ubuntistas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παιδιά γεία σας.Βρήκα απο μέλος αυτά τα ρούτερ cisco 876w και το 877w και θέλω να το χρησιμοποιήσω για να πιάσω το ελεύθερο του δήμου μου με μιά εξωτερική grid.H λειτούργεία αν δν κάνω λάθος ειναι client που θέλω σωστα?Η ερώτηση είναι κάνουν?
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 δεν εχω δει ποτε cisco 800 series να παιζει σαν Client.και δεν νομιζω οτι το κανει.
ubuntistas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 κάποιο καλό απ με καλή ισχυεί για να μπεί πάντοτε κεραία εξωτερική υπάρχει?.Βασικά αξίζει όλο αυτό ή να πάω σε μια έτοιμη λύση οπώς αυτα της ubiquiti?
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 θα προτιμουσα να πηγαινα σε κατι ετοιμο για να πιανω σημα απο εκει που θελω πχ καποιο Ubiquiti οπως ειπες.
ubuntistas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ναι αυτό σκεφτόμουν κυρίος γιατί είναι έτοιμα δν χρειάζεται να πειραματιστείς.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ναι αυτό σκεφτόμουν κυρίος γιατί είναι έτοιμα δν χρειάζεται να πειραματιστείς. εκτος αν εχεις ορεξη να μπλεξεις ή να πειραματιστεις οποτε εκει ναι κανεις οτι θες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα