Paulous kriti Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Εχω φτιαξει μια φορμα για ενα γυμναστηριο.πχ ονομα,ημ/νια εγγραφης,τηλ κτλ. Γινεται να βαζω πχ Γεναρη (η και ημερομηνια, δεν με χαλαει)και να μου βγαζει ποιοι χρωστανε τον συγκεκριμενο μηνα; Ευχαριστω
or1onas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Profanws k ginetai (h douleia twn basewn dedomenwn einai h exagwgh plhroforiwn......) to 8ema einai oti 8a prepei na ftiaxeis kapoio query basismeno sto sxediasmo ths formas sou. px. an h forma exei kapoio checkbox poy elegxei an exei plhrwsei o pelaths ka8e mhna, 8a prepei na ftiaxeis ena query san: 'SELECT [Clients.clientName] FROM [table.Clients] WHERE month=<mhnas pou 8eleis> AND [hasPayed.CheckBox]==true' (kaaaaaaaati tetoio lew sto peripou giati den exw asxolh8ei idiaitera me to 8ema....mia fora eftiaxa ena pc inventory prin apo 3 xronia k meta tpt..... )
Paulous kriti Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Παρεα με λιγα λογια ANTE ΓΕΙΑ E; Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το access και γιατι να το κρυψουμε αλλωστε οτι δεν καταλαβα πραμα! Εξυπηρετηση πηγα να κανω και θα γινω ρεζιλι!.Ευχαριστω παντος
vagpap Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Αν έχεις το αρχείο της Access, στείλε μου PM και κάτι μπορεί να κάνουμε... Απλό είναι πάντως, μην πελαγώνεις... ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.