Gunix Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω. Γιατί η apple στο νέο της mac book pro δεν έχει NVIDIA και έχει Radeon Pro?
zourman1981 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 για να τσακωνονται οι nvidia fans μετακυ τους για το ποιος ειναι καλυτερος αν δεν σου κανει με radeon περιμενε 1,2 χρονια θα βγαλει και με nvidia η παρε καποιο μοντελο παλαιοτερο με nvidia (νομιζω 2013 2014) Αληθεια τι σε καιει η επιλογη ?
atheatos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όπως και στο Mac Pro έχει amd graphics. Συνεργάζεται στενά με την amd στα γραφικά. Πάντα κοιτάει τι την βολεύει καλύτερα και δημιουργεί ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών. Αν στο μέλλον έχει πρόταση από την nvindia και την συμφέρει θα την ακολουθήσει. Δεν είναι κολλημένη σε μια εταιρεία. Δοκιμάζει όλες τις επιλογές και κρίνει πια είναι η καλύτερη για το λειτουργικό της και τα μηχανήματα της. Άλλωστε με την nvindia είχε θέματα στο παρελθόν στα MacBook Pro κάνοντας ανακλήσεις μοντέλων. Δικαιολογείται να δοκιμάσει και σε amd. Μακάρι να δοκιμάσει και τους ryzen ώστε να έχουμε και εκεί μια εικόνα.
forgotten Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 CUDA development, προσωπικά αυτό με καίει! δεν θα σχολιαζα αλλα αν περιμενεις απο mac λαπτοπ cuda dev εισαι αστειος ,παρε παιδι μου ενα λαπτοπ με 1060 και κανε παπαδες με την καρτα... στα ιδια λεφτα θα σου βγει
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 δεν θα σχολιαζα αλλα αν περιμενεις απο mac λαπτοπ cuda dev εισαι αστειος ,παρε παιδι μου ενα λαπτοπ με 1060 και κανε παπαδες με την καρτα... στα ιδια λεφτα θα σου βγει Μια που είμαι άσχετος, για πρότεινε μου ένα που να τρέχει MacOS. 2
forgotten Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ειλικρινα θελεις να σκασεις τοσα λεφτα για mac με παλιες nvidia gpu για cuda?ωραια να σου προτεινω να ψαξεις και να στησεις hackitosh η vmware σε gaming laptop με αληθινες καρτες γραφικων. το οτι θελεις dev με γραφικα και ψαχνεις να σκασεις ενα ποσο αξιοσεβαστο για παλια χαρακτηριστικα δεν με ενθαρυνει να πω οτι το ψαξες σε βαθος ,ιδιαιτερα τωρα που η νεα γενια nvidia laptop gpu πλησιασε desktop αποδοσεις.Αν ειναι για λειτουργικο υπαρχουν οι λυσεις που ανεφερα αν ειναι ωστοσο μονο για το αναμμενο μηλο πισω τοτε σκασε οτι θες.(κατοχος αρκετων μοντελων macbook pro μεχρι 2012)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ειλικρινα θελεις να σκασεις τοσα λεφτα για mac με παλιες nvidia gpu για cuda?ωραια να σου προτεινω να ψαξεις και να στησεις hackitosh η vmware σε gaming laptop με αληθινες καρτες γραφικων. το οτι θελεις dev με γραφικα και ψαχνεις να σκασεις ενα ποσο αξιοσεβαστο για παλια χαρακτηριστικα δεν με ενθαρυνει να πω οτι το ψαξες σε βαθος ,ιδιαιτερα τωρα που η νεα γενια nvidia laptop gpu πλησιασε desktop αποδοσεις.Αν ειναι για λειτουργικο υπαρχουν οι λυσεις που ανεφερα αν ειναι ωστοσο μονο για το αναμμενο μηλο πισω τοτε σκασε οτι θες.(κατοχος αρκετων μοντελων macbook pro μεχρι 2012) Μια και είμαι λίγο άσχετος θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω, 1. Ακόμα και να έπαιρνα ένα παλιότερο Mac laptop με NVIDIA, η κάρτα δεν θα επαρκούσε γιαυτό που χρειάζομαι. Έστω θεωρητικά ότι έπαιρνα το προηγούμενο Mac Pro που μπορώ να βάλω πάνω την κάρτα που θέλω και πάλι δε θα υπήρχε driver. 2. Ακριβώς λοιπόν επειδή χρειάζομαι δυνατές NVIDIA έχω workspace μηχανήματα με Linux. 3. Το Hackintosh είναι για χόμπι να έχεις να ασχολείσαι με κάτι, όχι όταν τα μηχανήματα τα χρησιμοποιείς για να πάρεις ερευνητικά αποτελέσματα. 4. Apple μηχάνημα χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό όχι για το φωτισμένο μήλο ΑΛΛΑ διότι ΜΟΝΟ αυτό τρέχει MacOS (δες 3.). 5. Φυσικά και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα από άποψη HW laptop και desktop, αλλά όπως είπα δεν τρέχουν MacOS. Αν πάλι βρεις εσυ κάποιο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις! 6. Virtual Machine και physical NVIDIA card....μάλλον τα έχεις μπερδέψει! 7. Αν η Apple χρησιμοποιούσε NVIDIA απλά θα με γλίτωνε από το να χρησιμοποιώ 2 platforms, εδώ ακριβώς αναφέρεται το αρχικό μου post ("με καίει..."). Όχι ότι μου κάνει μεγάλη διαφορά, απλά χάνω κάποια "καλούδια" που έχω στο MacOS. Εν κατακλείδι, χρησιμοποιώ MacOS και Linux (και όχι Windows) γιατί αυτά τα λειτουργικά με εξυπηρετούν (Unix like) και ταιριάζουν καλύτερα για τις εργασίες μου και όχι για τα φωτισμένα μήλα και τις λοιπές μπούρδες και fanboyσμους που αναφέρεις. Για να στο πω απλά, και φωτισμένο ΑΓΓΟΥΡΙ να ήταν το MacOS το ίδιο είναι για μένα, όπως και το ταπεινό Linux άλλωστε που πάλι χρησιμοποιώ!
forgotten Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μια και είμαι λίγο άσχετος θα κάνω μια προσπάθεια να σου εξηγήσω, 1. Ακόμα και να έπαιρνα ένα παλιότερο Mac laptop με NVIDIA, η κάρτα δεν θα επαρκούσε γιαυτό που χρειάζομαι. Έστω θεωρητικά ότι έπαιρνα το προηγούμενο Mac Pro που μπορώ να βάλω πάνω την κάρτα που θέλω και πάλι δε θα υπήρχε driver. 2. Ακριβώς λοιπόν επειδή χρειάζομαι δυνατές NVIDIA έχω workspace μηχανήματα με Linux. 3. Το Hackintosh είναι για χόμπι να έχεις να ασχολείσαι με κάτι, όχι όταν τα μηχανήματα τα χρησιμοποιείς για να πάρεις ερευνητικά αποτελέσματα. 4. Apple μηχάνημα χρησιμοποιώ σε μεγάλο βαθμό όχι για το φωτισμένο μήλο ΑΛΛΑ διότι ΜΟΝΟ αυτό τρέχει MacOS (δες 3.). 5. Φυσικά και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολύ ανώτερα από άποψη HW laptop και desktop, αλλά όπως είπα δεν τρέχουν MacOS. Αν πάλι βρεις εσυ κάποιο είμαι ανοιχτός σε προτάσεις! 6. Virtual Machine και physical NVIDIA card....μάλλον τα έχεις μπερδέψει! 7. Αν η Apple χρησιμοποιούσε NVIDIA απλά θα με γλίτωνε από το να χρησιμοποιώ 2 platforms, εδώ ακριβώς αναφέρεται το αρχικό μου post ("με καίει..."). Όχι ότι μου κάνει μεγάλη διαφορά, απλά χάνω κάποια "καλούδια" που έχω στο MacOS. Εν κατακλείδι, χρησιμοποιώ MacOS και Linux (και όχι Windows) γιατί αυτά τα λειτουργικά με εξυπηρετούν (Unix like) και ταιριάζουν καλύτερα για τις εργασίες μου και όχι για τα φωτισμένα μήλα και τις λοιπές μπούρδες και fanboyσμους που αναφέρεις. Για να στο πω απλά, και φωτισμένο ΑΓΓΟΥΡΙ να ήταν το MacOS το ίδιο είναι για μένα, όπως και το ταπεινό Linux άλλωστε που πάλι χρησιμοποιώ! Δεν εχω να πω τπτ αλλο καλη σου συνεχεια τα δικαιολογητικα σου μηδεν. ειλικρινα λες οτι χρησιμοποιας και linux αλλα θες σωνει και καλα mac os ,αντε τον τιτλο σου τον κερδισες μονος σου... ειπαμε να βλεπουμε τι λεμε εχεις workspace με linux αλλα θες λαπτοπ με cuda dev και mac os και οταν σου λεω για 1060 λαπτοπ βγαζεις και σπυρακια και κανεις καταλογο δικαιολογιων ,ενω ω ναι μπαινουν και linux σε αυτα ,τλκ το ποιος ειναι φαν φαινεται.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ειλικρινά δεν εχω χρόνο να κάτσω να σου απαντήσω και δεν εχει και νόημα, οποτε ναι εχεις δίκιο ειμαι άσχετος και φαν. Πάμε παρακάτω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα