Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δε σε νοιάζει πόσο κάνει. Μόνο την αίτηση φορητότητας σε νοιάζει να κάνεις. Μετά θα σε πάρει η Vodafone να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και θα μείνεις εκεί. Με την Cosmote σκυλιάζουν πάντως όλοι.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ να πάω να κάνω την αίτηση φοριτότητας έτσι κι αλλιώς στην Cosmote; Θα μπορώ να την ακυρώσω μετά;

• Moderators
Δημοσ.

Και 1500 να έχεις ποινή αυτό το καλύπτει η νέα εταιρία. Αυτό είναι κλασικό επιχείρημα όταν τους απειλείς ότι θα πας αλλού. Σκέψου το σα μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Που το ειδες αυτο γραμμενο οτι η νεα εταιρια καλυπτει την ρητρα σε περπτωση προορης διακοπης?

το να κανεις φορητοτητα ενω δεν εχει ληξει το συμβολαιο ειναι ρισκο , θα πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο στην cosmote και μετα αν σε παρει η vodafone με καλυτερη προσφορα να ακυρωσεις την φορητοτητα , δικαιωμα υποαναχωρησεις εχεις για 14 μερες εφοσον γινει μεσω τηλεφωνου η αιτηση φορητοτητας ΑΡΚΕΙ να μην ενεργοποιηθει η γραμμη στον νεο παροχο

• Like 3
Δημοσ.

Που το ειδες αυτο γραμμενο οτι η νεα εταιρια καλυπτει την ρητρα σε περπτωση προορης διακοπης?

το να κανεις φορητοτητα ενω δεν εχει ληξει το συμβολαιο ειναι ρισκο , θα πρεπει να υπογραψεις συμβολαιο στην cosmote και μετα αν σε παρει η vodafone με καλυτερη προσφορα να ακυρωσεις την φορητοτητα , δικαιωμα υποαναχωρησεις εχεις για 14 μερες εφοσον γινει μεσω τηλεφωνου η αιτηση φορητοτητας ΑΡΚΕΙ να μην ενεργοποιηθει η γραμμη στον νεο παροχο

Δεν είναι κανόνας. Έτσι συμβαίνει. Αλλιώς η φορητότητα δεν θα είχε νόημα αν για κάθε μετακίνηση έπρεπε ο πελάτης να σκάσει 150€.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μην κανει αιτηση αλλου θα σε χρεωσουν το σπασιμο συμβολαιο. δεν το καλυπτει η αλλη εταιρεια  ξεχνα το.

αυτη ουσιαστικα σου χρεωνουν την αλλαγη προγραμματος. που οντως υπαρχει σαν χρεωση σχεδον σε ολες της εταιρειες.

δεν ειναι ρητρα σπασιματος τα 35 ευρω.

παρτους και πες επειδη ειμαι καιρο πελατης κτλ κτλ μπορειτε να με εξυπηρετησετε και να μου κανετε αλλαγη χωρις χρεωση?

εμενα σε παρομοιο προβλημα απο λαθος δικο μου. μιλησα με 10 γυναικες και ολες ηταν αρνητικες.

και τελικα με πηρε ενα παλικαρι καλη του ωρα και μου τα αλλαξε ολα αχρεωτα και μου εκανε και εχτρα χρεωση.

ειναι και που θα πεσεις...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι κανόνας. Έτσι συμβαίνει. Αλλιώς η φορητότητα δεν θα είχε νόημα αν για κάθε μετακίνηση έπρεπε ο πελάτης να σκάσει 150€.

Αν δεν είχε ενεργό συμβόλαιο (που δεν έχει λήξει) δεν θα είχε τέτοια χρέωση

Στην Ελλάδα καμιά εταιρία δεν αναλαμβάνει να καλύψει τυχόν τέλη αποσυνδέσεις η ρητρα πρόωρης αποδεσμευσης

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα με Wind. Το απίστευτο είναι ότι μου προσφέρουν 46 ευρώ πακέτο:

vdsl 50,1500 αστικά υπεραστικά, κινητό 1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους, 5 γίγα internet αλλά πρέπει να πάρω νέο αριθμό κινητού σε αυτούς!

Αν κάνω, λένε φορητότητα από τη Vodafone είναι 68 ευρώ. Το μήνα! Η διάφορα είναι τεράστια.

Όμως ο αριθμός του τηλεφώνου μου είναι πολύ σημαντικό επαγγελματικό εργαλείο για μένα... Δεν ξέρω...

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι έγινε, εκτός αν η Vodafone διαβάζει insomnia!!!

Μόλις με πήρανε και αποσύρουν την ποινή 35 ευρώ για την τηλεόραση και δεν θα πληρώσω ούτε τα 15 ευρώ σύνδεσης για το vdsl!

Το προχώρησα κανονικά!

Ευχαριστώ συμφορουμίτες!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι έγινε, εκτός αν η Vodafone διαβάζει insomnia!!!

Μόλις με πήρανε και αποσύρουν την ποινή 35 ευρώ για την τηλεόραση και δεν θα πληρώσω ούτε τα 15 ευρώ σύνδεσης για το vdsl!

Το προχώρησα κανονικά!

Ευχαριστώ συμφορουμίτες!

Να σου δώσουν γραπτά η σημείωσε ώρα ημερομηνία και όνομα αυτού που μίλησες
  • Like 1
Δημοσ.

Α δεν τα έκανα αυτά. Μέσα στον ενθουσιασμό μου είπα ναι σε όλα. Θα επικοινωνήσω μαζί τους ξανά το πρωί να το επικυρώσω και δεύτερη φορά με ηχητική εγγραφή.

Δημοσ.

Ανανέωση συμβολαίων double play 4 γραμμών. Τα κλασσικά, με 5 ώρες κινητά, απεριόριστα αστικά-υπεραστικά και ADSL. 27 ευρώ η κάθε γραμμή +9 για TV (απλά ρώτησα), ακατέβατα. Ακόμα και με αίτημα φορητότητας, 25 ευρώ. Δεν θα φύγω όμως, γιατί όπου τους έχω χρειαστεί, την επόμενη μέρα ήταν στον χώρο μου. Η αλλη επιλογή που έχω είναι στη wind, οπότε καταλαβαίνετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...