Προς το περιεχόμενο

Ups MGE ellipse premium 650va

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε αυτές τις ημέρες το συγκεκριμένο ups στα χέρια μου,η ερώτηση μου είναι αξίζει να του πάρω 2 μπαταριουλες με κόστος από όσο είδα γύρω στα 35€ ή να κοιτάξω για κανένα πιο καινούριο στο 50αρικο;Από ότι βρήκα στο ΝΕΤ την mge την έχει η APC πλέον.

Την χρήση που θέλω να του κάνω είναι να βάλω επάνω το ρούτερ,την ασύρματη τηλεφωνική συσκευή λόγω ότι έχω voip,και μία led τηλεόραση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, πιο πολύ η ανησυχία μου, ας το πούμε έτσι, είναι αν άξιζε να δώσω 15€ παραπάνω για ένα καινούργιο από το να ασχοληθώ με αυτό, αλλά από ότι βλέπω μάλλον σε καινούργιο στην τιμή που κοιτάω θα πέσω αρκετά σε ποιότητα + ότι το mge μου βγάζει 4 σουκο και δεν θα χρειαστεί να μπλέκω με ανταπτορες.

Για την ιστορία είναι το συγκεκριμένο http://m.ebay.co.uk/itm/Pulsar-ellipse-premium-650-usbs-FR-MGE-UPS-SYSTEM-NEW-BATTERY-90-Days-RTB-/122242719231

Δημοσ.

Ναι μια χαρά είναι εφόσον σου αρκεί η ισχύς του και γλιτώνεις και το έξοδο για πολύπριζο εφόσον έχεις ήδη σουκο.

Καλύτερα επώνυμο ups παρά ένα της πλάκας. Οι μπαταρίες ούτως ή άλλως είναι αναλώσιμες δεν μπορείς να αποφύγεις την αλλαγή.

Με τα φθηνά ups προσωπικά είχα προβλήματα με σκασμένες μπαταρίες. Στο επώνυμο κάνεις απόσβεση γιατί έχουν καλύτερα κυκλώματα φόρτισης και αντέχουν περισσότερο οι μπαταρίες.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ναι από ισχύ είμαι εντάξει,οι συσκευές που θέλω να του βάλω ζήτημα να είναι πάνω από 60-70watt,το συγκεκριμένο ups βγάζει 420 οπότε μου είναι υπέρ αρκετό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...