Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω μια σελίδα ενός φίλου ξυλουργού.

Προς το παρόν την έχω σε subdomain δικό μου.

Του έχω διαλέξει ένα ωραίο theme από την εταιρεία cpo (free intuition)

και απο κει και πέρα πέρα από κάποιες μικροδιορθώσεις σε css επίπεδο ψάχνομαι με κάποια Plugins Και κάποια widgets που θέλω να του προσθέσω

Διάβαζα τις προάλλες σχετικά ότι θα πρέπει ότι εγκαθιστάς μέσα στο wordpress να είναι κάτω και καλά από την αιγίδα του wordpress .

Όταν εννοούμε κάτω από την αιγίδα τι εννοούμε?

Οτι μπορώ να του βάλω οτι Plugin θέλω το οποίο βρίσκεται πχ στο el.wordpress.org/plugins/ ???

η θα πρέπει να κοιτάζω τι μου προτείνει η εγκατάσταση στο dashboard?

Τι ειναι γενικά ελεγμένο?

Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα Updates που θα κάνεις κατά καιρούς

Δημοσ.

Δεν σου επιβαλει κανεις τιποτα. Οσο η σελιδα σου δεν ειναι στο wordpress.com φιλοξενουμενη, μπορεις να ανεβαζεις οτι theme/plugin θελεις χωρις περιορισμους. Οσον αφορα το τι ειναι ελεγμενο, θεωρητικα εισαι ασφαλης αν τα theme/plugins ειναι απο εμπιστες σελιδες οπως το ιδιο το wordpress.org ή envato και σχετικα markets.

• Like 1
Δημοσ.

Οσο η σελιδα σου δεν ειναι στο wordpress.com

Εννοείς τα blog Που φτιάχνουν αρκετοί του στυλ manolis.wordpress.com ?

Εγώ γενικά βάζω κάποια plugins μέσα από το dashboard που ψάχνω και αυτα που βρίσκω από το wordpress (είτε org ειτε el)

Δημοσ.

Ναι αυτα εννοουσα. 

Κατα κορον ναι, απο εκει θα παρεις τα plugins. Μεσα απο το ιδιο το wordpress.  Αλλα υπαρχουνε πολλοι που φτιαχνουνε τα δικα τους Plugins και τα εχουν στις δικες τους σελιδες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γενικός ακόμα και τα plugins που φιλοξενούνται στο WordPress κατά καιρούς παρουσιάζουν κενά ασφαλείας.

Εταιρίες που ασχολούνται με την ασφάλεια του WordPress όπως η WordFence, δημοσιεύουν plugins που αποτελούν απειλή για τους χρήστες.  

Καλού κακού επέλεξε hosting που να κρατά καθημερινά backups οπότε ότι και αν συμβεί θα επαναφέρεις το backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...