Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφία απεικονίζει τα Galaxy 8 και Galaxy S8 Plus δίπλα-δίπλα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S8 σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να έρχεται με οθόνη 5,7 ιντσών και τη δεύτερη με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη στις 6,2 ίντσες.

Για πρώτη φορά, μπορούμε να δούμε το Galaxy S8 και το Galaxy S8 Plus, το ένα δίπλα στο άλλο μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Slash Leaks, και να συγκρίνουμε τα μεγέθη. Στις φωτογραφίες αυτές μπορούμε να δούμε το ελάχιστο περιθώριο που διαθέτουν και τα δύο μοντέλα στην εμπρόσθια όψη, και συγκεκριμένα πάνω και κάτω από την οθόνη ενώ η αριστερή και δεξιά πλευρά είναι κυρτές όπως συμβαίνει και στο Galaxy S7 edge.

Το «μικρότερο» μοντέλο, το Galaxy S8 θα ενσωματώνει οθόνη, 5,7 ιντσών, ίδια δηλαδή σε διαστάσεις με αυτή που διέθετε το Galaxy Note 7 ενώ το Plus μοντέλο με τις 6,2 ίντσες, δε φαίνεται κρίνοντας από τη φωτογραφία να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται και μ' αυτή τη φωτογραφία η απουσία κεντρικού πλήκτρου στην πρόσοψη, με τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μεταφερθεί στο πίσω μέρος, δεξιά από την κάμερα. Και τα δύο μοντέλα θα παρουσιαστούν στις 29 Μαρτίου σε παρουσιάσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, με την κυκλοφορία τους να υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου.

Link.png Site: SlashLeaks
Link.png Site: TheVerge

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ καλή υλοποίηση από τη Sammy, αν και το μαύρο δεν είναι το αγαπημένο χρώμα μου. Έχω αμφιβολίες για τη λειτουργικότητα του αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Επίσης, έχω μια μικρή ένσταση και για το μονό ηχείο στα ώς τώρα βίντεο φαίνεται ότι έχει μόνο ένα. Σίγουρα ένα μεγάλο βήμα μπροστά πάντως.

Αυτό το τετραγωνάκι στο κάτω μέρος της οθόνης τι είναι;;; Λες να έβαλε και μπροστά αισθητήρα;;;; Πάνω στην οθόνη;;;;; Τρέλανε μας Σαμσουνγκαραααααααααααα

• Like 1

Αναμενονται τιμες Apple αν ισχυσουν κιολας οι ονομασιες(plus) εκτως των αλλων.

Μεγαλο φαουλ παντως το μικροτερο μοντελο να ειναι 5.7ιντσες(με μικροτερα περιθωρια πανω κατω φυσικα)οπως και το LG G6 και φυσικα και τα 2 edge....

• Like 1

και το G4 μια παρομοια μ@λ@κι@ εχει κανει με τον αισθητηρα.

ειμαι παντα ανοιχτος στις αλλαγες,αλλα αυτο φαινεται μεγαλη φολα.

τι τους πειραζε δλδ,ολα τα τηλεφωνα τον αισθητηρα τον εχουν στο home button,στο κλασσικο σημειο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...