necromancher1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ,Λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης, θα αναγραψω τι εχω κανει και τι οχι ελπιζω να μπορει καποιος να με βοηθησει. Εχω συνδεση vdsl 50αρα μεσω καμπινας του οτε τυπου vpu-lite και οχι μεσω κομβου. Αυτο που γινετε στο vpu οσο αφορα την μεταφορα των δεδομενων ειναι πως ενω στον κομβο οι εταιριες δινουν αυτες ταση ρευματος πανω στα καλωδια ,στο vpu αυτο το ρευμα το δινουμε εμεις απο το σπιτι μας στο modem και βγαινει και πιο φτηνα στην εταιρια η γραμμη.Το προβλημα μου ειναι με το modem.Εχω το κλασσικο που δινουν οτε και cyta νομιζω προς το παρον τυπου voip (τηλεφωνια μεσω ιντερνετ). Το μοντελο ειναι ενα Technicolor TG788 V2 της Thomson ( μαυρο μπροστα λευκο πισω). Αυτο που γινετε λοιπον ειναι πως ενω εχω καταπληκτικη γραμμη οσων αφορα θορυβους και Fecs το modem κανει μονο του τυχαιες επανεκκινησεις . Επανεκκινησεις και οχι αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις της γραμμης.Η επανεκκινησεις εντεινωνται κυριως με την χρηση wifi αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν το εχω δει να χτυπαει επανεκκινηση ενω ημουν μονο με καλωδιο συνδεδεμενος. Αυτο που παιρνω εγω σαν ενδειξη απο μεσα ειναι πως τραβαει πολυ ρευμα απο τον τοιχο.Προφανως μιλησα με την cyta και ηρθε ο τεχνικος ειπε πως πρωτη φορα βλεπει τετοιο πραμα και μου αλλαξε modem και μου εβαλε ενα αλλο αλλα ιδιο μοντελο. Το προβλημα επεμεινε απλα καπως αραιωθηκε. Αυτο που βρηκα εγω στην ερευνα που εκανα ηταν πως τα συγκεκριμενα μοντελα ειχαν προβλημα υπερθερμανσης σε ενα εξαρτημα τους και για αυτο εκαναν τυχαιες επανεκκινησεις (μαλλον για προστασια). Το προβλημα ξεκινησε απο την v1 του μοντελου και ολοι περιμεναν καποια αναβαθμιση στο firmware μηπως και στρωσει η κατασταση. Απο οτι διαβασα ομως τοσο στο εξωτερικο οσο και εδω καποιοι χρηστες συνεχισαν να εχουν το προβλημα και στο v2.( να σημειωσω πως τωρα η εταιρια διαθετει στην αγορα το v3 και δεν ξερω γιατι οι δικες μας εταιριες εχουν ακομα το παλιο). Αφου ξαναμιλησα με καποιον τεχνικο απο κοντα μου ειπε πως πρωτη φορα το βλεπει αυτο και αμα ειναι να μου βαλουνε ενα πιο καινουργιο που εχουν (ενα zte μικρο ασπρο , το δινουν και σε adsl και μου ειπε ο τεχνικος οτι κανει και για vpu). Η αλλη λυση που σκεφτηκα μονος μου και εφοσον θελω την τηλεφωνια ειναι να αγορασω δικο μου modem το οποιο ομως πρεπει να ειναι τυπου voip για να σεταρει και την τηλεφωνια και ακουμπανε 3ψηφια νουμερα σε τιμες οποτε ειναι κατι που θελω να αποφυγω. Υπαρχει καποιος που αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα με αυτο το μοντελο σε vpu και αν ναι πως το ελυσε; Και επισης υπαρχει καποιος που το εχει σε vdsl μεσω κομβου και αν ναι ποια ειναι η συμπεριφορα του;Καθε γνωμη δεκτη ευχαριστω για τον χρονο σας. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από necromancher1
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εχω το 788 V2 απο forthnet σε adsl ομως και παιζει μια χαρα.σε thomson εχω δει Reboots ειδικα οταν ειχαν κατι παλια firmware.για να παρεις vdsl modem/router μπορεις να πας ειτε σε asus ειτε σε tp link Και με 70-80 ευρω δεν χρειαζεται 3ψηφιο.απλα ειναι και η τηλεφωνια το θεμα μετα.μπορεις να δοκιμασεις Hard reset μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις το Upnp οπως και το wps απο το ρουτερ .προληπτικα θα εκλεινα και το Firewall.
necromancher1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Εχω το 788 V2 απο forthnet σε adsl ομως και παιζει μια χαρα.σε thomson εχω δει Reboots ειδικα οταν ειχαν κατι παλια firmware.για να παρεις vdsl modem/router μπορεις να πας ειτε σε asus ειτε σε tp link Και με 70-80 ευρω δεν χρειαζεται 3ψηφιο.απλα ειναι και η τηλεφωνια το θεμα μετα.μπορεις να δοκιμασεις Hard reset μπορεις να δοκιμασεις να βγαλεις το Upnp οπως και το wps απο το ρουτερ .προληπτικα θα εκλεινα και το Firewall. Λοιπον Voip μοντεμ να υποστηριζει και την τηλεφωνια που χρειαζομαι δεν εχω βρει με τοσα λεφτα σκρουτζ που εψαξα κυριως οποτε αν μπορεις να μου παραθεσεις καποιο λινκ (μαλλον απο εξωτερικο) θα το εκτιμουσα. Τωρα οσον αφορα για το δικο σου , εχει να κανει με το vpu οπως ειπα γιατι εκει ζοριζετε παραπανω το μοντεμ επειδη δινει τα ρευματα για αυτο και μαλλον δεν εχεις προβλημα εσυ διοτι στο adsl το ρευμα αυτο το δινει η εταιρια στα καλωδια. Τελος firewall upnp ,wps τα εχω κλεισει ολα , δοκιμασα και hard reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Ειναι ενα μοντελο που δεν επρεπε να το δινουν για vpu οπως αποδειχτηκε γιατι εγραψα και σε φορουμ εξωτερικου και οπως ειδα οπου υπηρχαν αυξημενες απαιτησεις ενεργειακες( ειτε υπο μορφη εκτεταμενης χρησης wifi ειτε αλλης οπως σε μενα) το μοντεμ τα εχανε. Θα δοκιμασω την αλλαγη με ενα Zte που δινουν και θα δουμε. Σε ευχαριστω.
rafa1919 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Να προτείνω κάτι; Δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά γιατί δεν προμηθεύεσαι ένα τροφοδοτικό DC 12V 3 και παραπάνω A; Έτσι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερο power headroom στο modem και να μη κάνει clipping η πλακέτα από ρεύμα που δε μπορεί να δώσει σωστά. Φυσικά και η θερμότητα εντός του casing θα είναι μεγαλύτερη και μπορεί εν τέλει να καεί το modem, αλλά εφόσον είναι δωρεάν αντικατάστασης από τον πάροχο δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πρόσεξε μόνο να είναι η σωστή πολικότητα.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Να προτείνω κάτι; Δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά γιατί δεν προμηθεύεσαι ένα τροφοδοτικό DC 12V 3 και παραπάνω A; Έτσι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερο power headroom στο modem και να μη κάνει clipping η πλακέτα από ρεύμα που δε μπορεί να δώσει σωστά. Φυσικά και η θερμότητα εντός του casing θα είναι μεγαλύτερη και μπορεί εν τέλει να καεί το modem, αλλά εφόσον είναι δωρεάν αντικατάστασης από τον πάροχο δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πρόσεξε μόνο να είναι η σωστή πολικότητα. και 3ampere να βαλει αν το ρουτερ τραβαει 2 τοτε 2 θα τραβηξει.επισης το 788 αν θυμαμαι καλα γραφει απο πισω οτι παιρνει μετασχηματιστη ειτε 1,5 ampere ειτε 2 ampere. τωρα που κοιταξα ενα πχ γραφει μονο 2ampere αλλα ο μετασχηματιστης που ερχεται ειναι 1.5ampere. Λοιπον Voip μοντεμ να υποστηριζει και την τηλεφωνια που χρειαζομαι δεν εχω βρει με τοσα λεφτα σκρουτζ που εψαξα κυριως οποτε αν μπορεις να μου παραθεσεις καποιο λινκ (μαλλον απο εξωτερικο) θα το εκτιμουσα. Τωρα οσον αφορα για το δικο σου , εχει να κανει με το vpu οπως ειπα γιατι εκει ζοριζετε παραπανω το μοντεμ επειδη δινει τα ρευματα για αυτο και μαλλον δεν εχεις προβλημα εσυ διοτι στο adsl το ρευμα αυτο το δινει η εταιρια στα καλωδια. Τελος firewall upnp ,wps τα εχω κλεισει ολα , δοκιμασα και hard reset αλλα δεν αλλαξε κατι. Ειναι ενα μοντελο που δεν επρεπε να το δινουν για vpu οπως αποδειχτηκε γιατι εγραψα και σε φορουμ εξωτερικου και οπως ειδα οπου υπηρχαν αυξημενες απαιτησεις ενεργειακες( ειτε υπο μορφη εκτεταμενης χρησης wifi ειτε αλλης οπως σε μενα) το μοντεμ τα εχανε. Θα δοκιμασω την αλλαγη με ενα Zte που δινουν και θα δουμε. Σε ευχαριστω. ναι σορρυ αν θες και τηλεφωνια ανεβαινει το κοστος.η draytek εχει αλλα ειναι ακριβα.αλλα η cyta δεν θα σου δωσει τα στοιχεια για να σεταρεις τον εξοπλισμο σου για να παιξει η τηλεφωνια.δεν ξερω αν μπορει να μπει bridge και να βαλεις ρουτερ απο πισω.ουτε το adsl ουτε το vdsl παιζει με ρευμα.το ρευμα το δινει η τηλεφωνια οταν ειναι tdm.αλλιως ειτε adsl εχεις ειτε vdsl παιζεις με τον ιδιο τροπο απλα αλλαζουν τα bits per tone.δεν δινει ρευμα δηλαδη.αν μετρησεις ταση θα δεις οτι ειναι μηδεν. αν θες δες με αλλο Power supply ειδικα αμα αυτο ειναι 1.5ampere 12 volt
necromancher1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 και 3ampere να βαλει αν το ρουτερ τραβαει 2 τοτε 2 θα τραβηξει.επισης το 788 αν θυμαμαι καλα γραφει απο πισω οτι παιρνει μετασχηματιστη ειτε 1,5 ampere ειτε 2 ampere. τωρα που κοιταξα ενα πχ γραφει μονο 2ampere αλλα ο μετασχηματιστης που ερχεται ειναι 1.5ampere. ναι σορρυ αν θες και τηλεφωνια ανεβαινει το κοστος.η draytek εχει αλλα ειναι ακριβα.αλλα η cyta δεν θα σου δωσει τα στοιχεια για να σεταρεις τον εξοπλισμο σου για να παιξει η τηλεφωνια.δεν ξερω αν μπορει να μπει bridge και να βαλεις ρουτερ απο πισω.ουτε το adsl ουτε το vdsl παιζει με ρευμα.το ρευμα το δινει η τηλεφωνια οταν ειναι tdm.αλλιως ειτε adsl εχεις ειτε vdsl παιζεις με τον ιδιο τροπο απλα αλλαζουν τα bits per tone.δεν δινει ρευμα δηλαδη.αν μετρησεις ταση θα δεις οτι ειναι μηδεν. αν θες δες με αλλο Power supply ειδικα αμα αυτο ειναι 1.5ampere 12 volt Να προτείνω κάτι; Δεν πιστεύω ότι θα βοηθήσει την κατάσταση, αλλά γιατί δεν προμηθεύεσαι ένα τροφοδοτικό DC 12V 3 και παραπάνω A; Έτσι πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερο power headroom στο modem και να μη κάνει clipping η πλακέτα από ρεύμα που δε μπορεί να δώσει σωστά. Φυσικά και η θερμότητα εντός του casing θα είναι μεγαλύτερη και μπορεί εν τέλει να καεί το modem, αλλά εφόσον είναι δωρεάν αντικατάστασης από τον πάροχο δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Πρόσεξε μόνο να είναι η σωστή πολικότητα. Λοιπον κοιταξα και εγω το μοντεμ και οντως πανω λεει η 1.5 η 2 αμπερ ενω ο μετασχηματιστης ειναι στο 1.5 αμπερ ισως προερχετε απο εκει το προβλημα . Απλα μου κανει εντυπωσει να θελει παραπανω ρευμα που σημαινει και παραπανω θερμοκρασια ενω απο αυτα που βρηκα το προβλημα προερχοταν λογο θερμοκρασιας. Οπως και να εχει ακομα δεν προεβησα σε καποια δραστικη λυση γιατι περιμενα επικοινωνια απο την εταιρια. Θα δοκιμασω τωρα να αλλαξω τροφοδοσια σε 2 αμπερ να δουμε τι θα γινει . Αλλιως μετα μαλλον θα ζητησω για αλλαγη σε αλλο μοντελο. Αμα δεν βρω ακρη θα παω σε Ups και τελος ειναι η λυση με αγορα μοντεμ. Απο την εταιρια μου ειπαν δυο τεχνικοι οτι εφοσον ειναι voip το μοντεμ θα το σεταρουμε απλα δεν θα εχω την τεχνικη τους υποστηριξη ( γελια ). Οταν λυθει το ζητημα θα ενημερωσω και το ποστ για τους επομενους. Ευχαριστω πολυ. Καθε επομενη προταση δεκτη
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εγω εχω 788 με voip και με 2 ampere μετασχηματιστη και παιζω μια χαρα τοσο καιρο.μπορει να μην ειναι απο θερμοκρασια αλλα απο λιγοτερο ρευμα. .ακομα και το καλοκαιρι δεν εχω θεμα.τωρα αν θες να το αφησεις ετσι και να βαλεις κανα ανεμιστηρακι ή να βγαλεις κανα πλαστικο να παιρνει αερα να δεις τι κανει ναι θα ειναι μια δοκιμη. ο παροχος δεν σε υποστηριζει αν βαλεις πανω αλλο ρουτερ.θα σου πει τα βασικα δηλαδη.επισης αν εχεις voip τηλεφωνια και βαλεις αλλο ρουτερ δεν θα σουν δωσουν τα στοιχεια για να την σεταρεις αλλα ακομα και τα στοιχεια να σου διναν δεν θα σε βοηθαγαν στο πως να την σεταρεις. Κοιταξα το 788vn οχι το v2 ερχεται με 1,5 ampere φορτιστη και πανω γραφει 2 ampere:P εμενα ειχε ερθει με 2ampere και εγραφε 1,5 ή 2.αλλα καποια αλλα ερχοντουσαν με 1,5 ampere φορτιστη.απλα μου φαινεται παραξενο γιατι το 788 εχει παιξει παρα πολυ σε ελλαδα και σε forthnet αλλα και σε cyta Νομιζω.
necromancher1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 εγω εχω 788 με voip και με 2 ampere μετασχηματιστη και παιζω μια χαρα τοσο καιρο.μπορει να μην ειναι απο θερμοκρασια αλλα απο λιγοτερο ρευμα . .ακομα και το καλοκαιρι δεν εχω θεμα.τωρα αν θες να το αφησεις ετσι και να βαλεις κανα ανεμιστηρακι ή να βγαλεις κανα πλαστικο να παιρνει αερα να δεις τι κανει ναι θα ειναι μια δοκιμη. ο παροχος δεν σε υποστηριζει αν βαλεις πανω αλλο ρουτερ.θα σου πει τα βασικα δηλαδη.επισης αν εχεις voip τηλεφωνια και βαλεις αλλο ρουτερ δεν θα σουν δωσουν τα στοιχεια για να την σεταρεις αλλα ακομα και τα στοιχεια να σου διναν δεν θα σε βοηθαγαν στο πως να την σεταρεις. Κοιταξα το 788vn οχι το v2 ερχεται με 1,5 ampere φορτιστη και πανω γραφει 2 ampere:P εμενα ειχε ερθει με 2ampere και εγραφε 1,5 ή 2.αλλα καποια αλλα ερχοντουσαν με 1,5 ampere φορτιστη.απλα μου φαινεται παραξενο γιατι το 788 εχει παιξει παρα πολυ σε ελλαδα και σε forthnet αλλα και σε cyta Νομιζω. Ναι αυτο ειναι εν τελει το θεμα , πρεπει να βρω μετασχηματιστη 2Α γιατι οντως γραφει επανω 2 η 1.5 και εγω εχω το 1.5. Στο μεταξυ μου ειπαν οτι αν θες να αγορασεις Voip μοντεμ που ειναι ακριβο θα σου σεταρουμε την τηλεφωνια απλα δεν θα εχεις την τεχνικη υποστηριξη(χεστηκα ) προφανως το δεχτηκαν γιατι σου λεει εχουμε οτι να ναι εξοπλισμο τι να κανουμε τωρα, Σημερα ξαναμιλησα μαζι τους και μου ειπαν αν συνεχισει να κανουμε αλλαγη στο ZTE που εχουν. Στο μεταξυ τους πηρα να μου κλεισουνε το Upnp για δευτερη φορα γιατι την πρωτη δεν το ειχε κλεισει ποτε και ενω μου ειπανε το κλεισαμε τωρα ειναι παλι ανοιχτο. Τι να πει κανεις, εχουμε μπλεξει και με μοντεμ που δεν σε αφηνει καν να κλεισεις το Upnp αν δεν εισαι διαχειρηστης. Εφαγα χτες την μερα μπας και βρω τους κωδικους τους για να μπω σαν διαχειρστης αλλα ματαια, δεν βρηκα τπτ . Εχω μονο το Username χωρις να ξερω αν ειναι οντως αυτο γιατι εμεινε στην φορα της συνδεσης στο ροοτερ μετα που βγηκε ο τεχνικος. (CytaAdmRes)
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Λογικα θα βρεις φτηνο μετασχηματιστη.παντως 788 V2 δινει και η forthnet αβερτα και δεν εχει ακουστει κατι.και το δινει με voip.πρεπει να εχει δωσει σε αρκετους και το 788(κοινως το v1). για το ρουτερ της cyta δοκιμασε αυτο το Password R3$Adm1n επισης δεν το κοβω να σου σεταρουν την τηλεφωνια αλλα να σου δινουν τα στοιχεια εκτος αν εννοουν οτι δεν θα σου δωσουν καν τα στοιχεια αλλα θα σου γυρισουν σε bridge το ρουτερ και θα σου πουν βαλε ενα ρουτερ δικο σου απο πισω.ή να σου βαλουν το δικο τους πανω στο δικο σου για να σηκωνει την τηλεφωνια.δηλαδη μια Lan να παιξει σαν wan. επισης καποια στιγμη θα ερθει και το v3.κατσε να τελειωσει το stock τους.συν οτι θα πρεπει να δοκιμασει οτι δεν εχει θεματα πριν δωθει.η technicolor Φτιαχνει custom firmware για τον καθε παροχο. Ναι αυτο ειναι εν τελει το θεμα , πρεπει να βρω μετασχηματιστη 2Α γιατι οντως γραφει επανω 2 η 1.5 και εγω εχω το 1.5. Στο μεταξυ μου ειπαν οτι αν θες να αγορασεις Voip μοντεμ που ειναι ακριβο θα σου σεταρουμε την τηλεφωνια απλα δεν θα εχεις την τεχνικη υποστηριξη(χεστηκα ) προφανως το δεχτηκαν γιατι σου λεει εχουμε οτι να ναι εξοπλισμο τι να κανουμε τωρα, Σημερα ξαναμιλησα μαζι τους και μου ειπαν αν συνεχισει να κανουμε αλλαγη στο ZTE που εχουν. Στο μεταξυ τους πηρα να μου κλεισουνε το Upnp για δευτερη φορα γιατι την πρωτη δεν το ειχε κλεισει ποτε και ενω μου ειπανε το κλεισαμε τωρα ειναι παλι ανοιχτο. Τι να πει κανεις, εχουμε μπλεξει και με μοντεμ που δεν σε αφηνει καν να κλεισεις το Upnp αν δεν εισαι διαχειρηστης. Εφαγα χτες την μερα μπας και βρω τους κωδικους τους για να μπω σαν διαχειρστης αλλα ματαια, δεν βρηκα τπτ . Εχω μονο το Username χωρις να ξερω αν ειναι οντως αυτο γιατι εμεινε στην φορα της συνδεσης στο ροοτερ μετα που βγηκε ο τεχνικος. (CytaAdmRes)
necromancher1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Λοιπον το προβλημα λυθηκε με αλλαγη μετασχηματιστη τελικα εβαλα εναν 2.25 Α πολυμετασχηματιστη με επιλογεα βολτ απο 3 μεχρι 40 ( προφανως στα 12 που δουλευει το μοντεμ ) και απο τοτε ησυχασε το κεφαλι μου το μοντεμ παει μπαλα. Λογικα αμα δεν σου κατσει ο 2αρης που δινει η εταιρια αλλα ο 1.5αρης που εκατσε σε εμενα τοτε ξεκινανε τα προβληματα. Για την ιστορια ο κωδικος για το μοντελο μου : R3$Adm1n σε συνδυασμο με ονομα χρηστη : CytaAdmRes ειτε με cytauser σε ολους τους πιθανους συνδυασμους δεν με συνδεσε σαν διαχειρηστη.Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Λοιπον το προβλημα λυθηκε με αλλαγη μετασχηματιστη τελικα εβαλα εναν 2.25 Α πολυμετασχηματιστη με επιλογεα βολτ απο 3 μεχρι 40 ( προφανως στα 12 που δουλευει το μοντεμ ) και απο τοτε ησυχασε το κεφαλι μου το μοντεμ παει μπαλα. Λογικα αμα δεν σου κατσει ο 2αρης που δινει η εταιρια αλλα ο 1.5αρης που εκατσε σε εμενα τοτε ξεκινανε τα προβληματα. Για την ιστορια ο κωδικος για το μοντελο μου : R3$Adm1n σε συνδυασμο με ονομα χρηστη : CytaAdmRes ειτε με cytauser σε ολους τους πιθανους συνδυασμους δεν με συνδεσε σαν διαχειρηστη. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. απλα να ξερεις οτι οσο ανεβαινουν τα volt το συγκεκριμενο τροφοδοτικο θα βγαζει και λιγοτερα ampere.κατα τα αλλα παραξενο ειναι.τι να πω.οσο ξερω πλεον με 1.5 ampere ερχονται τα 788 vn2.Θα το τσεκαρω απο περιεργεια παλι
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ειδα και πιο νεο 788 με 1,5 ampere μετασχηματιστη και αυτο.
necromancher1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 ειδα και πιο νεο 788 με 1,5 ampere μετασχηματιστη και αυτο. ναι και ετσι ερχονται αλλα ποσο τραγικο απο πλευρας εταιριας που εφοσον οι ιδιοι γραφουν πανω στα προιοντα τους οτι μπορουν να λειτουργησουν ειτε με 1.5 ειτε με 2 και εν τελει με 1.5 υπολειτουργουνε και βαρανε επανακινησεις. Μετα απο 15 μερες λειτουργιας με το νεο μετασχηματιστη και ολα πανε ρολοι αψεγαδιαστα. Δεν υπαρχει δηλαδη πλεον αμφιβολια για το τι προκαλουσε το προβλημα , προφανως ηταν η υποτροφοδοτηση. απλα να ξερεις οτι οσο ανεβαινουν τα volt το συγκεκριμενο τροφοδοτικο θα βγαζει και λιγοτερα ampere.κατα τα αλλα παραξενο ειναι.τι να πω.οσο ξερω πλεον με 1.5 ampere ερχονται τα 788 vn2.Θα το τσεκαρω απο περιεργεια παλι αυτο που αναφερεις εδω απο που προκυπτει γιατι να χανει Αμπερ εφοσον αλλαζω τα βολτ?
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 απλα μου φαινεται παραξενο γιατι οπως σου ειπα τα v2 τα δινει η Forthnet σε sattelite οσο και σε Professional με 1,5 ampere και δεν εχει παρουσιαστει θεμα.τωρα αν το προβλημα ειναι μονο στα v1 τοτε δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι αν αυτα ερχοντουσαν με 1,5 ή 2 amper. εκτος αν τα τροφοδοτικα ειναι 1,5ampere αλλα κουτσο στραβο 1,5 που παλι δεν δικαιολογειται γιατι υποτιθεται οτι ειναι δοκιμασμενα με το μαμισιο τροφοδοτικο.και δεν χαρακτηριζουν αν υπαρχουν χ περιπτωσεις που θελουν 2 ampere.
necromancher1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 απλα μου φαινεται παραξενο γιατι οπως σου ειπα τα v2 τα δινει η Forthnet σε sattelite οσο και σε Professional με 1,5 ampere και δεν εχει παρουσιαστει θεμα.τωρα αν το προβλημα ειναι μονο στα v1 τοτε δεν ξερω γιατι δεν θυμαμαι αν αυτα ερχοντουσαν με 1,5 ή 2 amper. εκτος αν τα τροφοδοτικα ειναι 1,5ampere αλλα κουτσο στραβο 1,5 που παλι δεν δικαιολογειται γιατι υποτιθεται οτι ειναι δοκιμασμενα με το μαμισιο τροφοδοτικο.και δεν χαρακτηριζουν αν υπαρχουν χ περιπτωσεις που θελουν 2 ampere. γενικα εγω το ν2 εχω δεν ξερω αν μπερδευτικα εγω γιατι ετσι οπως το γραφεις καταλαβα οτι νομιζεις πως εχω το ν1. παντως οντως ειναι περιεργο. γενικα το μοντεμ λεει δεχετε και τα 2 τροφοδοτικα , το θεμα ειναι γιατι να υπαρχει επιλογη μεταξυ 2 διαφορετικων τροφοδοτικων. θελω να πω δεν ειναι κατι που βλεπεις συχνα σε προιον . ειναι σαν να σου λεει υπαρχει καποιο θεμα αλλα ειναι σπανιο να εμφανιστει. τελοσπαντων παρομοιο θεμα με τα ν2 βρηκα και στο εξωτερικο ωστοσο οποτε ξερω οτι δεν το επαθα μονο εγω. αφου εστρωσε με το μεγαλυτερη τροφοδοσια ολα καλα στο διαταυτα . κριμα που δεν λειτουργησε και ο κωδικος που ανεφερες καποια στιγμη για το μοντεμ , θα ηθελα να μπω σαν διαχειρηστης μεσα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα