oktanio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ήλθε η ώρα να αγοράσω ένα καλό backpack Τώρα ένα τύπου χαρτοφυλακίου που αγορασα 10€ από πορτοκάλια πάνε 4 χρόνια θέλει αλλαγή Είμαι πάντα σε κίνηση σχολες δουλειά αλη δουλειά μετά σπίτι σουκου στους γονείς και πάντα το λάπτοπ μαζί παιχνίδι διάβασμα όλα μαζι Βασικά δεν μου αρέσει να είμαι έτσι ωμός δεν μπορώ να κάνω αλλιώς Ή δουλεια μου μακριά και στο διάλειμμα κάνω τα μαθήματα και έχω παντα σακίδιο πλάτης Quicksilver αγορασμενο το 2005 υπάρχει σαν να το αγορασα εχτες και πανινο χαρτοφυλακίο για το τόπι Ή μετακίνησης με μηχανή και το σακίδιο του χαρτοφυλακίο ειναι εντελώς άβολο Έχω ένα τόπι Acer 17" λίγο βαρύ Τι ζητάω χώρους Ναι είναι 18" Όμορφο και ανθεκτικό μην σκισει και τρέχει κανένα τόπι έξω Από χρήματα έκανα τρομερή περικοπή ώστε να έχω να δώσω ένα καλό πόσο πιστεύω Να είναι λιγο λιτό εξωτερικά σαν σχέδιο μην μοιάζει λες και πάω ορειβασία για αυτό βάζω αυτές της 2 επιλογές Ποια κοιτάζω Dell Alienware vidicator 17/18 Που όμορφο το ζαχαρωνω καιρο τώρα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων δεν δίνω ομως 110 ευρώ αγορά από ελαδα θα το φέρω από έξω Και με χαλάει οτι μέσα έχει απόχρωση μαύρο μπλε αντί για μαυρο κοκκινο ASUS Republic of Gamers Shuttle Backpack for 17" G-Series Notebooks Πολύ όμορφο αν και το βρίσκω εξωτερικό ακριβότερα ακόμα Περιμένω την γνώμη σας Και οσοι έχουν κάποιο αναμενω γνώμη Σας ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2017 από oktanio
@topos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοιτα, αξιοπρεπη backpack με θήκες laptop 17/18(οπως κ να τα πουλάνε μέτρα διαστάσεις και τσεκαρει cm που αναφέρουν) βρίσκεις από το 30ευρω(case logic/HP/dell). Από εκεί και πέρα αυτές που κοιτάζεις έχουν όντως ξεχωριστό design αλλά δεν έχω καταλάβει εάν είναι προαπαιτούμενο. Θα υποθέσω πως έχεις δει στο skroutz ( https://www.skroutz.gr/c/92/tsantes-laptop/f/453108/16-και-πάνω.html?keyphrase=laptop&order_by=pricevat&order_dir=asc&page=7) Τι υπάρχει. Προσωπικά για ακριβο backback θα περνούσα από τον κοτσωβολο να τσεκαρω την Thule (την έχει 100 αλλά παίζει στο skroutz στα 75). https://m.youtube.com/watch?v=2lEbMO0wXVg Αλλιώς θα πήγαινα σε κάποια πιο απλή της case logic. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από @topos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα