Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μονο που δεν εχουμε διαβασει ακομα οτι το days gone ειναι καλυτερο και απο last of us. Ολα τα αλλα κυριολεκτικα τα εχουμε διαβασει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το μονο που δεν εχουμε διαβασει ακομα οτι το days gone ειναι καλυτερο και απο last of us. Ολα τα αλλα κυριολεκτικα τα εχουμε διαβασει.

εε, ποιος; ποιός; να γίνει χαμός! Να τον δαγκώσω;
Τώρα που απέκτησα την pro,εμφανίζομαι πάλι στο console section :3

Δημοσ.
4 ώρες πριν, di maria kun είπε

pumb the brakes,γελανε και τα σημαιακια του κορνερ για  παιχνιδι της χρονιας,εγω το θεωρω κατωτερο και απο το αντιστοιχο της μς το state of decay 2,που ειναι πιτα στα μπαγκς

Το SOD2 είναι παιχνιδάρα μπροστά σε αυτό imho, και μπορείς να το παίζεις για μήνες. Απλά ο φίλος γούσταρε τρελα για λόγους δικούς του. Στην δίκια του χρονια μονο με Death Stranding πάει κόντρα, δεν είχε άλλο exclusive άμα θυμάμαι καλά. Που ok, το Death Stranding είναι love hate αλλα και πάλι καμια σχέση imho. Προσωπικά είναι το μοναδικό exclusive που χρειάστηκε να πιέσω τον εαυτό μου να τελειώσω, και I love zombies.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/6/2020 στις 12:38 ΜΜ, di maria kun είπε

pumb the brakes,γελανε και τα σημαιακια του κορνερ για  παιχνιδι της χρονιας,εγω το θεωρω κατωτερο και απο το αντιστοιχο της μς το state of decay 2,που ειναι πιτα στα μπαγκς

Τι να κανουμε,εγω,εσυ και τα σημαιακια εχουμε διαφορετικες αποψεις για το συγκεκριμενο θεμα.Το χει η δημοκρατια αυτο.

Δημοσ.

Days Gone > State of Decay > State of Decay 2. Μπορω να γραψω σεντονι για το πως καταφερε η ms να καταστρεψει αλλο ενα ip . Το 1ο παρολο που ηταν low budget ηταν φρεσκο και γεματο ιδεες. 

Ακομη και ετσι δεν εχει καμια σχεση το SoD που ειναι ενα micro management endless survival game  με το Days Gone που ειναι ενα 3rd person action game. 

Aλλα μην χαλασω την ωραια ιστορια σας , συνεχιστε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αγόρασα σε CD, μόνο κάπου 1 ώρα είχα παίξει στο normal, έχει αρκετά επίπεδα δυσκολίας.Τώρα το συνέχισα λίγο ακόμα.Εφτασα στο σημείο που πουλάω τα bounties, όσα είχα τα πούλησα και πήρα  trust (XP;) και πόντους C.

Ωραία περιβάλλοντα, έχει κάποιες ωραίες επιθέσεις με μαχαίρι κλπ.Οντως φαίνεται να υστερεί λίγο στο shooting.

Σε κάποια φάση στην αρχή άνοιξα 1 πορτ μπαγκάζ 1 αυτοκινήτου, πετάχτηκε 1 ζόμπι και έχασα γιατί δεν μπορούσα να διακρίνω ποιό κουμπί έπρεπε να πατάω, δεν ήταν ευδιάκριτο.Εκεί αγχώθηκα.😅

Θετικό οτι είναι open world, ωραία φάση και η μηχανή.

Είναι ακόμα νωρίς να βγάλω συμπέρασμα.

Τα challenges απο οτι κατάλαβα ξεκλειδώνουν μόνα τους και σου δίνουν μόνο πόντους C;

Τα skill points ξεκλειδώνουν μόνα τους;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kotsos1983 είπε

Παίζω τώρα το days gone και μου αρέσει αρκετά, σκέφτομαι να ασχοληθώ με το dying light, αξίζει εν ετει 2020; 

Αξιζει! Εχει φοβερό gameplay και τα γραφικά στέκονται ακόμα. Το μόνο μειονεκτημα  ειναι η ιστορία του αλλά γενικά θα το ευχαριστηθείς. Το 2 πρέπει να βγαίνει και σχετικά σύντομα

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορώ να δω πόσες ώρες έχω παίξει στο Days Gone;Στο save δεν το γράφει, ούτε στην εφαρμογή PS, μόνο την πρόοδο των trophies όπως και μέσα στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

το πήρα χθες με τις εκπτώσεις από public..θα σας ξενερώσω, αλλά το παιχνίδι δεν μου άρεσε καθόλου 😣. Του έδωσα 4-5 ώρες, αλλά δεν με κινεί να το προχωρήσω άλλο.
Βρήκα τον χειρισμό της μηχανής άθλιο, τρισάθλιο, όπως και την κίνηση του παίκτη.
Το όλο παιχνίδι θυμίζει ένα αντίστοιχο του state of decay, απλώς με ένα σορό παλαβά(λες και υπάρχουν διαφορετικά ) ζόμπια να σε κυνηγάνε, μαζί με την cult αυτή. Εντάξει κλάιν για μένα.

Μάλιστα όταν είδα τις κριτικές του, μου έκανε τρελή εντύπωση γιατί δεν με ακούμπησε καν.
(για τα bugs δεν μιλάω, μου ήταν γνωστό ότι ακόμα έχει).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

το πήρα χθες με τις εκπτώσεις από public..θα σας ξενερώσω, αλλά το παιχνίδι δεν μου άρεσε καθόλου 😣. Του έδωσα 4-5 ώρες, αλλά δεν με κινεί να το προχωρήσω άλλο.
Βρήκα τον χειρισμό της μηχανής άθλιο, τρισάθλιο, όπως και την κίνηση του παίκτη.
Το όλο παιχνίδι θυμίζει ένα αντίστοιχο του state of decay, απλώς με ένα σορό παλαβά(λες και υπάρχουν διαφορετικά ) ζόμπια να σε κυνηγάνε, μαζί με την cult αυτή. Εντάξει κλάιν για μένα.

Μάλιστα όταν είδα τις κριτικές του, μου έκανε τρελή εντύπωση γιατί δεν με ακούμπησε καν.
(για τα bugs δεν μιλάω, μου ήταν γνωστό ότι ακόμα έχει).

Εμένα πάντως με "κράτησε" το παιχνίδι, έχει και κάποια ιστορία.Το shooting δεν είναι καλό.Εχει το καλό πως δεν τριγυρνάς άσκοπα αν και είναι open world.Ισως να μην είμαι σχετικά απαιτητικός, η να μην έχω παίξει κάτι ανώτερο όπως πχ το LOU 2.

Τι bugs παρατήρησες; Εχεις κάνει όλα τα update σωστά;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι 

Ειμαι στο locate the thief 

που πρέπει να ανέβεις στην μηχανή και να τον κυνηγήσεις , αλλά δεν έχω αναβαθμίσει την μηχανή και συνεχώς απομακρύνεται και το χάνω 

τι μπορω να κάνω ;

Επεξ/σία από panbil
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panbil είπε

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι 

Ειμαι στο locate the thief 

που πρέπει να ανέβεις στην μηχανή και να τον κυνηγήσεις , αλλά δεν έχω αναβαθμίσει την μηχανή και συνεχώς απομακρύνεται και το χάνω 

τι μπορω να κάνω ;

Το μόνο σπαστικό μέρος του campaign.Την 1η φορά το έβγαλα, νομίζω ήταν η αποστολή chassing Leon, τώρα είμαι σε παρόμοιο σημείο, παρόλο που έχω αναβαθμίσει το ντεπόζιτο της μηχανής δοκίμασα 1 φορά, απέτυχα και το παράτησα γιατί έμεινα απο βενζίνη.Είχα ήδη παίξει 3-4 ώρες και ήταν αργά το βράδυ, είχα κουραστεί.

Πρέπει να ακολουθείς σύντομες διαδρομές κόβοντας δρόμο και να πυροβολείς κυρίως αυτόν που κυνηγάς και όχι τον βοηθό του.Επίσης να μην τρακάρεις την μηχανή γιατί γίνεται πιο αργή.

Το πρόβλημα είναι πως τελειώνουν οι σφαίρες και μετά πρέπει να τον τρακάρεις το οποίο είναι δύσκολο.

Δημοσ.

Γιατί δεν αναβαθμίζετε την μηχανή; 

Εγώ πάντως πρώτα αναβάθμιζα το μοτορι τέρμα και μετά όλα τα άλλα :)

Αυτές οι αποστολές βγαίνουν εύκολα μετά. Βοηθάει να πυροβολείτε όταν ο σταυρός του στόχου σχεδόν ενώνεται. Έτσι δεν χαλάτε και πολλές σφαίρες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προς το τελος σπαει μπαλες ασχημα το game. το τρεχω να δω το τελος βαρεθηκα τη ζωη μου. αν βαλεις και τα κουσουρια που εχει ενα 6/10 ειναι αναποφευκτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...