Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Σοβαρα? Με εσωσες...πηγαινα να το παιξω, αλλαζω το CD σε Odyssey και αγιος ο θεος.Για ενημερωσε πως πηγε σε σενα
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εγω το ξεκινησα σημερα το παιχνιδι και οι πρωτες εντυπωσεις δυστηχως ειναι ουτε ζεστη,ουτε κρυο. Σαν gameplay και κοσμο(κυριως λογω καιρου αλλα και η αισθηση οταν οδηγεις την μηχανη και κανεις explore)δεν ειναι κακο. Σαν ιστορια και κυριως χαρακτηρες ομως ακομα και ετσι οπως ξεκιναει,μπαζει το παιχνιδι. Ελπιζω αργοτερα να φτιαξει το πραγμα,αλλα τα πρωτα δειγματα ειναι ψιλο απογοητευτικα για μενα. 1
icenex Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παντως διαβαζω παντου απο users οτι δεν ειναι το μαυρο χαλι που παρουσιασαν οι γνωστοι/αγνωστοι... Που το συγκριναν με παιχνιδια που πιασανε 5-6 το παιχνιδι λενε ολοι οτι ειναι 7.5-8.5 οποτε θεωρω για τους λατρεις του ειδους ειναι καλη περιπτωση αγορας και ποσο μαλλον αν περιμενουν και λιγο να πεσει η τιμη και να φτιαξουν οτι bugs εχει τωρα στην αρχη. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από icenex
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aggelos87 είπε Νέο update 130mb. Στο reddit μερικοί αναφέρουν πως με αυτό δεν μπορούν να ξεκινήσουν το παιχνίδι, κρασαρει η κονσόλα τους οπότε ίσως να πρέπει να το αποφύγετε Από περιέργεια το κατεβάζω 😋 Κάνει ξανά copy ολόκληρο το παιχνίδι πριν περάσει το update οπότε θέλει κι αυτό το χρόνο του.. Μειώνει τα αβυσσαλέα loading times . Πολυ στο μάτι το έχουν άδικα κατά τη γνώμη μου . Περίμεναν τα κ@ρατα τους Last OF Us ; Νέο patch για το loss of audio, frame rate drops Σε αυτά καλά κάνουν και τους γλεντανε Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
najinblue3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω το ξεκινησα σημερα το παιχνιδι και οι πρωτες εντυπωσεις δυστηχως ειναι ουτε ζεστη,ουτε κρυο. Σαν gameplay και κοσμο(κυριως λογω καιρου αλλα και η αισθηση οταν οδηγεις την μηχανη και κανεις explore)δεν ειναι κακο. Σαν ιστορια και κυριως χαρακτηρες ομως ακομα και ετσι οπως ξεκιναει,μπαζει το παιχνιδι. Ελπιζω αργοτερα να φτιαξει το πραγμα,αλλα τα πρωτα δειγματα ειναι ψιλο απογοητευτικα για μενα. οταν γραψεις κ αλλες ωρες ποσταρε κ αλλες εντυπωσεις, ειμαι στο οριο να το παρω Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από najinblue3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το προηγούμενο update μείωσε πολύ το loading time και το τελευταίο update μου έκοψε τα fps drops κατά 80%. Έχουν περάσει 775 μέρες άμα θυμάμαι καλά και ακόμα με κρατάει, πρέπει να είμαι στην μέση. RDR2 δεν είναι σίγουρα και αμφιβάλλω να κάνω δεύτερο playthrough, ίσος μαζί με όλα τα DLC. Βασικά αφού μετά το RDR2 μου κρατάει το ενδιαφέρον να συνεχίσω για μένα είναι μια χαρά game, στην τελική zombie game παίζουμε. Ειδικά αφού δεν θα πάρουμε λογικά ποτε Undead Nightmare 2 Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, najinblue3 είπε οταν γραψεις κ αλλες ωρες ποσταρε κ αλλες εντυπωσεις, ειμαι στο οριο να το παρω Στο λεω απο τωρα οτι αν οντως σε εχει ψησει το παιχνιδι,να το αφησεις για τις γιορτες που σιγουρα θα το δωσουν πολυ φθηνοτερα. Τα 60ευρω για μενα δεν τα αξιζει. Απο 40 και κατω. Περιεχομενο μπολικο απο οτι φαινεται εχει(60-80ωρες για Platinum)αλλα φαινεται να ειναι απλα εκει για να βγουν πολλες οι ωρες. Θελω να πιστευω οτι μεχρι τελος της εβδομαδας θα το εχω τελειωσει για να γραψω περισσοτερα. 2 ώρες πριν, icenex είπε Παντως διαβαζω παντου απο users οτι δεν ειναι το μαυρο χαλι που παρουσιασαν οι γνωστοι/αγνωστοι... Που το συγκριναν με παιχνιδια που πιασανε 5-6 το παιχνιδι λενε ολοι οτι ειναι 7.5-8.5 οποτε θεωρω για τους λατρεις του ειδους ειναι καλη περιπτωση αγορας και ποσο μαλλον αν περιμενουν και λιγο να πεσει η τιμη και να φτιαξουν οτι bugs εχει τωρα στην αρχη. Δεν ξερω σε ποιους λατρεις τους ειδους ακριβως αναφερεσαι,υπο την εννοια οτι το παιχνιδι ουτε online εχει να πεις οτι φερνει σε left4dead ή state of decay,ουτε εν μερη τα zombie που εχει ειναι ακριβως zombie(freakers). Πιο πολυ σε single player division μου φερνει με looting και shooting last of us στο περιπου,παρα σε σχεση με αλλα γνωστα παιχνιδια. Η ιστορια του ειναι περισσοτερο σε επιπεδο/στυλακι Walking Dead ας το πουμε(πολυ οτι να ναι το εισαγωγικο κομματι του). Αν το παιχνιδι ηταν οντως για 8.5/10 θα εβλεπες πολλους περισσοτερους οχι μονο να σχολιαζουν στο παρον θεμα,αλλα να λενε και τα καλυτερα οπως εν μερη γινοταν και με Last Of Us. Αν και ειναι ψιλο νωρις ακομα για να βγαλω τελικα συμπερασματα,σε παιχνιδια που ηταν για μενα για 8.5/10 και πανω,απο την αρχη μου αρεσαν παρα πολυ,και στην περιπτωση του Days Gone αυτο το πραγμα δεν το βλεπω. Τελος παντων οταν με το καλο το βγαλω το παιχνιδι ή ειμαι προς το τελος θα γραψω παραπανω πραγματα/εντυπωσεις. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Fulgore 1
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Από που το πήρες τελικά ; Δεν το αγορασα,μου το δανεισε γνωστος μου επειδη λιωνει στο Division 2 και απλα εκανε αγορα day one την limited edition για να την προλαβει πριν εξαντληθει και μιας και το ειχε το παιχνιδι να καθεται,βρηκα ευκαιρια να δω τελικα τι λεει. Με ειχαν διχασει αυτα που διαβαζα δεξια και αριστερα(περαν των κριτικων)και δεν προκειται να το αγοραζα 56ευρω day one.
najinblue3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 @Fulgore θα περιμενω εντυπωσεις οταν το τελειωσεις, να πω την αληθεια ψιλοκρατιεμαι επειδη εχω πολυ πραμα να παιξω
icenex Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Αναφερομαι σε αυτους που τους αρεσει το post apocalyptic σκηνικο ειτε αυτο εχει να κανει με ζομπι ειτε αυτο λεγεται freakers ειτε αυτο ειναι μεταλλαγμενοι απο πυρηνικα. Δεν ειναι το επομενο gow ουτε last of us το παιχνιδι κανεις δεν ειπε αυτο αλλα ενα καλο παιχνιδι τωρα αν αξιζει τα 55 ευρω δεν ξερω αυτο ειναι υποκειμενικο για τον καθενα ξεχωριστα προσωπικα οπως ειπα περιμενω να τελειωσω το gow και τοτε θα το τσιμπησω αν μεχρι τοτε εχει πεσει η τιμη του εχει καλως. Επισης το γεγονος οτι δεν εχει μεγαλη απηχηση το παιχνιδι στο φορουμ δεν ειναι ο κανονας αν ειναι καλο το παιχνιδι δεν ειναι για ολους αυτα τα παιχνιδια ασε που μερικοι θεωρουν οτι τα ζομποπαιχνιδα εχουν κορεστει και δεν θελουν να δουν αλλο ενα τετοιο παιχνιδι και ειδικα αυτο που εχει δανειστει στοιχεια απο προηγουμενους τιτλους. Τελος δεν ειπα οτι ητανε μεσος ορος 8.5 αλλα ειπα οτι οι περισσοτεροι που το βαθμολογησαν αντικειμενικα βαζουν απο 7-8.5 εξου και ο μεσος ορος ειναι γυρω στο 8.
najinblue3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, icenex είπε Επισης το γεγονος οτι δεν εχει μεγαλη απηχηση το παιχνιδι στο φορουμ δεν ειναι ο κανονας αν ειναι καλο το παιχνιδι δεν ειναι για ολους αυτα τα παιχνιδια ασε που μερικοι θεωρουν οτι τα ζομποπαιχνιδα εχουν κορεστει και δεν θελουν να δουν αλλο ενα τετοιο παιχνιδι και ειδικα αυτο που εχει δανειστει στοιχεια απο προηγουμενους τιτλους. βασικα δε ξερω κανενα παιχνιδι που να εχει απηχηση στο Insomnia, witcher3-rdr2 αυτα μου ερχονται στο μυαλο, ολα τα αλλα εχουν 0 συζητηση και ενδιαφερον... Τα ζομποπαιχνιδα παντως ειναι μακραν απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, γι αυτο κ περιμενω εντυπωσεις
icenex Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε βασικα δε ξερω κανενα παιχνιδι που να εχει απηχηση στο Insomnia, witcher3-rdr2 αυτα μου ερχονται στο μυαλο, ολα τα αλλα εχουν 0 συζητηση και ενδιαφερον... Τα ζομποπαιχνιδα παντως ειναι μακραν απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια, γι αυτο κ περιμενω εντυπωσεις Ναι αλλα αυτα δεν ητανε παιχνιδια του 8 αλλα για 10 με τονο χωρια την διαφημιση που φαγανε.Ο συγκεκριμενος τιτλος και δεν διαφημιστηκε τοσο οσο αυτα και οπως λες ειναι παιχνιδια για συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων. Για μενα αφου εισαι λατρης παρτο οταν πεσει η τιμη του αφου οπως λες εχεις παιχνιδια τωρα να παιξεις αν ομως εισαι ανυπομονος παρτο και μην κολλας στο τι θα πει ο καθενας εδω μεσα μονο εσυ εισαι αυτος που θα κρινει αν σου αρεσει στην τελικη. Τελος εφοσον εφερε το φορουμ σαν σημειο αναφορας ο fulgore κατα ποσο καλο ειναι το παιχνιδι ενα θα σου πω δες αγγελιες. Αν ειναι τοσο μουφα το παιχνιδι γιατι δεν υπαρχει ουτε μια αγγελια που να το πουλαει καποιος και οι μονες που υπαρχουν ειναι οι κλασσικες συλλεκτικες που προσπαθουν να βγαλουν μεροκαματο που τις αγορασαν 150 και τις πουλανε 200.Και εχει καμια 15αρια αγγελιες ζητησης.Αν καποιος το πηρε και μετανοιωσε γιατι το θεωρει βλακεια θα το πουλαγε για να μην εχει χασουρα μεγαλη.Οσοι το παιζουν λενε οτι τους κραταει το παιχνιδι και θελουν να δουνε τι γινεται παρακατω ασχετως τα οσα προβληματα μπορει να εχει για μενα αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι τουλαχιστον καλο.
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εγω παντως ποτε δεν καταλαβα γιατι σε post apocalyptic gaming τιτλους δεν βλεπουμε να δινεται βαση σε ζωτικης σημασιας πραγματα οπως η τροφη και το νερο . Στο Days Gone για παραδειγμα δινεται βαση στην βενζινη της μηχανης που πρεπει να βρισκεις για να μπορεις να κινεισαι πραγμα παρα πολυ ωραιο και σαν ιδεα και σαν υλοποιηση. Η πλακα ειναι οτι βρισκεις ποσα αυτοκινητα στον δρομο(που ψαχνεις για προμηθειες/σφαιρες)αλλα δεν μπορεις να οδηγησεις καποιο απο αυτα γιατι...ετσι. Στο Walking Dead πχ μια χαρα θυμαμαι να οδηγουν ολων των ειδων τα οχηματα Οσο για τις βαθμολογιες των χρηστων στο metacritic,το εχετε παρει χαμπαρι οτι βαζουν τελικες βαθμολογιες χωρις καν να εχουν τελειωσει το παιχνιδι? Οι αντικειμενικοι βαζουν 7.8-8.5?Ποιοι αντικειμενικοι ακριβως?Αυτοι που μας συμφερουν? Που το παιχνιδι υποτιθεται εχει story 30+ωρων?Το 80-90% των βαθμολογιων ουτε καν το παιχνιδι δεν εχουν τερματισει.Οι περισσοτεροι βλεπω να αναφερουν μονοψηφια νουμερα ωρων που εχουν παιξει(κατω απο 9ωρες). Δεν εφερα το forum σαν σημειο αναφορας για το αν το παιχνιδι ειναι για Goty ή οχι.Εφερα το forum και το θεμα αυτο σαν σημειο αναφορας για να πω τα αυτονοητα. Υπηρχαν ποσα ατομα που γραφανε πριν βγουν τα reviews οτι περιμεναν πως και πως να ερθει η Πεμπτη ή Παρασκευη να παρουν το παιχνιδι και αλλοι ανησυχουσαν κιολας για το ποτε θα τους ερθει. Που εξαφανιστηκαν ξαφνικα ολοι αυτοι μετα τα reviews?Αυτο το λεω και πιο πισω,οτι αρκετοι σιγουρα θα ακυρωσαν τις day one αγορας γιαυτο και οι αγγελιες ζητησης ειναι περισσοτερες απο αυτες της πωλησης.
Mhlogiatros Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρασκευή ήρθε για την ιστορία και δε νομίζω και εγώ κανένας να το έχει τελειώσει Μη περιμένετε εμενα πάω slowwww .Btw είχα να αλλάξω και πράματα στη κανονική μηχανή όχι στη μλκια που νταντευεις μέσα Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα