Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσπ, στη τελικη αν καποιος το παιζει και το γουσταρει και περναει καλα, δεν εχει να δωσει λογαριασμο σε κανεναν

• Απαντ. 523
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@firepc Mιλαω με βαση τα σκορ των καλων exclusive της sony (υποτιθεται σαν τετοιο μας το παρουσιαζαν εως τωρα)

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.
Μόλις τώρα, FromDusk_TillDawn είπε

Αρκετο θαψιμο μεχρι στιγμης σε metacritic το ign 6.5 επισης.

Δεν ειναι θαψιμο βρε φιλε μου. Ειναι οτι πρεπει να παρει το game

Δλδ εσυ αν γραψεις για 12 και παρεις 12 τοτε σε εθαψαν οι καθηγητες?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, firepc είπε

αδερφε και με κλειστα ματια μπορω να σου πω τι αξιζει το καθε game

32 λεπτά πριν, firepc είπε

lets be real, το game ειναι για 5 αντε βαρια για 6

Αν το επαιξες το παιχνιδι και το λες αυτο απολυτα δεκτο. Αν ειναι βαθμολογιες που εβγαλες απο το μυαλο σου(μιας και δεν βλεπω να στηριζονται καπου),τοτε ειναι τερμα ανουσιες.

Το αν το παιχνιδι ειναι για 5,6,7,8 κλπ μονο ενας τροπος υπαρχει για να το κρινει καποιος για τον εαυτο του.Και σιγουρα δεν ειναι με το να βγαζει βαθμολογιες απο το μυαλο του.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, firepc είπε

να φανταστω το επαιξες το παιχνιδι στον υπολογιστη σου και εχεις αποψη

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, firepc είπε

Mιλαω με βαση τα σκορ των καλων exclusive της sony (υποτιθεται σαν τετοιο μας το παρουσιαζαν εως τωρα)

Οπως και να εχει απο περιεργεια ειδα περισσοτερο τα σκορ,εχω σταματησει να παιρνω παιχνιδια day one αλλα λογο θεματολογιας και gameplay που ειδα με τα δικα μου ματια μονο και μου αρεσε θα κλεισω τα αυτια μου στις κριτικες και θα το παρω καποια στιγμη.

Εχει τυχει να μου αρεσει παιχνιδι που βαρεσε 6 (the order) η 6 user score (ac odyssey) και εχει τυχει να μη μου αρεσει παιχνιδι του 8-9 (marvel spiderman)

Η ξερω γω να καθομαι να παιζω megaman και οι παρεα μου να με δουλευει..Περι ορεξεως.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, shadowlike είπε

Ενα είναι σίγουρο... ΑΠΑΤΟ 😂

Εκατομμυρια κοσμος καθεται και παιζει κατι τιτλους ζομπι που δε βλεπονται απλα και μονο λογο θεματολογιας ε δε νομιζω να παει απατο το days gone.

• Thanks 2
Δημοσ.

Από αυτά που διαβάζω είναι ακριβώς όπως περίμενα τα πράγματα, ένα ακόμα Generic zombie game. Έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ότι περίμενε όντως κάποιος να είναι το νέο διαμάντι της Sony το Days gone. Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η ώρα και ελπίζω να μου αφήσει καλές εντυπώσεις και να περάσω ευχάριστα μερικές ώρες.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Εχει τυχει να μου αρεσει παιχνιδι που βαρεσε 6 (the order) η 6 user score (ac odyssey) και εχει τυχει να μη μου αρεσει παιχνιδι του 8-9 (marvel spiderman)

Εν μερη εχεις δικιο οτι ετσι ειναι τα πραγματα γενικα για τον καθενα,αλλα εχε υποψη σου οτι τα πρωτα reviews αφορουν την κατασταση που βρισκεται το παιχνιδι σημερα και φυσικα για τα 70ευρω αρχικης τιμης που ζηταει.

Με λιγα λογια ειναι για παραδειγμα ευκολο να εχεις μια πιο αρνητικη αποψη για ενα παιχνιδι αν το παρεις τωρα day one,και αλλη αποψη μετα απο 1χρονο πχ που και patch θα εχουν βγει και θα το βρισκεις πχ 20ευρω.Σε αυτη την περιπτωση μπορεις να παραβλεψεις πχ καποια πραγματα παραπανω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει βγει καινούργιο patch που υποτίθεται φτιάχνει αρκετά πράγματα, τα περισσότερα reviews είναι χωρίς το dayone 1.3 patch ποσο μάλλον με το 1.4 που βγήκε πριν ώρες. Αμφιβάλλω να λύσει όλα τα προβλήματα παρόλα αυτά ελπίζω να διορθώσει κάπως το popping που σιχαίνομαι.

p.s. Το ξανά λέω ότι το patch είναι 24 gb και το install περίπου μιση ώρα και είναι must να γίνει το update. Οποτε κάντε το πρόγραμμα σας. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

να φανταστω το επαιξες το παιχνιδι στον υπολογιστη σου και εχεις αποψη

οχι φιλε δεν εχω κονσολα ουτε το επαιξα στο PC μου. Μπορω ομως να μιλαω

Αμεσως να με δικασεις 😥

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, firepc είπε

οχι φιλε δεν εχω κονσολα ουτε το επαιξα στο PC μου. Μπορω ομως να μιλαω

Αμεσως να με δικασεις 😥

Δε σε δικαζω, απλα μια ερωτηση σου εκανα. Εσυ πως κρινεις οτι το παιχνιδι ειναι μετριο και ειναι για 5 η ποσο ειπες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...