Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα 2 συσκευασίες των των παραπανω. Σύνολο 6 fans κ 2 controllers. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν μπορώ να κουμπώσω με κάποιο τρόπο και και τα 6 fans πάνω σε εναν controller για καλύτερη αρμονία των rgbs άλλα και για την ευχρηστία...

Ευχαριστώ!

Edit: Εψαξα λίγο και βρηκα ότι θελει αυτό:

http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00002896

Το θέμα είναι οτι δε το βρίσκω Ελλάδα... Ξέρει κανείς αν υπάρχει να μη περιμενω απ το Amazon?

Δημοσ.

Επειδή έχω και εγώ τα riing και το έχω ψάξει,την Ελλάδα δεν υπάρχει.Το παίρνεις από ebay Αγγλία,στα 11,50 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά και σου έρχεται με royal mail σε 4-5 μέρες περίπου.Εναλλακτικά παίρνεις τηλέφωνο σε όλα τα μαγαζιά εδώ μην τυχόν και υπάρχει χωρίς να το έχουν ανεβάσει στο site τους.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω και εγώ τα riing και το έχω ψάξει,την Ελλάδα δεν υπάρχει.Το παίρνεις από ebay Αγγλία,στα 11,50 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά και σου έρχεται με royal mail σε 4-5 μέρες περίπου.Εναλλακτικά παίρνεις τηλέφωνο σε όλα τα μαγαζιά εδώ μην τυχόν και υπάρχει χωρίς να το έχουν ανεβάσει στο site τους.

Τελικά ξηγήθηκα ebay! Ευχαριστώ! Από εμπειρία χρήσης και θόρυβο τι έχεις να πεις; 

Δημοσ.

Μια χαρά αθόρυβα είναι.

Black επειδή τα σκέφτομαι κ εγώ τα συγκεκριμένα μια ερώτηση. Έχεις παρατηρήσει όταν ρίχνουν στροφές αν πέφτει κ η ένταση του led ή είναι σταθερό? Ευχαριστώ και σόρρυ για το hijack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...