deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 επιτελους ειναι διαθεσιμο το vdsl στο σπιτι μου. το ιντερνετ που εχω τωρα adsl λεει οτι ειναι "εως" 24mbps ενω στο σπιτι πιανω 8mbps και το ιντερνετ ειναι το πιο ασταθες ιντερνετ που εχω δει. ανα 5-6 λεπτα πεφτει για λιγα δευτερολεπτα. αν παω σε vdsl θα εχω παλι "εως" 30/50mbps και θα πιανω παλι 8-10mbps η θα εχω πραγματικα 30/50 η τελος παντων καπου εκει κοντα? επισης θα ειναι σταθερη η γραμμη η θα κοβεται ανα 5 λεπτα και δεν εχει νοημα να μπω στη διαδικασια να βαλω vdsl και να χασω και χρηματα και να μην κερδισω και τιποτα? η εταιρια θα ειναι vodafone/hol αλλα το ιντερνετ που εχω τωρα και πεφτει συνεχεια και δεν εχει και καλλες ταχυτητες ειναι δοκιμασμενο πραγματικα με ολες τις εταιριες και παντα ειχα τα ιδια νουμερα και αποτελεσματα, οποτε μιας και χρησημοποιω vodafone τωρα θα συνεχισω εδω.ευχαριστω
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Για ανέβασε στατιστικά από ρουτερ να δούμε για να σου πούμε κάτι σίγουρο...
deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, στατιστικα απο ρουτερ τι ενννοεις? που τα βρισκω?
makfil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 επιτελους ειναι διαθεσιμο το vdsl στο σπιτι μου. το ιντερνετ που εχω τωρα adsl λεει οτι ειναι "εως" 24mbps ενω στο σπιτι πιανω 8mbps και το ιντερνετ ειναι το πιο ασταθες ιντερνετ που εχω δει. ανα 5-6 λεπτα πεφτει για λιγα δευτερολεπτα. αν παω σε vdsl θα εχω παλι "εως" 30/50mbps και θα πιανω παλι 8-10mbps η θα εχω πραγματικα 30/50 η τελος παντων καπου εκει κοντα? επισης θα ειναι σταθερη η γραμμη η θα κοβεται ανα 5 λεπτα και δεν εχει νοημα να μπω στη διαδικασια να βαλω vdsl και να χασω και χρηματα και να μην κερδισω και τιποτα? η εταιρια θα ειναι vodafone/hol αλλα το ιντερνετ που εχω τωρα και πεφτει συνεχεια και δεν εχει και καλλες ταχυτητες ειναι δοκιμασμενο πραγματικα με ολες τις εταιριες και παντα ειχα τα ιδια νουμερα και αποτελεσματα, οποτε μιας και χρησημοποιω vodafone τωρα θα συνεχισω εδω. ευχαριστω Εάν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου (νέες γκρι καμπίνες) και σου δώσουν από KV θα έχεις τις ονομαστικές τιμές αλλά εάν σου δώσουν από το ΑΚ θα έχεις απώλειες ανάλογα με την απόστασή σου απ' αυτό.
deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εάν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου (νέες γκρι καμπίνες) και σου δώσουν από KV θα έχεις τις ονομαστικές τιμές αλλά εάν σου δώσουν από το ΑΚ θα έχεις απώλειες ανάλογα με την απόστασή σου απ' αυτό. πως μπορω να μαθω αν εχει μπει το γκρι κουτι στην περιοχη μου? αμα παω σε ενα καταστημα θα μου απαντησουν? φανταζομαι σε καποιο καταστημα κοσμοτε/οτε η μπορει να ξερουν και στη vodafone?
mafiozoskotsos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ανάλογα με το ρουτερ στον browser (firefox, chrome) κλπ γράφεις στην γραμμή διεύθυνσης 192.168.Χ.Χ (οποί Χ αριθμοί) ποιο ακριβώς ρουτερ έχεις;
makfil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 πως μπορω να μαθω αν εχει μπει το γκρι κουτι στην περιοχη μου? αμα παω σε ενα καταστημα θα μου απαντησουν? φανταζομαι σε καποιο καταστημα κοσμοτε/οτε η μπορει να ξερουν και στη vodafone? Με μια βόλτα στο δικό σου τετράγωνο και στα διπλανά θα δεις αν έχουν εγκατασταθεί νέες δίφυλλες ή τρίφυλλες καμπίνες. 1
deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ανάλογα με το ρουτερ στον browser (firefox, chrome) κλπ γράφεις στην γραμμή διεύθυνσης 192.168.Χ.Χ (οποί Χ αριθμοί) ποιο ακριβώς ρουτερ έχεις; εχω ενα huawei EchoLife HG520c Με μια βόλτα στο δικό σου τετράγωνο και στα διπλανά θα δεις αν έχουν εγκατασταθεί νέες δίφυλλες ή τρίφυλλες καμπίνες. αμα παω σε καταστημα θα μου απαντησουν η πρεπει να κανω τη βολτα στα γυρω τετραγωνα? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2017 από deathrade
makfil Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 αμα παω σε καταστημα θα μου απαντησουν η πρεπει να κανω τη βολτα στα γυρω τετραγωνα? Στο κατάστημα είναι πιθανό να μην γνωρίζουν ενώ στη βόλτα θα τις δεις ο ίδιος αν υπάρχουν. Σε ποια περιοχή είσαι;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πανόραμα Θεσσαλονίκης δες εδω αν εχεις διαθεσιμότητα και σε τι ταχυτητα https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0
deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 και τα 50 και τα 30 ειναι διαθεσιμα. σημαινει κατι αυτο? υπενθιμιζω οτι θελω να μεινω στη vodafone για να γλιτωσω τα εξοδα διακοπης συμβολαιου και τα λοιπα λογο αλλαγης εταιριας
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 και τα 50 και τα 30 ειναι διαθεσιμα. σημαινει κατι αυτο? υπενθιμιζω οτι θελω να μεινω στη vodafone για να γλιτωσω τα εξοδα διακοπης συμβολαιου και τα λοιπα λογο αλλαγης εταιριας Αν εχεις διαθεσιμότητα, βαλε τοτε με την vodafone
deathrade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αν εχεις διαθεσιμότητα, βαλε τοτε με την vodafone βρε διαθεσημοτητα εχω τα εχω ψαξει και στην vodafone. εγω ρωταω αν το vdsl θα μου προσφερει αυτα που δεν εχω με το adsl. δηλαδη εγω τωρα πληρωνω εως 24mbps και πιανω 7-8 και καθε 5-6 λεπτα πεφτει το ιντερνετ. ποιος μου εγγυαται οτι αυτα δεν θα συμβουν και στο vdsl. αυτο ειναι ποθυ με ενδιαφερει. δεν θελω να βαλω vdsl με τοσα επιπλεον εξοδα και να μην γινει τιποτα και εχω παλι σκατα ιντερνετ και χανω και περισσοτερα λεφτα. υπαρχει καποιος τροπος να δω τι ταχυτητες θα πιανω πραγματικα και οχι αυτο το "εως" που μου λενε ολοι και αν αυτο που πιανω ας ειναι και 20 αλλα θα ειναι σταθερο η θα πεφτει παλι καθε 5 λεπτα και τζαμπα κοπος και εξοδα...?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 βρε διαθεσημοτητα εχω τα εχω ψαξει και στην vodafone. εγω ρωταω αν το vdsl θα μου προσφερει αυτα που δεν εχω με το adsl. δηλαδη εγω τωρα πληρωνω εως 24mbps και πιανω 7-8 και καθε 5-6 λεπτα πεφτει το ιντερνετ. ποιος μου εγγυαται οτι αυτα δεν θα συμβουν και στο vdsl. αυτο ειναι ποθυ με ενδιαφερει. δεν θελω να βαλω vdsl με τοσα επιπλεον εξοδα και να μην γινει τιποτα και εχω παλι σκατα ιντερνετ και χανω και περισσοτερα λεφτα. υπαρχει καποιος τροπος να δω τι ταχυτητες θα πιανω πραγματικα και οχι αυτο το "εως" που μου λενε ολοι και αν αυτο που πιανω ας ειναι και 20 αλλα θα ειναι σταθερο η θα πεφτει παλι καθε 5 λεπτα και τζαμπα κοπος και εξοδα...? Δεν ξερω τι κανει η vodafone, αν ηταν οτε θα σου έλεγα οτι θα ήσουν οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα