πχ node_modules, dist κτλ.

Επισης disable οτι plugin δε χρειαζεσαι.

Που και που κανε κανα invalidate caches αλλα θα σβηστει ολο το local history, αν εχεις ram indicator κατω δεξια διπλο κλικ 2-3 φορες για να κανει garbage collection.

Χαχα αυτό με το click δεν το ήξερα.

Πόσο μνήμη δίνεις σε κάθε παράθυρο?

Ξεκίνησα να ξηλώνω και plugins αν και για μερικά λέει ότι φορτώνονται με το πρόγραμμα το ίδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...