Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα παρατηρησα το ακουστικο ακουγεται περιεργα κατα την κληση, δινει την εντυπωση οτι ακουγεται απο την πισω πλευρα απο το μικροφωνο ακυρωσης και σιγα

υπαρχει κατι που μπορω να κανω πριν το παω σερβισε εκανα επαναφορα και σβησιμο ολα αλλα το προβλημα παραμενει

αν θα το παω σερβισε θα το παω σε επισημο αντιπροσωπο μηπως ξερει κανεις πανω κατω ποσο θα στοιχισει

ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα, λογικά Θέλει καθάρισμα η σχαριτσα του ακουστικού..Μαζεύει βρωμιά, βουλωνει και δεν ακούς. Δεν ξέρω τι κάνουν στο επίσημο σέρβις. Μπορεί να σου προτείνουν να πάρεις άλλο με μόνο 250 ευρώ! :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι τίποτα, λογικά Θέλει καθάρισμα η σχαριτσα του ακουστικού..Μαζεύει βρωμιά, βουλωνει και δεν ακούς. Δεν ξέρω τι κάνουν στο επίσημο σέρβις. Μπορεί να σου προτείνουν να πάρεις άλλο με μόνο 250 ευρώ! :)

ευχαριστω πολυ για την απαντηση, πηρα τηλεφωνο ιστορμ απο εκει που το χα παρει οι οποιοι ειναι εξουσιοδοτημενοι και μου ειπαν για καθαρισμα 25 ευρω

θα ενημερωσω το τοπικ για την εκβαση

Δημοσ.

Πριν πληρώσεις τσάμπα 25 ευρώ δοκίμασε να το καθαρίσεις πρώτα μόνος σου.

Πριν πληρώσεις τσάμπα 25 ευρώ δοκίμασε να το καθαρίσεις πρώτα μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε συ μολις τωρα το καθαρισα με μπατονετα και λιγο οινοπνευμα και δουλεψε, αντε μη πω τιποτα για την αππλε μου

απο οσο διαβασα στο νετ ειναι γενικο φαινομενο, δε μου αρεσουν αυτα τα προβληματα ειναι χαζα και με αγχωνουν

https://thornelabs.net/2014/09/27/a-possible-fix-for-low-earpiece-volume-on-the-iphone-6-and-6-plus.html

Επεξ/σία από Runner25
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...