Προς το περιεχόμενο

Modem Random Resets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά είναι  τα 2 τροφοδοτικά να δουλεύουν αν εχουν ίδια τα volt τα αμπερ εχουν να κάνουν ποσο ξεκούραστα δουλεύει το τροφοδοτικό

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γενικα εγω το ν2 εχω δεν ξερω αν μπερδευτικα εγω γιατι ετσι οπως το γραφεις καταλαβα οτι νομιζεις πως εχω το ν1. παντως οντως ειναι περιεργο. γενικα το μοντεμ λεει δεχετε και τα 2 τροφοδοτικα , το θεμα ειναι γιατι να υπαρχει επιλογη μεταξυ 2 διαφορετικων τροφοδοτικων. θελω να πω δεν ειναι κατι που βλεπεις συχνα σε προιον . ειναι σαν να σου λεει υπαρχει καποιο θεμα αλλα ειναι σπανιο να εμφανιστει. τελοσπαντων παρομοιο θεμα με τα ν2 βρηκα και στο εξωτερικο ωστοσο οποτε ξερω οτι δεν το επαθα μονο εγω. αφου εστρωσε με το μεγαλυτερη τροφοδοσια ολα καλα στο διαταυτα :-D . κριμα που δεν λειτουργησε και ο κωδικος που ανεφερες καποια στιγμη για το μοντεμ , θα ηθελα να μπω σαν διαχειρηστης μεσα .

ναι και εγω πρωτη φορα το συναντω.εχω δει να λεει σε dc ρευμα για 2 διαφορετικες τασεις οι οποίες και λογικο να θελουν αλλα ampere.Μπορεις να δεις στο θεμα για το technicolor 788 πως μπορεις να μπεις σαν admin αλλα παιζει να σου χασει τις ρυθμισεις. αλλιως δες για αλλα ρουτερ της Cyta τι κωδικο εχουν γιατι ισως ειναι κοινος

Σωστά είναι  τα 2 τροφοδοτικά να δουλεύουν αν εχουν ίδια τα volt τα αμπερ εχουν να κάνουν ποσο ξεκούραστα δουλεύει το τροφοδοτικό

εκτος αν βγηκε και καμια παρτιδα σκαρτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...