Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μου χάρισαν το εν λόγω λαπτοπ. Δουλεύει κανονικά. Δεν έχει usb (λογικό μιας και τότε πρωτοβγαίνανε), δεν έχει κάρτα δικτύου (λογικό) και έχει μια θύρα για pcmcia. έχει modem. και εξωτερικό φλοπυ.

το θέμα μου είναι με ποιο τρόπο θα καταφέρω να το συνδέσω στο τοπικό δίκτυο. όχι ότι και να μπει στο δίκτυο, θα μπορέσω να ανοίξω σελίδα αλλά λέμε τώρα. δεν ξέρω τι θα καταφέρω να κάνω με ένα τέτοιο λαπτοπ αλλά το έχω απορία να δω, να ψαχτώ! 
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

το πιο ενδιαφέρον που θα μπορούσες να κάνεις με το εν λόγω μηχανημα ειναι να το κάνεις παιχνιδομηχανή για ρετρο παιχνιδια (ΜΑΜΕ κλπ). Δεν εχει νόημα θεωρω να προσπαθήσεις καν να το βάλεις στο ιντερνετ

• Like 2
Δημοσ.

Χρειάζεται μία pcmcia Ethernet card.

κάτι βρέθηκε :) φτάνει να συμφωνήσουμε και στην τιμή. 

το πιο ενδιαφέρον που θα μπορούσες να κάνεις με το εν λόγω μηχανημα ειναι να το κάνεις παιχνιδομηχανή για ρετρο παιχνιδια (ΜΑΜΕ κλπ). Δεν εχει νόημα θεωρω να προσπαθήσεις καν να το βάλεις στο ιντερνετ

από παιχνίδια και άγιος ο θεός. ένα σπίτι γεμάτο με κονσόλες από τα πάντα όλα. amiga (μεγάλη αγάπη. δεν συγκρίνετε να παίζεις διπλό PANG στην amiga με το να το παίξεις σε mame), spectrum, amstrad nes snes, sms, smd πανικός. αλλά κάποιες μόνο είναι μόνιμα συνδεδεμένες στην tv. οι αγαπημένες.

Βέβαια θα μου πεις τα παιχνίδια είναι χιλιάδες. αλλά η ευκολία του να παίζεις στον καναπέ με πραγματικό χειριστήριο δεν συγκρίνετε. σκέφτομαι να βάλω όμως να παίξω παιχνιδάκια που έπαιζα τότε στο laptop αυτό. έχω κάποια cd ακόμα κρατημένα από τότε γιατί και μένα το πρώτο pc με windows 95 ήταν. αν βέβαια παίζουν ακόμα... 

Δημοσ.

δεν περίμενα ότι παίζουν τέτοιες τιμές! έλεγα θα τα έχουν ποιο τσιμπιμένα. αλλά που να βρεις αγοραστή για κάτι τέτοιο. 
βασικά ξέμειναν στα ράφια από τότε οπότε ότι και να δώσεις κέρδος είναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...