paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όταν συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή για να περάσεις φωτό, βίντεο και ότι άλλο, χρειάζεσαι λογισμικό την σήμερον? itunes 2
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 itunes Το παρόν τόπικ αναφέρεται σε android dock όχι ios....
funbreaker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όταν συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή για να περάσεις φωτό, βίντεο και ότι άλλο, χρειάζεσαι λογισμικό την σήμερον? Δεν τρελαίνομαι. Γι αυτό αναρωτιέμαι γιατί να κάνει 30 ευρώ μια πλαστικούρα με ένα κολλημένο usb.
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το παρόν τόπικ αναφέρεται σε android dock όχι ios.... Πόσταρα και για lightning πιο πάνω κ το ανέφερε κ ο ts
apostolispk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Για ios που αναφερθηκε πιο πανω προσοχη, ειναι για iPhone 4. Ειναι με τα 30pin βισμα και οχι lightning.
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Για ios που αναφερθηκε πιο πανω προσοχη, ειναι για iPhone 4. Ειναι με τα 30pin βισμα και οχι lightning. κατι εκαναν αυτοι, το πρωι ηταν στα 6,99 και ήταν σίγουρα lightning, το ειχα βάλει και στο καλάθι για να το πάρω αλλα θυμηθηκα οτι ποτε δε χρησιμοποίησα το αντιστοιχο γνησιο που ειχα παρει για το 5
paularas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 yeap, είχα πάρει το lighting και σήμερα μου ήρθαν 2x για iphone 4 (30pin) και μου έλεγαν ότι αυτό ήταν μόνο στην προσφορά και όχι το άλλο ενώ είμαι 1000% σίγουρος ότι έβαλα για lightning
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα