Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Δε σε δικαζω, απλα μια ερωτηση σου εκανα. Εσυ πως κρινεις οτι το παιχνιδι ειναι μετριο και ειναι για 5 η ποσο ειπες. 

απ αυτα που βλεπω/διαβαζω/ακουω και απο το 8αρι που βλεπω στα Ελληνικα sites το οποιο μαρτυραει πολλα

Γενικα συλλεγω διαφορες πληροφοριες και ξερω τι παιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, firepc είπε

οχι φιλε δεν εχω κονσολα ουτε το επαιξα στο PC μου. Μπορω ομως να μιλαω

Προφανως και μπορεις αλλα ποιο το νοημα ομως?Υποτιθεται οσοι μπουν στο θεμα θελουν να διαβασουν γνωμες αυτων που θα παιξουν/παιζουν το παιχνιδι,οχι αυτων που δεν προκειται να το παιξουν,ετσι δεν ειναι?

Επισης αν δεν εχεις κονσολα και αρα δεν προκειται να το παιξεις,τι σε ενδιαφερει αν το παιχνιδι ειναι τελικα για 5 ή 6?

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Υποτιθεται οσοι μπουν στο θεμα θελουν να διαβασουν γνωμες αυτων που θα παιξουν/παιζουν το παιχνιδι,οχι αυτων που δεν προκειται να το παιξουν,ετσι δεν ειναι?

οκ οι πιο πολλοι ναι, αλλα σιγουρα οχι ολοι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firepc είπε

απ αυτα που βλεπω/διαβαζω/ακουω και απο το 8αρι που βλεπω στα Ελληνικα sites το οποιο μαρτυραει πολλα

Γενικα συλλεγω διαφορες πληροφοριες και ξερω τι παιζει

τι να τις κανεις τις πληροφορεις για ενα αποκλειστικο παιχνιδι που δε προκειται να παιξεις? Μας δουλευεις ετσι? Κατσε καλυτερα ψαξε πληροφορεις για αντιστοιχα παιχνιδια στον υπολογιστη

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

αδερφε και με κλειστα ματια μπορω να σου πω τι αξιζει το καθε game

σκληρο καρυδι.

παντως και που ασχολεισαι τοσο πολυ με excusive κονσολας που δεν εχεις παρανοια μου σκαει. αλλα οκ ο καθενας με τα δικα του σωστα?

• Like 1
Δημοσ.

35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

:P

Γιατι error?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εχει επιρροες απο mad max απο οτι λενε ,το  οποιο το βαζω στα θετικα γιατι το ειχα καταευχαριστηθει .

Kι αυτο δεν ειχε παει καλα παντως στις βαθμολογιες. Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα και μενα.

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/mad-max

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PDS13 είπε

Kι αυτο δεν ειχε παει καλα παντως στις βαθμολογιες. Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα και μενα.

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/mad-max

Ναι το ξερω εχει και χαμηλα production values  ,αλλα οπως ειπες και εσυ και μενα μου αρεσε  και  περασα πολλες ωρες μαζι του .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, firepc είπε

Μη σας παιρνει ο πονος για μενα, δεν χρειαζεται. Θα ρθει και στο PC οπως ηρθαν και τοσα αλλα exclusives της Sony

Απειλη ειναι αυτο? Μακαρι να ρθει να το απολαυσουν και αλλοι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Απειλη ειναι αυτο?

Ευχη ειναι

2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Μακαρι να ρθει να το απολαυσουν και αλλοι

+1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ναι το ξερω εχει και χαμηλα production values  ,αλλα οπως ειπες και εσυ και μενα μου αρεσε  και  περασα πολλες ωρες μαζι του .

To μονο αρνητικο του mad max για μενα ειναι οτι εκανες τα ιδια πραγματα απο καποια φαση και μετα. Ειχε πολυ ωραια ατμοσφαιρα παντως.

10 λεπτά πριν, firepc είπε

Μη σας παιρνει ο πονος για μενα, δεν χρειαζεται. Θα ρθει και στο PC οπως ηρθαν και τοσα αλλα exclusives της Sony

Ναι με emulation μετα απο 20 χρονια.

19 λεπτά πριν, Fulgore είπε

17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Επισης αν δεν εχεις κονσολα και αρα δεν προκειται να το παιξεις,τι σε ενδιαφερει αν το παιχνιδι ειναι τελικα για 5 ή 6?

Γιατι πρεπει να μειωθει κι αλλο επειδη ειναι exclusive.

Θα δωσω μια συμβουλη στον φιλο firepc. Υπηρχε ενα μελος(ενα απο τα πολλα) εδω που εγραφε ολη μερα αρνητικα για τα ps3-ps4. Αυτο που του ειπα ειναι οτι αν αγορασεις ps4 θα ηρεμισεις. Δεν θα εχεις νευρα που δεν μπορεις να  εξηγησεις γιατι τα εχεις. Απο τοτε που πηρε PS4 λοιπον εγραψε καποιες φορες και δεν τον ξαναειδαμε εδω :D :D.

Υπαρχει γιατρικο. Παρε ps4, η μαλλον περιμενε το 5 και θα γινεις αλλος ανθρωπος! :D:D

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, firepc είπε

Τα USER REVIEWS έχει πάντα ενδιαφέρων να δούμε από αύριο δε μας ενδιαφέρουν influencers και eurogaymer  .  Αν δε φτιάξουν durability και άλλα θέματα φαίνεται μέτριο 

Από εσένα φιτιλιά ακούγεται :P αλλά τι περιμένεις να έρθει στο PC ΄;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Τα USER REVIEWS έχει πάντα ενδιαφέρων να δούμε από αύριο δε μας ενδιαφέρουν influencers και eurogaymer  .  Αν δε φτιάξουν durability και άλλα θέματα φαίνεται μέτριο 

Tωρα οι μεν θεωρουν οτι υπαρχει συνωμοσια και επρεπε να παρει παρακατω και οι δε οτι επρεπε να παρει παραπανω. Εγω πιστευω οτι θα ειναι δικαιο οπως και ολα τα metacritic scores σε γενικες γραμμες.

To σχολιο που χρησιμοποιουν για το κιτρινακι του metacritic(ειναι mixed reviews) Ουτε masterpiece ουτε χαλια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...