Προς το περιεχόμενο

Μια βοηθεια για access!!

Paulous kriti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει μια φορμα για ενα γυμναστηριο.πχ ονομα,ημ/νια εγγραφης,τηλ κτλ. Γινεται να βαζω πχ Γεναρη (η και ημερομηνια, δεν με χαλαει)και να μου βγαζει ποιοι χρωστανε τον συγκεκριμενο μηνα; Ευχαριστω

Δημοσ.

Profanws k ginetai (h douleia twn basewn dedomenwn einai h exagwgh plhroforiwn......)

to 8ema einai oti 8a prepei na ftiaxeis kapoio query basismeno sto sxediasmo ths formas sou.

px. an h forma exei kapoio checkbox poy elegxei an exei plhrwsei o pelaths ka8e mhna, 8a prepei na ftiaxeis ena query san:

'SELECT [Clients.clientName] FROM [table.Clients] WHERE month=<mhnas pou 8eleis> AND [hasPayed.CheckBox]==true'

(kaaaaaaaati tetoio lew sto peripou giati den exw asxolh8ei idiaitera me to 8ema....mia fora eftiaxa ena pc inventory prin apo 3 xronia k meta tpt..... :shock: :D )

Δημοσ.

Παρεα με λιγα λογια ANTE ΓΕΙΑ E; Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το access και γιατι να το κρυψουμε αλλωστε οτι δεν καταλαβα πραμα! Εξυπηρετηση πηγα να κανω και θα γινω ρεζιλι!.Ευχαριστω παντος

Δημοσ.

Αν έχεις το αρχείο της Access, στείλε μου PM και κάτι μπορεί να κάνουμε... Απλό είναι πάντως, μην πελαγώνεις... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...