deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω τι κανει η vodafone, αν ηταν οτε θα σου έλεγα οτι θα ήσουν οκ το λες αυτο λογο οτε? γιατι και adsl οτε απο 24 επιανα 7 και επεφτε καθε 5 λεπτα... οπως εγραψα και πανω γενικα το ιντερνετ σε αυτο το σπιτι παντα χαλια ηταν αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα πολυ λογο adsl και επειδη βρησκομασταν γενικα μακρια απο τον παροχο. τωρα με το vdsl επειδη για να εχεις vdsl εισαι αναγκαστικα κοντα στο κουτι η στον παροχο σκεφτηκα οτι αξιζει η αλλαγη και θα ειναι ολα καλα. ισχυει η παιζει παλι να εχω τα ιδια προβληματα χωρις να εχει σημασια αν εχω vdsl η adsl...?
Greek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 το λες αυτο λογο οτε? γιατι και adsl οτε απο 24 επιανα 7 και επεφτε καθε 5 λεπτα... οπως εγραψα και πανω γενικα το ιντερνετ σε αυτο το σπιτι παντα χαλια ηταν αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα πολυ λογο adsl και επειδη βρησκομασταν γενικα μακρια απο τον παροχο. τωρα με το vdsl επειδη για να εχεις vdsl εισαι αναγκαστικα κοντα στο κουτι η στον παροχο σκεφτηκα οτι αξιζει η αλλαγη και θα ειναι ολα καλα. ισχυει η παιζει παλι να εχω τα ιδια προβληματα χωρις να εχει σημασια αν εχω vdsl η adsl...? Για να σε δίνει διαθεσιμότητα ο ΟΤΕ σημαίνει ότι έχει μπει καμπίνα κοντά σου. Αυτό που έχεις Να κανεις είναι να πάρεις στην Vodafone και να ρωτήσεις ότι σε περίπτωση αναβαθμίσεις από που θα σε ωσουν vdsl από καμπίνα η αστικό κεντρο? Αν σε δώσουν από καμπίνα ότι βάλεις αυτό θα πιάσεις και δεν θα έχεις προβλήματα ούτε με αποσυνδεσεις ούτε τιποτα
deathrade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 πηρα τηλεφωνο στη vodafone και μου ειπαν οτι θα περνω απο καμπινα. αρα προχωραω και θα ειναι ολα κομπλε?
Greek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 πηρα τηλεφωνο στη vodafone και μου ειπαν οτι θα περνω απο καμπινα. αρα προχωραω και θα ειναι ολα κομπλε? Τελείωσε αφού σε είπαν έτσι θα είσαι μια χαρά.. Το μόνο που παίζει ρόλο τώρα είναι η τιμή να είναι καλά η και προχωράς..
l337 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 βρε διαθεσημοτητα εχω τα εχω ψαξει και στην vodafone. εγω ρωταω αν το vdsl θα μου προσφερει αυτα που δεν εχω με το adsl. δηλαδη εγω τωρα πληρωνω εως 24mbps και πιανω 7-8 και καθε 5-6 λεπτα πεφτει το ιντερνετ. ποιος μου εγγυαται οτι αυτα δεν θα συμβουν και στο vdsl. αυτο ειναι ποθυ με ενδιαφερει. δεν θελω να βαλω vdsl με τοσα επιπλεον εξοδα και να μην γινει τιποτα και εχω παλι σκατα ιντερνετ και χανω και περισσοτερα λεφτα. υπαρχει καποιος τροπος να δω τι ταχυτητες θα πιανω πραγματικα και οχι αυτο το "εως" που μου λενε ολοι και αν αυτο που πιανω ας ειναι και 20 αλλα θα ειναι σταθερο η θα πεφτει παλι καθε 5 λεπτα και τζαμπα κοπος και εξοδα...? Πολύ πιθανό να συνεχίσεις να έχεις τα ίδια προβλήματα ακόμη και με vdsl. Πόσο μάλλον όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αιτία του προβλήματος και σε ποιανού κομμάτι ευθύνης (δικό σου ή του παρόχου). Ούτε καβν τα στατιστικά της γραμμής δεν βλέπουμε, έτσι για το τυπικό, οπότε δεν υπάρχει απάντηση σε ότι ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα