Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Σκεφτομαι να κάνω pre-order το P10 plus απο γερμανια media markt. Υπαρχει περιπτωση για τελωνείο ή κατι επιπλέον στην τιμή;
ziaba Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Σκεφτομαι να κάνω pre-order το P10 plus απο γερμανια media markt. Υπαρχει περιπτωση για τελωνείο ή κατι επιπλέον στην τιμή; όχι δεν πληρώνεις τπτ άλλο
Lewnidas1995 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 όχι δεν πληρώνεις τπτ άλλοΘα έχω πρόβλημα με την συμβατότητα δικτιων;
Lewnidas1995 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 εννοείται πως οχι Καλά μην τα εννοείς όλα, είμαι πρωτάρης στις αγορές κινητού από εξωτερικο
ziaba Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλά μην τα εννοείς όλα, είμαι πρωτάρης στις αγορές κινητού από εξωτερικο δεν θα αγοράσεις και απο πολύ εξωτερικό ευρωπαϊκή συσκευή θα ειναι δεν διαφέρουν απο αυτές που πουλάνε δω 1
shadowmann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 από updates, υποστήριξη λογισμικού ,launcher κτλ τι λέει ? είμαι σε δίλημμα γιατί έχω ένα πιστωτικό και δεν ξέρω αν πρέπει να το χρησιμοποιήσω για να πάρω το p10 plus όταν κυκλοφορήσει η να βρω μια λύση και να πάρω τα λεφτά και να αγοράσω το oneplus 3t.
ziaba Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το π10 πλας όταν βγει θα ναι σχεδόν 2 φορές ακριβότερο απ το 1+3Τ
shadowmann Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ναι το γνωρίζω δεν είναι το θέμα η τιμή γιατί αυτή τι στιγμή έχω ένα πιστωτικό στα public και είμαι χωρίς κινητό γιατί έγινε κατεξαίρεση doa και δεν ξέρω τι να τα κάνω, να βρω ένα τρόπο χάνοντας κάποια λεφτά να πάρω μετρητά και να πάρω το oneplus η να πάρω το p10 plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα