Melissa_virus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Λοιπόν μου χάρισαν το εν λόγω λαπτοπ. Δουλεύει κανονικά. Δεν έχει usb (λογικό μιας και τότε πρωτοβγαίνανε), δεν έχει κάρτα δικτύου (λογικό) και έχει μια θύρα για pcmcia. έχει modem. και εξωτερικό φλοπυ.το θέμα μου είναι με ποιο τρόπο θα καταφέρω να το συνδέσω στο τοπικό δίκτυο. όχι ότι και να μπει στο δίκτυο, θα μπορέσω να ανοίξω σελίδα αλλά λέμε τώρα. δεν ξέρω τι θα καταφέρω να κάνω με ένα τέτοιο λαπτοπ αλλά το έχω απορία να δω, να ψαχτώ! Ευχαριστώ.
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 το πιο ενδιαφέρον που θα μπορούσες να κάνεις με το εν λόγω μηχανημα ειναι να το κάνεις παιχνιδομηχανή για ρετρο παιχνιδια (ΜΑΜΕ κλπ). Δεν εχει νόημα θεωρω να προσπαθήσεις καν να το βάλεις στο ιντερνετ 2
Melissa_virus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Χρειάζεται μία pcmcia Ethernet card. κάτι βρέθηκε φτάνει να συμφωνήσουμε και στην τιμή. το πιο ενδιαφέρον που θα μπορούσες να κάνεις με το εν λόγω μηχανημα ειναι να το κάνεις παιχνιδομηχανή για ρετρο παιχνιδια (ΜΑΜΕ κλπ). Δεν εχει νόημα θεωρω να προσπαθήσεις καν να το βάλεις στο ιντερνετ από παιχνίδια και άγιος ο θεός. ένα σπίτι γεμάτο με κονσόλες από τα πάντα όλα. amiga (μεγάλη αγάπη. δεν συγκρίνετε να παίζεις διπλό PANG στην amiga με το να το παίξεις σε mame), spectrum, amstrad nes snes, sms, smd πανικός. αλλά κάποιες μόνο είναι μόνιμα συνδεδεμένες στην tv. οι αγαπημένες. Βέβαια θα μου πεις τα παιχνίδια είναι χιλιάδες. αλλά η ευκολία του να παίζεις στον καναπέ με πραγματικό χειριστήριο δεν συγκρίνετε. σκέφτομαι να βάλω όμως να παίξω παιχνιδάκια που έπαιζα τότε στο laptop αυτό. έχω κάποια cd ακόμα κρατημένα από τότε γιατί και μένα το πρώτο pc με windows 95 ήταν. αν βέβαια παίζουν ακόμα...
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 μια χαρα τότε... οι καρτες αυτές ειναι πολυ φθηνές π.χ. http://www.techstores.gr/pcmcia-ms-tech-nc-310-10-100mb-cardbus-lan.html προσεχε γιατι πολλοι δαγκώνουν σε μεταχειρισμένα 1
Melissa_virus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 δεν περίμενα ότι παίζουν τέτοιες τιμές! έλεγα θα τα έχουν ποιο τσιμπιμένα. αλλά που να βρεις αγοραστή για κάτι τέτοιο. βασικά ξέμειναν στα ράφια από τότε οπότε ότι και να δώσεις κέρδος είναι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω ακριβως για τα λαπτοπ τους, αλλα τα Zenithωσαν desktop εποχης Pentium MMX*(..!) ητο μια χαρα *μεχρι και jumperoverclocking δεχονταν χαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα