Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Θα αλλάξεις γνώμη αν έρθεις στη παρουσίαση της συσκευής στο "Νησι" απέναντι από την Ελούντα! :P

Χαχα, πλάκα κάνω βέβαια.

Είναι από τις ανερχόμενες κινέζικες. 

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πήρα το, le1 pro μεταχειρισμένο από φίλο.

Σε σχέση με κάτι xaiomi και Meizu είναι μια κλαση ανώτερο το ποιότητα κατασκευής.

Στο λογισμικό υστερεί λίγο και στο GPS

Δημοσ.

Από τα καλύτερα κινητά που έχουν πέσει στα χέρια μου!!!

Θα συμφωνήσω με την κάμερα και θεωρώ ότι αν διορθώσει αυτό το θέμα θα πιάσει κορυφή μαζί με κολοσσούς!!!

Κάτι xiaomi τα έχει για πλάκα!!

Leeco le max 2

Ποιο xiaomi εχει για πλακα?

Δειξε μου ενα vs βιντεο για να δω αν ξερεις τι γραφεις ήαν τρολλαρεις...

Αληθεια τωρα... Λεπρο?

Δημοσ.

Μiui οτι χειρότερο και με προβλήματα τρελά.

Με βάση αυτό για εμένα όλα.

Ποιότητα μέσα τα κινητά της αν τα ανοίξεις αλλά σε θέμα λογισμικού χεστα, όλο προβλήματα.

Ζηλεύω το απροβληματιστο elephone που έδωσα στην γυναίκα...

Το σκέφτομαι πολύ για το 5.7 leeco αν και πάω για 6+ ίντσες.

Δημοσ.

Και η καμερα του κινητου ειναι εργαλειο για δουλεια; :mellow:

Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αναφέρω κάπου τη λέξη δουλειά; Είπα εργαλείο, πουθενά δεν ανέφερα τη φράση "εργαλείο για δουλειά". Και ναι φίλε μου το κινητό είναι εργαλείο είτε σ' αρέσει είτε όχι. Τι είναι δηλαδή κατα τη γνώμη σου; Παιχνιδάκι; μουνοπαγίδα; προέκταση του αντρισμού; μέσο επίδειξης; Όταν παίρνω κάτι θέλω να δουλεύει όσο το δυνατόν καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν εσύ συμιβάζεσαι με την μετριότητα και το "δε βαριέσαι" πάω πάσο.

Δημοσ.

Αν οι Κινέζοι δεν αναπτύξουν σωστά λογισμικά για τις κάμερες τους θα είναι μία ζωή για τα πανηγύρια. Αν η κάμερα του είναι σαν τα προηγούμενα leEco τότε έχει φάει γκολ από τα αποδυτήρια. Με τα μεγλαπιξελ και τις 6αρες ραμ μόνο κάτι πιτσιρίκια ψαρωνουν. Εγώ θέλω εργαλείο να δουλεύει όπως θέλω και όχι μία Χίμαιρα σπεκς. Άλλο ένα Κινέζικο χωρίς NFC επίσης.

Μαλλον...δεν εχεις δει φωτογραφειες απο καποια Leeco γιαυτο γραφεις απο απο αγνοια,,,οκ!

• Like 2
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αναφέρω κάπου τη λέξη δουλειά; Είπα εργαλείο, πουθενά δεν ανέφερα τη φράση "εργαλείο για δουλειά". Και ναι φίλε μου το κινητό είναι εργαλείο είτε σ' αρέσει είτε όχι. Τι είναι δηλαδή κατα τη γνώμη σου; Παιχνιδάκι; μουνοπαγίδα; προέκταση του αντρισμού; μέσο επίδειξης; Όταν παίρνω κάτι θέλω να δουλεύει όσο το δυνατόν καλύτερα σε όλα τα επίπεδα. Αν εσύ συμιβάζεσαι με την μετριότητα και το "δε βαριέσαι" πάω πάσο.

Το κινητο ειναι απλα κινητο τιποτα αλλο, σιγουρα δεν ειναι προεκταση αντρισμου γιατι δεν θα ειχαν οι γυναικες και οι περισσοτερες δεν τους φτανει μια θελουν δυο συσκευες.

Για πολλους ομως εκτος απο απλο κινητο ειναι και εργαλειο δουλειας αλλα το τελευταιο που τους ενδιαφερει οταν εχουν το κινητο για εργαλειο δουλειας ειναι η καμερα, τους ενδιαφερει το καλο σημα η καλη μπαταρια η αντοχη πχ σε νερο τουμπες κλπ και φυσικα καλη υποστηριξη και service

Σου απαντησα στο πρωτο σου post γιατι εκρινες μια συσκευη επειδη οι προηγουμενες συσκευες που εβγαλε η leeco δεν ειχαν καλη καμερα σαν να κρινεις ενα αμαξι επειδη το ηχοσυστημα του δεν εχει MP3

Εμενα κανενα κινητο δεν με συγκινει σαν καμερα και αν το κινητο που εχω ειχε βγει σε εκδοση χωρις καμερα θα το αγοραζα.

Δημοσ.

Εχω κανα 6 μηνο το le 2 pro! Αψογη κατασκευη, υλικα, στιβαρο, Οθονάρα , τελεια χρώματα! Δεν κολαει πουθενα ,πολύ γρηγορο.Πολυ καλή αυτονομια, ειδικα με το Quick Charge Φορτιζει σε μιση ωρα απο 0 στο 85%. Για τα λεφτα που κάνει δεν υπάρχει. 

Πάμε στα μειονεκτηματα : Καμερα τουμπανο 21 mp αλλα η 7 στις 10 φωτογραφιες βγαινουν χαλια γιατι δεν εστιαζει καλα. (Προβλημα της Rom Πιστευω). 

Καηκε ο φορτιστης στον πρωτο μηνα! Δεν έκατσα ποτε να ασχοληθω να τον στείλω πισω κινα να μου στείλουν αλλο. Πηρα εναν αλλο Quick Charger.

Για μένα προσωπικα το χειροτερο ειναι η Πυξιδα στο GPS που είναι χάλια. Πολυ συχνα χρησιμοποιω Gmaps να δω προς τα που ειναι πχ κατι. Αλλου κοιτας αλλου σου δειχνει, μεγαλη αποκλιση. Αν το καλιμπραρεις φτιαχνει μεν αλλα μετα ξανα τα ιδια. Οπότε οταν το χρειαστεις Πραγματικά για να δεις που είσαι θες να το σπασεις.

Πχ. με το nexus 5 δεν είχα ποτε κανενα προβλημα 4 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητο ειναι απλα κινητο τιποτα αλλο, σιγουρα δεν ειναι προεκταση αντρισμου γιατι δεν θα ειχαν οι γυναικες και οι περισσοτερες δεν τους φτανει μια θελουν δυο συσκευες.

Για πολλους ομως εκτος απο απλο κινητο ειναι και εργαλειο δουλειας αλλα το τελευταιο που τους ενδιαφερει οταν εχουν το κινητο για εργαλειο δουλειας ειναι η καμερα, τους ενδιαφερει το καλο σημα η καλη μπαταρια η αντοχη πχ σε νερο τουμπες κλπ και φυσικα καλη υποστηριξη και service

Σου απαντησα στο πρωτο σου post γιατι εκρινες μια συσκευη επειδη οι προηγουμενες συσκευες που εβγαλε η leeco δεν ειχαν καλη καμερα σαν να κρινεις ενα αμαξι επειδη το ηχοσυστημα του δεν εχει MP3

Εμενα κανενα κινητο δεν με συγκινει σαν καμερα και αν το κινητο που εχω ειχε βγει σε εκδοση χωρις καμερα θα το αγοραζα.

"Εργαλείο" με την ευρύτερη εννοια του όρου. Σε σχέση με την σύγκριση με το αυτοκίνητο και το mp3 θέλω να επισημάνω πως το ηχοσύστημα αλλάζει ενώ η καμερα του κινητού οχι. Για εμένα δεν αποτελεί αυτοσκοπό η καλή κάμερα στο κινητό αλλά εκνευρίζομαι που φορτώνουν τεχνολογία τις συσκευές (που τις περισσοτερες φορες τα σπεκς ειναι μονο στα χαρτια και σε πραγματικη χρηση ειναι πισω απο καποια θεωριτικα υποδεεστερα στα χαρτια παλι), και δεν καθονται να φτιαξουν ενα λογισμικο της προκοπης για να υποστηριξει τα μεγκαπιξελ που την φορτωνουν. Φυσικα και δεν περιμενω επιδοσεις dslr απο ενα κινητο. Ασε πια αυτο το nfc, λες και εχουν παρει διαζυγιο τα κινεζικα, πλην της huawei, και κατι xiaomi που εχουν και αυτα απο Mi5 και πάνω.

Δημοσ.

Μαλλον...δεν εχεις δει φωτογραφειες απο καποια Leeco γιαυτο γραφεις απο απο αγνοια,,,οκ!

Εξαρτάται από τι σημείο αναφοράς έχει ο καθένας. Σε σχέση με άλλα κινεζικα πλην της Huawei μπορει και να ειναι καλυτερο. Καλό δεν θα το πεις ομως. Και ναι, εχω δει την καμερα το le max 2 και δεν την βρηκα καλη. Χωρις νταλα φωτισμο εχει παρα πολυ θορυβο.

Δημοσ.

Η LeEco έχει σπάσει τα ταμία στις πωλήσεις., τα κινητά της είναι κορυφαία. Πήρα το LeMax2 με snapdragon 820, 2K οθόνη 5.7" 515ppi, 4gb 32rom κλπ  με τιμή 190€!!! Δεν υπάρχει το vfm αυτού του κινητού! Antutu 147000!!!! Κάμερα 21mp sony και 8mp μπροστά. Και απο ROM γίνεται πανικός σε xda/myphone, μηδέν προβλήματα, υπάρχει άπλετη υποστήριξη.

Δημοσ.

Κινηταρες είναι τα Leeco(πρώην Letv) . Είχα το letv 1s το έδωσα και πήρα το leeco cool 1. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και κινητό με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής κάμερα για τ λεφτά του πιστεύω η καλύτερη. Τα χιαομι χωριά πλάκα είχε ένας φίλος μου το mi4c και η ποιότητα κατασκευής χάλια . Όπως επίσης η διαχείριση της ραμ στα λεεκο είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με τα χιαομι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...